Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Tandläkarkunskap, 24 december, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om tänder eller snarare om problemen med dem som nästan alla på jorden har nu.

Varför går dina tänder ur funktion så snabbt?

Framför allt eftersom människor i dag lever under förhållanden som är onaturliga för dem.

Det gäller absolut allt: bostadsort, övergripande känslomässig ”bakgrund”, vatten, livsmedel, elektromagnetisk emission…

Tillbaka i tiden under mänsklighetens guldålder hade människor inga problem med tänderna eftersom de levde i perfekt harmoni med naturen som livnärde sig på dess naturliga gåvor och njöt av dess kärleksfulla moderliga energier.

Och denna överensstämmelse mellan deras kropp och miljön lät dem leva så att de aldrig möta utmaningen ”bita-inte-av-mer-än-du-kan-tugga”.

Och ett sådant uttryck är på sin plats av en anledning. Man får tandproblem på energinivå när man möter de hinder man inte kan hantera, det vill säga de som är ”mer än man kan tugga”.

Kom ihåg sådana uttryck som ”med sammanbitna tänder” som betyder att göra något ovilligt, ”gnissla tänder” – antingen med ilska eller impotens…

I den tredje dimensionens värld möter man dock alla typer av hinder från barndomen.

Man måste göra de saker man inte vill bara för att det ”måste göras”, det är ”det rätta att göra” eller ”en vanlig sak att göra”, det vill säga att man uppfyller de mentala och beteendestandarder som fastställts av andra.

Men även om man inte inser det, på själens nivå lider man av detta påtvingade sätt att leva, och det återspeglas först och främst i ens tänder som inte vill ”tugga” detta livets ”tuggummi” det är långt ifrån gudomligt och är onaturligt för människor.

Naturligtvis ska man inte heller bortse från livsmedel, eftersom de både har förlorat sina naturliga hälsosamma egenskaper och att de är fyllda med kemiska ämnen förstör människors hälsa, med de nyligen introducerade genmodifierade föremålen som påverkar deras genkod.

Allt detta är främmande intrång i människors subtila materiella struktur och att sjunka till den fysiska nivån påverkar framför allt deras tänder som tar det första slaget när de tuggar denna mat som är otypisk för dem.

Men låt oss nu komma tillbaka till modern medicin som har kommersialiserat tandvården, som ett resultat av vilken stomatologi har fått inte bara medicinsk utan också estetisk karaktär.

Genom att dra nytta av människors önskan att ha både friska och vackra tänder erbjuder läkare ibland deras kompletta ersättning för ”kronor” eller implantat, som nyligen har fått stor spridning.

Folk håller med om detta, och det är ganska lätt att förstå.

Vad händer på energinivån när ”inhemska” tänder ersätts med konstgjorda?

Oftast blir de sistnämnda inkorporerade eftersom det sker energiutjämning med de andra – ens egna – tänder som ”delar” sin naturliga energi med ”utomjordingarna”, och detta har inte någon nämnvärd effekt på en persons allmänna energiprofil.

Men när man har fått alla tänder utdragna och ersatta med konstgjorda, ändrar det ens aura och utseende den här gången: trots det ideala leendet får man någon form av onaturlighet – dockliknande utseende som är otypiskt för en vanlig människa.

Varför händer detta?

Tänder precis som alla andra delar av människokroppen förmedlar sin individuella gudomliga kod – en unik och oefterhärmlig sådan.

De kan naturligtvis sällan vara idealiska, men det är detta som kännetecknar deras egen charm – just den här personens egenhet.

Men när man helt ändrar sina tänder och till och med deras form, förändras ens utseende också helt eftersom ens tänder är en synlig del av kroppen.

Det följs också av förändringar i handlingar, beteende och ibland dyker det upp en önskan att visa sina idealiska tänder för alla, som ett resultat av vilket ens leende blir konstgjort – påtvingat.

Därför, mina kära, sträva inte efter estetik på bekostnad av ert unika och oefterhärmliga utseende.

Håll dig till mellanvägen och tillåt främmande intrång i denna del av din kropp endast om det är absolut nödvändigt – av medicinska skäl.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...