Fader Absolut – Livet på Nya Jorden och Fysiska Aspekter av Psykoanalys, 16 september, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att studera den fysiska aspekten av psykoanalysen.

Vad menar jag med ordet ”fysiskt” nu?

Först och främst dess reflexkomponent, det vill säga automatisk omedelbar reaktion av kroppen till de aktuella händelserna.

Nu, när det jordomskakande avslöjandet av sanningen om vem som faktiskt har styrt jorden så länge och vad en sådan regel har resulterat i, kan många människors reaktion på informationen så chockerande variera mycket.

Och det kan påverka inte bara psyket hos de människor som är oförberedda att höra detta, utan också deras fysiska tillstånd.

Kom ihåg hur din kropp reagerar på tragiska eller oväntade nyheter.

Ibland kan en sådan reaktion vara så kraftfull och oförutsägbar att man utvecklar hjärnblödning, hjärtinfarkt, kris av högt blodtryck eller ibland att deras kroniska sjukdomar helt plötsligt förvärras.

Så reagerar kroppen på plötsliga känslomässiga chocker.

Därför kommer det att vara svårt för de oförberedda människorna – de som har varit helt omedvetna och bara fått information från vanliga medier.

Tillsammans med det oundvikliga kognitiva oenigheten kan fysiska problem relaterade till detta också drabba dem.

Det är därför, min kära, du måste försöka lindra ”slagen” av information som kommer att nå alla jordens invånare utan undantag.

Eftersom det inte är oväntat för dig kan du genom ditt exempel visa människorna runt omkring hur allt som pågår ska tas och förklara så lugnt som möjligt att allt är gjörs för deras bästa och att de inte ska vara rädda för de kommande förändringarna men välkomna dem.

Det kommer att räcka för att minska spänningen och rädda din familj och bekanta från fysiska störningar som har drivit bort rädsla och panik, de som är orsaken till många sjukdomar.

Ändå är det viktigt att komma ihåg att den fysiska aspekten av psykoanalysen är nära förbunden med energin – både när det gäller vibrationer och yttre manifestation.

I det här fallet väntar du på tricket när du bestämmer den fysiska komponenten i psykoanalysen.

Och anledningen är följande.

Reaktionsbenägna  och energiska människor som kraftfullt visar sina känslor är ofta ganska lugna i själen.

Och tvärtom kan de som är vana vid att dölja sina känslor samtidigt som de förblir lugna och reserverade i det yttre skarpt känna de oväntade förändringarna i deras liv.

Så du bör lära dig att skanna reaktionen hos en person inte enligt de yttre tecknen utan efter deras inre tillstånd.

Och det här är vad som kan hjälpa dig i detta:

Medan du pratar med en person, se dem alltid uppmärksamt i ögonen.

Det är ögonen, som är själens spegel, som återspeglar deras faktiska tillstånd, både psykiskt och fysiskt.

Om du ser rädsla för det oundvikliga är det nu en indikator på en persons fysiska instabilitet som kan leda till beklagliga konsekvenser.

Och eftersom FEAR är en källa till alla andra negativa känslor är det rädsla man ska bli av med så snart som möjligt.

Nu har du allt som är nödvändigt för detta: inte bara andlig kunskap, utan en hel bild av de saker som sker över hela världen, händelserna före dem, orsak-effekt-kedja som har resulterat i resultatet.

Det är viktigt när man pratar med människor att lägga tonvikten på den POSITIVA sidan av de nuvarande förändringarna och undviker de hemska detaljerna om den härskande toppens brott.

Du kan bara säga om detta när man redan har förstått huvudtråden i händelserna och sett LJUS framåt efter att ha insett vilken hemsk olycka de lyckades fly.

Det är av yttersta vikt, min kära.

Efter att ha lärt dig att presentera information korrekt kommer du att behärska färdigheten i den fysiska aspekten av psykoanalysen och kommer därmed att rädda många människor från störningar.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...