Fader Absolut – Livet på Nya Jorden och Energiaspekter av Psykoanalys, 15 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande går vi vidare till diskussionen om vad psykoanalys är och varför det är så viktigt för dig att lära dig att tillämpa det på ditt liv.

Ordet i sig ger nyckeln till förståelsen av denna process.

Och i vårt fall innebär psykoanalys en korrekt identifiering av en individs psykologiska typ i alla dess aspekter: energi, fysisk och moral.

Och nu kommer vi att överväga var och en av dem.

Vi börjar med psykoanalysens energaspekt som den viktigaste av alla.

Som ni vet är varje känsla, tanke och handling hos en individ baserad på den eller andra energin som inte bara avgör deras innehåll utan också inflytande kraften.

Med andra ord, ju mer koncentrerad denna eller den energin innehåller känslor, ord och handlingar hos en person, desto mer aktiv visar de på fysisk nivå.

Och det gäller absolut all slags energi – både positiv och negativ.

Det är detta som utgör grunden för mänsklig psykotyp identifiering i din officiella vetenskap, även om det inte säger något om den viktigaste och viktigaste ”komponenten” av dem – ENERGIER.

Så, innan du börjar kommunicera med den person du skulle vilja hjälpa till när det gäller andlig utveckling, är det verkligen viktigt att identifiera ens energipotential inte bara när det gäller de nuvarande vibrationerna, utan ens energimodell ”såväl” som för att få din kommunikation med dem i balans.

För att hjälpa dig att förstå vad jag pratar om, låt oss överväga det med hjälp av några verkliga exempel.

Antag att du känner att din samtalspartner är redo att ta in den nya informationen du vill dela med dem.

När du har skannat deras vibrationsnivå som inte bör vara lägre än fjärde chakrat kan du ta nästa steg – att starta en konversation om ämnet som ni båda är intresserade av.

Till och med deras första reaktion – lugn, häftig eller balanserad – hjälper dig att identifiera deras energipotential för informationsuppfattning och beroende på detta för att bli inställd på deras energivåg själv.

Det är av stor betydelse, min kära, eftersom om du pratar på ett melankoliskt och lugnt sätt till en mycket energisk person, kommer de helt enkelt INTE att HÖRA dig på grund av dina olika energiska ”temperament”.

Och tvärtom, om du börjar förklara något på ett alltför upprört och passionerat sätt för en melankolsk person, kommer det bara att främja dem från dig igen på grund av energiskillnaderna.

Dessutom, både i det förra och det senare fallet kommer dessa skillnader inte att vara vibrerande utan avgöras av er bådas karaktär och temperament.

Anledningen till att du ofta inte kan upprätta kontakt även med dem som är andligt nära dig är exakt det faktum att du inte använder psykoanalys när du kommunicerar med olika människor.

Och om du behärskar den här färdigheten att slå på din inre ”stämgaffel” med dubbeljustering varje gång du kommunicerar med någon: för ”intern” och ”extern” energiprofil för en person, kommer resultaten av din kommunikation att överträffa alla dina förväntningar.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...