Fader Absolut – Livet på Nya Jorden och Överföringen av stafettpinnen till Dig, 20 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Låt oss sammanfatta serien av mina meddelanden om psykoanalys.

Nu när Ljusstyrkorna kommer att ta positioner på jorden med förtroende så ska du den här gången omsätta all kunskap du har fått i mer än fem år på denna webbplats.

Jag lovade att hålla din hand genom alla dessa hårda år när Mörkret tjocknade över din planet.

Jag vet hur viktigt det var för dig att få stöd från de högre makterna att inte förlora din tro, inte att förtvivla utan bli säker på dig själv.

Meddelandena som du har läst varje dag avslöjade inte bara den verkliga bilden av världen som gav dig ovärderlig andlig kunskap utan fyllde dig också med energierna från höga vibrationer som renade ditt medvetande och dina subtila kroppar från tredjedimensionella energier och program.

Du har förändrats mycket under dessa år, min kära.

Du har blivit starkare, klokare och mer tolerant.

Du har den kunskap som aldrig hittills har erbjudits någon, inte bara i en sådan volym utan också i en sådan enkelhet – på ett gemensamt och begripligt språk som är klart för alla.

Nu är det dags att dela denna kunskap med andra – de som, som du känner det, är redo att acceptera den.

Det här är anledningen till att jag gav dig grunderna i psykoanalysen, för att hjälpa dig att förmedla denna kunskap till människor på ett lugnt, harmoniskt och klokt sätt, inte förolämpa troendes känslor, inte moralisera de själar som avvek från Gud, inte dämpa individens fria vilja – helt enkelt ger dem chansen att kliva in på en ny väg som de aldrig tidigare har känt till.

Det är verkligen en utmanande uppgift, och du kommer att klara av att göra allt okej, inte allt på en gång.

Men jag tror, ​​min kära, att genom försök-och-fel-metoden kommer du att hitta vägen till själen hos varje person du kommer att prata med om planetens övergång till en ny era, och med alla medel kommer du att välja bästa, de mest lämpliga och övertygande orden och bevisen.

Just nu underlättas ditt arbete på detta område av det faktum att ljusstyrkornas funktion på skuggregeringen redan har nått sitt slutskede inte bara på den subtila nivån utan också på det fysiska.

Och jag vet att ni alla noga följer de senaste nyheterna från de VERITABLA, icke officiella, informationskällorna.

Du har redan känt att Enhet av människor runt om i världen löper med snabba steg, vilket för bara några år sedan inte ens kunde föreställas av dig.

Ja, frälsningen har kommit till mänskligheten från landet som ingen någonsin hade förväntat sig, men det är på grund av detta som det har blivit så symboliskt och alltomfattande.

Det är där som ondskan har nått sitt yttersta – koncentrationen av aggression, hat mot människor och absurditet som fungerade som en detonator som sprängde inifrån hela systemet av Dragon -reptilerna som har blivit totalt ruttna.

Så nu marscherar Apokalypsen på planeten och höjer slöjan högre och högre och avslöjar dessa varelsers hemska brott med avseende på mänskligheten.

Det kommer att underlätta ditt arbete i stor utsträckning, eftersom dina ord nu kommer att förstärkas med många bevis som kommer att levereras överallt av rena och lätta själar nu, inte av marionetterna från världsregeringen som har trängt över ”mainstream” -media för närvarande .

Finalen i den jordskakande kampen mellan Light Forces and the Forces of Dark på din planet kommer, och de förra vinner en avgörande seger.

Och nu är det dags för dig att vidta åtgärder, min kära, dela din energi, din kunskap och din kärlek med andra.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...