Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Medicinska Implantat, 27 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om ytterligare ett fenomen som uppstod ”tack vare” modern medicin.

Och det handlar om implantat som nu också har fått stor spridning.

Och medan några av dem framstod som en av de olika typerna av proteser, så var de så kallade kosmetiska implantaten snarare ett sätt att tjäna pengar på bekostnad av människor som lockades av medicinska entreprenörers reklamtrick.

Tyvärr är denna önskan baserad på begäret som har odlats hos människor sedan länge sedan, det efter att ha ett ”idealiskt” utseende även på bekostnad av ens individualitet.

Det är allmän avpersonalisering som modellverksamheten syftar till, såväl som skönhetsstandarder som åläggs människor som ”överöser” dem vid varje tur genom modetidningar, TV-skärmar och reklamfilmer…

Med ett ord, alla medier är fokuserade på att skapa någon slags skönhetsstandard för unga människor som de borde sträva efter.

Som ett resultat utvecklar vissa människor som inte uppfyller en sådan standard ett underlägsenhetskomplex och för att klara det tar de mod till sig att ändra sitt utseende och försummar konsekvenserna av sina handlingar.

I mitt senaste meddelande var det frågan om energin, moraliska och fysiska skador som plastikkirurgi gör, så idag kommer vi att uppehålla oss vid bara implantat som införts i den fysiska kroppen och deras inverkan på den.

Många kvinnor drömmer om att bli ”kurvade” och vågar förstora den eller den delen av sin kropp och därigenom försöka lura naturen.

De tror uppriktigt att det kommer att hjälpa dem att dra till sig mäns uppmärksamhet och följaktligen få sin kvinnliga lycka.

Och här går deras dröm i uppfyllelse: de sätter in implantat och får de ”former” de längtat efter.

Tja, vad händer med deras kropp ur energin och gudomlig synvinkel?

Som ni redan vet, stör varje artificiellt ingrepp i en persons energi, än mindre fysiska, utrymme deras subtila materiella struktur – integriteten hos deras medfödda natur och förvränger därigenom deras gudomliga väsen.

Och när friskt kött har en främmande konstgjord kropp införd i sig, blir dess väletablerade subtila materialstruktur störd i den utsträckningen att hela kroppens naturliga funktionella rytmer rubbas.

Så på grund av förändringen av blodkärlens placering försämras dess blodcirkulation, liksom muskelvävnaderna flyttas från sin vanliga plats, vilket resulterar i att de blir komprimerade och ibland i atrofi.

Det ser ut som att en person försöker klämma sig in i ett underbart gudomligt kärl i sin kropp som redan har allt perfekt passat in i något konstigt som uppenbarligen inte skulle komma in i, men ändå tvingar de, bokstavligen ”knuffar” in det.

Och, naturligtvis, sådan energi och fysiskt våld mot ens egen kropp som förvränger inte bara deras subtila kroppar utan även den fysiska kan inte förändra ens liv till det bättre eller göra en lycklig.

Sålunda vädjar ”kurvade” kvinnor som regel inte till de män de var avsedda att träffa, vilket betyder att den övergripande karmiska kedjan av deras nuvarande inkarnation är förstörd.

Kommer inte att vara fördelaktiga hälsoproblem de får heller som i sådana fall är oundvikliga.

När det gäller tandimplantat, trots beprövad teknik, är de också potentiellt ondskefulla eftersom de har en vågkaraktär som skiljer sig från ens naturliga tänder.

Och vid denna tidpunkt är det extremt viktigt att jämna ut dem i termer av energi – ställ in kroppens genomsnittliga vibrationer.

Och vi kommer att prata om det i detalj senare.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...