Ärkeängel Lucifer – Ens Värdighet, 13 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära ljussjälar!

Jag skulle vilja prata med dig igen och frågan är som följer.

Jag vet att många av er är förbryllade över hur Ljuskrafterna kunde låta massmord ske över hela världen nu med hjälp av den så kallade ”vaccinationen”.

Och processen upphör inte alls utan ökar i omfattning än så länge.

Naturligtvis finns det många anledningar till det men den främsta är att de flesta människor har förlorat sin värdighet.

Dessutom hände det för länge sedan – långt innan denna långsökta pandemi och restriktioner kopplade till den började.

Konsumentvärlden och den överväldigande majoriteten av befolkningens medvetande i blinkningar har förvandlat människor till plikttrogna marionetter till skuggregeringen.

Genom att dra i trådarna och trycka på de nödvändiga ”knapparna” underhöll dessa ”planetens mästare” genom att se människor lydigt ta sig fram, som en åsna för en morot, efter fler och fler ”leksaker” som de slängde in hela tiden och svepte in dem i ett allt mer färgstarkt och attraktivt sätt.

På så sätt skapades mode för allt: prylar, kläder, bilar, nöjen, mat, hus och resor, samtidigt som människor tappade sin individualitet mer och mer efter att ha glömt hur man kan skilja sina egna önskningar från de som påtvingats dem utifrån.

När det gäller dessa varelser – Drakreptilerna och Orionerna som tog över din planet – hade de inte bara roligt utan gjorde vinst på grund av deras ”underhållning” samtidigt som de behandlade människor som ”skräp”.

Ändå, som hatade och föraktade människor, förstod de ändå att utan detta ”skräp” – dess energi – skulle de inte kunna existera.

Och sedan bestämde de sig för att göra ett ganska riskabelt experiment som de hade tänkt på i årtionden: att bli av med den onödiga ”ballasten” och skära ner planetens befolkning så mycket som möjligt samtidigt som de minskade vibrationerna i resten i den utsträckning de skulle kunna förse dem med energifoder.

För att dölja sina verkliga avsikter har de denna gång valt biologiska vapen – osedda av en genomsnittlig person – och dömt människor till frivillig dödshjälp genom införande av ödesdigra ”vacciner” i deras kroppar.

Denna plan utarbetades med stor omsorg under lång tid och det är den totala avsaknaden av känslan av ens värdighet hos en genomsnittlig man som var det de ansåg som en garanti för att den skulle genomföras.

De agerade lite i taget och blev mer och mer övertygade om att de hade rätt i sin uppskattning.

Att bli skrämd av ett nytt okänt ”virus” till döden satte människor på sig masker lätt, sedan lät de sig bli inlåsta hemma och var glada över att acceptera ett under verkande ”vaccin” som erbjuds av deras regeringar gratis.

Endast få kände sig misstänksamma och emot det som lyckades stå på sin värdighet i sin själ och listade ut förfalskningen av fantasmagorian som förekommer över hela världen.

På detta sätt skedde naturligt urval: mänskliga själar siktades som guldbärande sand, varav tusentals lämnades överbord, men de sällsynta guldkornen lyste tillräckligt starkt för att locka uppmärksamheten från universums Ljuskrafter som gav en hjälpande hand till dessa rena och lätta mänskliga själar som bevarade sin outsläckliga gudomliga gnista.

Så nu siktas denna ”sand” för andra gången så att inte ett enda guldkorn missas som försiktigt och varligt kan överföras från den tredje dimensionens värld som har haft sina dagar till den femte dimensionens jord där känslan av ens värdighet är en integrerad del av varje invånare i denna nya underbara värld.

Ändå är det tyvärr möjligt att återuppliva den värdighet som förlorats av människor endast under extrema förhållanden som försätter dem i fara för utrotning, vilket är det som händer över hela er planet nu.

Den nya jorden kommer att flyttas till av de utvalda – de som är redo för det stora offret för att stå upp för sin medfödda gudomliga känsla av inre frihet och värdighet.

Och jag är stolt över dig, min kära, – över de som inte har fallit, inte överlämnat sig till det mänskliga förslavandet och förnedrings system som har haft sina dagar, som försvarar sina rättigheter även till priset av materiella brister som fortfarande bevarar sin andliga helhet, sin gudomliga själ.

Älskar dig uppriktigt,

Ärkeängeln Lucifer talade till dig

Du gillar kanske också...