Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Ren Avsikt 18 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag vill jag återigen påminna dig om vad och hur du kan göra för att påskynda förverkligandet av din dröm om jordens övergång till den femte dimensionens värld.

Även om vi redan har pratat mycket om detta, för vissa av er förblir regelbundet systematiskt arbete med den snabba segern för Ljuskrafterna på jorden fortfarande en önskan snarare än en verklig handling.

Varför händer det?

För det första beror det förstås på att du går rakt in i din rutin och det är detta du refererar till samtidigt som du kommer med ursäkter.

Och för vissa av er förefaller det er själva som om ni inte är tillräckligt avancerade för ett verk av den universella skalan som detta.

Vissa andra glömmer helt enkelt bort och de hittar fler spännande aktiviteter.

I själva verket, min kära, detta arbete kräver inte alls tid.

Det kan knappast kallas arbete eftersom det som menas bara är DIN RENA AVSIKT att förvandla världen mot Ljus.

Och denna avsikt kan du uttrycka när du vill och så ofta du vill.

Träna dig själv, så länge ditt sinne börjar söka efter ett ”ämne för diskussion”, vilket händer nästan hela tiden när man lämnas för sig själv, att helt enkelt vägleda det på den nödvändiga – konstruktiva – vägen.

Allt du behöver är att koncentrera din uppmärksamhet på frågan om jordens uppstigning.

Träna dig själv att omedelbart växla över din uppmärksamhet, som med en magisk knapp, till en annan frekvens, vilket gör att du omedelbart kan ställa om ditt medvetande från 3D-intervall till högre – 4D eller till och med 5D.

Tro mig, min kära, det är inte svårt att göra.

Du kan utarbeta dina egna metoder: de du gillar bäst.

Till exempel, efter att ha märkt att ditt rastlösa sinne sänker dig djupt i den tredje dimensionaliteten, kan du säga till dig själv: ”Stopp! Energi flödar där uppmärksamheten visar sig!”.

Och genast kan du omdirigera din energi på det konstruktiva sättet och föreställa dig den nya Jorden och hennes invånare så som du vill att de ska vara i den femte dimensionen.

Och tro mig, min kära, nu blir det inte luftslott utan att skapa en ny verklighet genom din tankes kraft.

Och ju ljusare du föreställer dig den nya jorden, desto snabbare blir det så här.

Du vet redan hur starka energier som kommer till din planet är, tack vare vilka parametrar för rymdtid också förändras.

Men om de förstärks med ”levande” energi från en förkroppsligande människa, kommer deras koncentration att mångfaldigas, vilket resulterar i att din avsikt också kommer att gå i uppfyllelse mycket snabbare än den brukade vara.

Dessutom kommer det också att bli ett enormt energiinflöde för det kollektiva mänskliga medvetandet som spelar nyckelrollen i processen för jordens övergång till den femte dimensionens rymd.

Därigenom, genom att förändra och utöva kontroll över ditt eget Medvetande, blir du aktivt involverad i processen för mänsklighetens framfart till Uppstigning eftersom på den subtila nivån är ni alla EN.

Kom ihåg detta varje minut av ditt liv, min kära.

Det är inte rätt tillfälle att slappna av nu eftersom jordens uppstigning är oåterkallelig denna gång och tar fart varje dag.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...