Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Ren informationskälla, 15 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om övergångsperiodens medicin och kommer att uppehålla oss vid självläkning.

Generellt sett har denna process redan börjat för de av er som regelbundet använder de energimetoder som ni erbjöds i massor på denna webbplats.

Men jag förstår, min kära, att på grund av överflöd av information är det svårt för dig att koncentrera dig på vissa saker och sätta upp ett tydligt handlingsprogram.

Varför ger jag dig så mycket information på ett snävt schema?

Det enda skälet är att jordens vibrationer och följaktligen era egna, ökar i en högre takt varje år och för att hålla jämna steg med dessa stora globala förändringar på er planet är det nödvändigt att skynda på.

För att så många människor som möjligt ska kunna göra övergången är det nödvändigt att förbereda något slags ”lokomotiv” av de flesta forntida och mogna själar som kan leda andras väg.

Detta är syftet som webbplatsen ”Renaissance” skapades för.

De högre makterna gjorde sitt bästa för att hjälpa den att få en sund position på internet och attrahera just de själar som den skapades för.

Men för er som har ”dränkts” i en enorm mängd information och speciellt för de som just har kastat sig in i den skulle jag vilja erbjuda någon form av en handlingsplan för er snabba genomgång genom stadierna av er andliga utveckling sedan det finns faktiskt ingen tid kvar att slösa bort.

Så, det första du bör göra är att bli av med stereotyper och mönster från den tredje dimensionens värld som kommer att hindra dig från att enkelt och fritt passa in i det nya samhället av den fjärde och sedan den femte dimensionen på ett naturligt sätt.

För detta ändamål bör du utesluta från ditt liv all mass media som har dolda mekanismer för mänskligt medvetandeinflytande ingjutna i dem.

Hitta själv några rena informationsresurser på internet. Och låt dem väljas av din intuition – din själ, inte ditt sinne.

Det huvudsakliga kriteriet för ditt val bör bli höga vibrationer hos den person som förmedlar information till dig.

Om du inte känner energier ännu och inte kan uppskatta graden av energirenhet hos den eller den personen – expert på det eller det området, journalist eller bloggare, kan du vägledas av följande yttre tecken.

Information bör kommuniceras utan överdrivna känslor som på ett eller annat sätt introducerar förvrängningar i denna persons energifält.

Den ska presenteras på ett tydligt, begripligt och kortfattat sätt vilket sparar tid.

Det bör baseras på vissa fakta och dokument, inte på deras egna gissningar eller överväganden.

Den bör innehålla positiva principer även om den innehåller negativa och ibland skrämmande fakta.

Med andra ord, personen som kommunicerar den ena eller andra informationen ska inte skrämma dig utan visa dig vägen ut ur den situation som uppstod och inspirerade din tro på ett gynnsamt resultat.

På så sätt sker programmering av medvetandet i en positiv ledtråd, vilket är extremt viktigt nu.

En fullständig vändning av det kollektiva mänskliga medvetandet mot Ljus kan verkligen göra ett mirakel och påskynda övergången av Jorden och hela mänskligheten till en ny värld av den femte dimensionen.

Och tvärtom, allt som förmedlar rädsla, förtvivlan eller besvikelse spelar de mörka krafternas händer och fördröjer denna övergång.

Därför, min kära, genom att välja den eller den informationskanalen ger du redan ditt bidrag till antingen ljuset eller mörkt scenario av utvecklingen på jorden.

Kom alltid ihåg detta.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...