Fader Absolut – Till Siste Man (Vår Nuvarande Situation), 3 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att avvika från vårt ämne och prata om de senaste händelserna som nu äger rum på jorden.

Som ni ser, mina kära, protestaktioner i många länder i världen antar effektiv karaktär just nu.

Och det förklaras av det faktum att även människor långt från frågan om Uppstgning börjar förstå att de har hamnat i en fälla.

De har genom egen erfarenhet säkerställt att alla löften från tjänstemän och alla deras order och instruktioner är rörelser i en cirkel.

Det verkar för många människor att en ögla dras allt hårdare runt halsen och de börjar inse att de själva lägger huvudet i den.

Nu har många ändrat åsikt och försöker förbättra situationen genom att delta i protestmarscher samtidigt som de befinner sig i en annan våldsvåg eftersom många länders regeringar mot fredliga demonstranter motsätter sig kloner – själlösa utförare av deras vilja.

Detta är anledningen, min kära, för de handlingar som är så omänskliga av människor i polisuniformen.

Skuggregeringen känner sin kommande kollaps och spelar sitt sista trumfkort – kontroll av mänskligt medvetande och programmering av kloner för vissa handlingar.

Du kan fråga mig: varför låter ljusstyrkorna det hända?

Och jag kommer att svara: bara för den allra sista ”gruppen” av människor som potentiellt är redo för övergången att vakna upp.

Faktum är att processen med planetens uppstigning har pågått i flera decennier.

Och medan den första ”nivån” – de gudomliga fröna som har kommit till jorden med just det här uppdraget vet om Uppstigning och har gjort sig redo för det under lång tid från slutet av nittiotalet, började det sista nivåerna återupplivas först nu – under perioden med den falska pandemin som ”fick” hända av Ljusstyrkorna med samma mål igen: ge möjlighet att göra övergång till så många ljusa mänskliga själar som möjligt.

Som du ser är ljuset och de mörka krafterna två sidor av ett och samma mynt, och ibland är det tack vare de mörka krafternas handlingar som människor återupplivas för ljusa gärningar, precis som tack vare lidanden gör de andliga framsteg.

De saker som sker på jorden nu kan med förtroende kallas mass-uppvaknande eftersom den första ”nivån” följdes av att många och många människor gradvis släppte sig loss från påverkan av den tredje dimensionens värld under de senaste åren.

På så sätt har kollektivt mänskligt medvetande lager efter lager rensats från ”avskummet” av den tredje dimensionen som mänskligheten på din vackra planet har funnit i så många århundraden.

Stridsfältet som nu pågår på jorden är en brokig bild av olika vibrationer ”krigare” som deltar i det inte bara på energinivå utan också på det fysiska.

På energinivå startar det astrala strider under dina meditationer när du förenas av ljusstyrkorna på jordens subtila nivå.

Medan den fysiska är den mörka kraftens hantlangare frånstötna av protest- och olydnadshandlingar.

Tack vare detta blir oddsen varje dag mer och mer uppenbarligen till förmån för de ljusa styrkorna, både förkroppsligade på jorden och kroppslösa.

Och jag vet att många av er känner detta trots att de falska pandemiska åtgärderna blir allt hårdare.

Just nu är det oerhört viktigt att stå fast på sin plats i sista stund och ta dina handlingar till den slutliga segern på fysisk nivå eftersom du på den subtila har redan vunnit.

Jag vet att de kommande Avslöjandena kommer att ge dig vingar och göra dig otroligt stark och säker på din snara segern.

Du befinner dig nu på själva vågen av de största händelserna som någonsin har ägt rum på jorden.

Och jag skulle vilja att du höll den här höjden genom att leva genom ”avslöjandets” degel med ära som bevarar dina egna vibrationer och hjälper andra att öka dem för att upprätthålla sin tro på seger och kommande övergång.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...