Fader Absolut – Livet på Nya Jorden och Psykoanalys, 14 september, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag startar vi ett nytt ämne, och det kommer att gälla psykoanalysen i alla dess aspekter.

Nu har sanningens ögonblick kommit för varje invånare på planeten. Nu kan ingen hålla sig borta från de aktuella händelserna och gömma sig för de kommande förändringarna.

Situationen har blivit så ansträngd så att nästan inga människor kan undgå att vara inblandade  i de pågående processerna nu.

Och skillnaden är bara att vissa människor fortsätter att ha implicit tro på dem vid rodret, medan andra tvärtom totalt har tappat förtroendet för dem.

Och nu ska ni som har lyckats komma över situationen och ser de aktuella händelserna som en klok åskådare göra ett invecklat arbete: att förena de två motsatta sidorna.

Men eftersom det är omöjligt att förena det obevekliga måste du göra någon ”sortering” bland dem som fortfarande har potential för andlig tillväxt och de som absolut inte kan det.

Jag vet att många av er redan har lärt sig att se och känna en annans andliga potential och till och med identifiera deras betyg bland den eller den civilisationen.

Därför måste du noggrant skanna en individ med avseende på deras vibrationsnivå innan du gör något på den fysiska nivån.

Och dra inte slutsatser, min kära.

Saken är att nu, när en högst kraftfull ström av högvibrationsenergier anländer till jorden, börjar många människor, som inte är medvetna om det själva, förändras.

De som för bara några månader sedan tog som evangelium allt som sägs av officiella makter och blint följde alla deras instruktioner, började plötsligt se all falskhet och hyckleri, alogism och meningslöshet i sina handlingar.

Det händer på grund av det faktum att tack vare att de nya energierna ökar dessa människors vibrationer, och det betyder att deras medvetande börjar förändras.

De som nyligen har vibrerat vid det tredje eller fjärde chakrat kan nu mycket väl vibrera så högt som vid det femte eller till och med sjätte chakrat.

Men det gäller bara rena mänskliga själar som kan ha andlig utveckling.

Det är därför jag ber dig, min kära, snälla, gör en ”inspektion” av din miljö.

Det är fullt möjligt att fina överraskningar väntar dig och de som avvisades av dig som ”defekta” och hopplöst släpar efter att vara redo för övergången nu och kan visa sig vara på en helt annan nivå av andlig utveckling, och de behöver din hjälp för att fortsätta .

Och här förutom mänskliga vibrationsnivåprov kan det finnas riktigt praktisk psykoanalys som ett verktyg för individuellt erkännande av mänskliga särdrag.

Det kan underlätta för dig att undvika misstag och hitta den kortast möjliga vägen till själen hos den person du skulle vilja hjälpa.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Du gillar kanske också...