Tidens Väktare via Steve Rother 21 oktober 2021

 

Tidens Väktare via Steve Rother 21 oktober 2021

 

Tidens Väktare: Skiften

21 oktober 2021

av Steve Rother

https://tinyurl.com/fnczpzny

 

Hälsningar, kära ni. Jag är Tidens Väktare.

Jag är här med er denna dag för att berätta att allt framåt har förändrats på er planet. Det är ingen hemlighet att energin börjar bli svår och det blir en utmaning att sprida vingarna. Det är till och med svårt att hitta den glädje som ni hade för bara några ögonblick sedan. Och ändå medför dessa tider också förändringar. De aktiverar heliga kontrakt som ni slöt runt det stora bordet innan ni kom in. Här är ni i dessa magiska mästerskapstider, vi finner er djupt inne i mitten av allt. Välkomna, kära ni, vi är glada att ni klarade er.

Jorden

Jorden är en del av er. Människor tror att djur är en form av liv, medan insekter, fiskar och fåglar är andra former. Ni har olika klassificeringar för olika livsformer. Och ändå utelämnar ni det mesta av det viktigaste, att klippan på marken lever. Vi säger er, kära ni, det finns liv i allt.

Mänskligheten håller på att höja den kollektiva vibrationen. Människor tror att en högre vibration på något sätt är bättre än en lägre, även om båda faktiskt har olika attribut. En högre vibration kan förändras och anpassas snabbare än en lägre våg, men det är den lägre vågen som förutsäger framtiden på grund av dess brist på förändring. De extremt låga frekvenserna på Jorden har hittat en ny överton, och som ett resultat har en ny möjlighet nyligen öppnats.

Jorden har förändrat sin väg något och det har orsakat en komprimering av tid. Några av era mest grundläggande begrepp faller helt enkelt sönder med denna komprimering. Ordet utan motstycke används utan motstycke, men ändå går allt mot en kritisk masspunkt. Det är också det vi vill tala om, att den kritiska massan är här av en anledning. Den avgränsar ert tidigare spel mot det nya spelet, och det visar hur ni alla kan gå framåt. Just nu kommer det många nya möjligheter för er alla, så leta efter dem. Var inte rädda för att prova något nytt och gå framåt när ni ser den öppningen. Är det den perfekta öppningen? Kommer den att stänga igen? Kommer den att hålla öppet? Ni kan bara få veta genom att kliva fram. Om ni kliver fram och inte gillar det, går ni helt enkelt tillbaka, kära ni.

Hitta Ny Grund och Balans

Detta är en tid för experiment, en tid att nå ut till nya ljusnivåer och uppleva dem på olika sätt. Ni är närmare än ni tror, för magin finns med er hela tiden. Ta ett andetag och känn den djupa jordförbindelsen. Du har ett vackert internt balanseringssystem, vilket är ganska magiskt att se. Vi säger att det är dags att uppmärksamma det balanseringssystemet. Vi förstår att det är väldigt frustrerande ibland. Du ser några saker här som är massivt orättvisa eller grymma, sedan ser du andra saker där borta som inte heller stämmer.

Ert eget interna balanseringssystem försöker ständigt på något sätt få en uppfattning av omvärlden. Kära ni, för närvarande kommer världen inte att vara meningsfull. Ni kommer att hitta strider på många olika sätt över hela planeten. Vi delade med er för en tid sedan om de utmaningar som skapas när många av leveranskedjorna bryts ner. Mycket mer av detta kommer, och ni kommer att se de olika processerna utvecklas. Er värld har förändrats och det är helt enkelt inte möjligt att vända tillbaka.

En av de största sakerna ni kan göra under dessa tider är att hitta sätt att leva lokalt. Ät mat som odlas lokalt så mycket ni kan och stöd era lokala köpmän. Det enklaste sättet att komma till nästa nivå är att hålla varandra i händerna, men människor har stora svårigheter med detta. Vi har dock förhoppningar om att rädslan kommer att tämjas och att åtminstone en viss grad av harmoni kommer tillbaka.

En sak alla kan göra är att belysa människans omänsklighet för människan. Sammantaget bromsar det mänsklighetens framsteg mer än ni vet, eftersom så mycket av det är dolt från insyn. Det är inte dolt på grund av en hemlig insats, utan för att det är svårt att se. Tendensen för de flesta är att titta bort, när verkligheten är för hård. Men att titta bort gör att beteendet kan fortsätta och på något sätt tolereras det. Ert interna balanseringssystem är svårt att hantera när ni ser sådana drastiska grymheter. Tänk på att det inte är din uppgift att lösa det helt själv. När du bevittnar, känner till och identifierar ett problem, placeras detta helt enkelt det i det kollektiva medvetandet. Det är början på en förändringsrörelse. I sin tur skapar denna harmoni en kollektiv stabilitet, som hindrar allas interna balanseringssystem från att användas mot dem för att skapa ilska och i slutändan kontrollera dem. Kära ni, därför vill människor som vill kontrollera er hålla er separerade och arga.

Ja, stora vinster uppnås genom att hålla människor åtskilda och arga. Om människor blir medvetna om att de är kontrollerade och avslöjar pengaflödet kommer ni att bli mycket förvånade över att höra om de företag ni litade på som ligger bakom. Det är dags att kliva in i att bli världsmedborgare och bara observera. Detta gör det inte bara svårt för dessa grymheter att fortsätta, utan det gör det också svårare för nästa att börja. Din kraft är mycket större än du tror. Var och en av er kan göra en enorm skillnad på den här planeten, annars skulle ni inte vara här.

Välkomna hem, kära ni. Vi vet att det är obehagligt att vara ur balans, men det är en del av att vara människa. Vet att ni gör en enorm skillnad bara genom att våga vara där, ni håller ljus. Välkomna hem. Kära ni, vi litar på att er väg är tydlig framför er. Vi vet att det här är utmanande tider för alla. Men det är öppnandet av en ny värld, en som ni har gjort mycket tydlig, precis som ni gjorde förut. Det är med den största äran jag lämnar er nu för en tid och återgår till det jag kallar matrisen av tid som ni finns i. Det är en vacker illusion och det är magiskt. Så njut av resan, kära ni. Vet att varje ögonblick ger er nytt hopp, ny energi, nytt liv. Och även om ni är lite i obalans lär ni er att gå med det. Ni kommer att lära er att korrigera dessa saker i ert eget fält och gå i fred. Behandla varandra med respekt, ta hand om varandra och spela bra tillsammans när ni skapar det här spelet. Ja, det är livets hemlighet.

Espavo, kära ni.

Jag är Tidens Väktare och jag älskar er högt.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...