Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Medicinskt Energetisk Akuthjälp, 14 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, låt oss fortsätta prata om den fysiska komponenten i människans inre tillstånd.

Hur kan du identifiera att ditt inre tillstånd är direkt korrelerat med det fysiska?

Naturligtvis, först och främst, av tecken på obehag i din kropp som på den subtila nivån omedelbart förvandlas till negativa känslor av rädsla och oro för din hälsa.

Detta är den impuls som uppstår i ditt medvetande som bör bli startpunkten för ditt arbete med harmonisering av energin och fysiska komponenter i ditt inre tillstånd.

Låt oss överväga mekanismen för deras interaktion med en fallstudie.

Anta att ditt hjärta plötsligt börjar värka.

Orsakerna kan vara många.

Ändå kommer vi den här gången inte att börja med sökandet efter den psykosomatiska orsaken till smärtan som dök upp, utan vi kommer att studera energikomponenten i detta problem.

Framför allt bör du komma ihåg vilket chakra som är ansvarigt för människans hjärtprestanda.

Detta är det fjärde – hjärtat – chakrat.

Därför, för att normalisera hjärtats arbete, bör du så snart som möjligt göra detta chakra balanserat och harmoniserat med de andra.

Detta är någon slags energi ”medicinsk akuttjänst” som du kan ge dig själv.

Även om du inte känner ditt hjärtchakra kan du visualisera det som ett energicentrum med grön färg.

Koncentrera all din uppmärksamhet på det.

Föreställ dig att ditt chakra är ”skadat”: det finns några hål och mörka fläckar i det, det har blivit förvrängt och förlorat sin ideala form.

Med ett ord, ditt hjärtchakra blinkar, och du måste återställa det omedelbart för att återställa sitt ursprungliga utseende.

Åkalla universums kärleks låga och be den att lösa upp alla främmande saker som dök upp i ditt hjärtchakra och sedan fylla det med Uppstigningsenergin.

För att konsolidera resultatet, be Uppstigningsenergin att bringa alla dina chakran i balans och därmed korrelera det fjärde chakrat med de andra.

Det är extremt viktigt eftersom endast det smidiga och välkoordinerade arbetet av alla dina subtila sinnesorgan kan göra ditt fysiska tillstånd helt balanserad.

Tappa inte ditt hjärta om du inte känner energierna passera genom dina chakran.

Din uppriktiga avsikt kommer att göra sitt jobb.

Fördelen med denna övning är att den låter dig känna dess resultat på fysisk nivå omedelbart.

Om du har gjort allt rätt bör hjärtesorgen upphöra eller försvinna helt.

Och först efter att du tagit bort smärtsamma symtom med hjälp av energi, bör du för all del hitta den psykologiska orsaken till denna smärta för att undvika att den kommer tillbaka.

Oftast är det rädsla och oro för dig själv eller dina nära människor, vilket till och med återspeglas i ditt språk: ”Mitt hjärta blöder för honom”.

Men du vet redan, min kära, att ditt hjärta inte ska blöda för någon utan vara glatt och sända människor kärlek och lyckönskningar.

Det är därför du, efter att du har hittat orsaken till det obehag som uppstod, spelar upp situationen i dina tankar och därigenom ta bort orsaken från ditt medvetande och undermedvetna.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...