Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Själens Gudomliga Portal, 21 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om ytterligare ett ”mirakel” av modern medicin och det kommer att finnas ögonlaserkorrigering som också har introducerats i stor utsträckning över hela världen.

Och, naturligtvis, kommer vi att överväga denna process ur energisynpunkt, för resultaten kan ibland vara underbara ur fysisk synvinkel.

Till att börja med, låt oss titta på dina ögon.

Framför allt är de din själs ”spegel” som överför allt som sker inom dig till världen.

Detta är anledningen till att det har uppstått så många epitet på ditt språk som speglar detta fenomen.

Så mänskliga ögon kan vara genomträngande, kalla, arga, oförskämda, ledsna, tomma, tråkiga, likgiltiga, grumliga, lacklösa eller så kan de vara snälla, kärleksfulla, glada, djupa, intelligenta, sympatiska, klara, gnistrande …

Även om ens ord ibland kan vilseleda, kan ögonen aldrig.

Det är därför det har uppstått sådana uttryck som ”titta öppet i ögonen” eller ”gömma ögonen”, ”se arrogant” eller ”slå ner ögonen”.

Ögon kan också vara bedrägliga eller förtroendefulla.

Allt detta är exemplet på det faktum att ögon är en öppen dörr till ens själ och den som kan läsa ”i ögonen” kommer aldrig att göra ett misstag.

Och generellt sett är ögon en gudomlig portal till din inre värld.

Men eftersom den tredje dimensionens värld är för grym och oförutsägbar, lärde sig människor med tiden att gömma sina sanna känslor bakom masken och det enda de inte kan dölja är ögonen.

Varför har jag lagt så stor vikt vid detta?

Den enda anledningen till detta är att få dig att förstå hur välgrundat ditt beslut bör vara att låta något främmande, än mindre konstgjort, penetrera denna ”gudomliga portal”.

Moderna kirurger behandlar mänskliga ögon på samma sätt som andra delar av människokroppen – gör laserkorrigeringar, implanterar konstgjorda kristallina linser som inte bryr sig om det faktum att de tränger in i ögats subtila energistruktur och introducerar distorsion och utlöser irreversibla förändringar i den.

Ganska ofta efter sådana operationer förbättras synen verkligen och man blir botad från vissa sjukdomar.

Men dessa sjukdomar kom inte ur ingenting.

Det är ögon som är ett levande exempel på orsak-verkan relation, och problem med ögon utlöses ALLTID av psykosomatiska orsaker vars underliggande orsak oftast är RÄDSLA.

Detta är exakt den energi som genererats i människor i århundraden som resulterade i att nästan alla hade problem med sin syn.

Rädsla initierar önskan att inte se den skrämmande verkligheten, gömma sig borta från den, och ögonen gör plikttroget din önskan att ”suddra ut” denna vision och ibland bara dölja världen för dig som du invärtes avvisar.

Vad händer när man får sin syn på återställd på konstgjord väg?

I ens själ uppstår inkonsekvensen mellan ens inre känslor och deras yttre manifestationer av dem.

Och om man är omedveten om alla dessa finesser, kan denna obalans orsaka problem med andra organ i kroppen eftersom kroppen är en HELA enhet, och om någon del av den är obalanserad, kommer den oundvikligen att påverka dess andra delar också.

Därför min kära, om dina ögon opererades, innan allt, identifiera ärligt och opartiskt orsaken till din sjukdom och påbörja ett systematiskt självförbättringsarbete för att i slutändan bli av med de tankar och känslor som utlöste synproblem.

Det kommer att hjälpa dig att återställa din själs frid och kommer att göra det möjligt för dig att minimera konsekvenserna av främmande intrång i din själs gudomliga portal som är dina ögon.

Och, absolut, glöm inte praktiken ”Återställ energikanaler” som jag erbjöd dig i mitt tidigare meddelande.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...