Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Stråldiagnostik, 25 december, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om den moderna medicinens ”under” och den här gången kommer vi att diskutera alla typer av stråldiagnostik som börjar med ultraljudsundersökning och slutar med datortomografi.

Som ni vet har dessa procedurer blivit så vanliga att de skrivs ut till nästan varje patient oavsett problem de kommer för att träffa en läkare med.

Och det förklaras av det faktum att en sådan metod i viss mån ersätter kvalifikationen hos en läkare som tack vare dessa procedurer inte behöver ställa ledande frågor, palpera patientens kropp eller diagnostisera sin sjukdom som styrs av sin kunskap och erfarenhet.

Allt detta görs för dem av själlösa apparater och de får fotografiet av människans kropp där den förmodade orsaken till sjukdomen finns.

Å ena sidan är det förstås väldigt bekvämt och hjälper till att undvika fel i diagnostik, men är det lika ofarligt att ofta utsätta sin kropp för påverkan av all slags strålning?

Låt oss studera vad som händer med ens kropp på energinivå i ögonblicket för sådan påverkan?

Vad är huvudprincipen för radiodiagnostik av människokroppen?

Framför allt är det baserat på penetrationen av de mikroskopiska partiklarna som uppstår vid processen med elektromagnetisk strålning in i ens kropp.

De ”bombarderar” först ens subtila kroppar och sedan, när de tar sig igenom dem, hittar de sin väg till den fysiska kroppen nu.

Med andra ord, de skapar någon form av en korridor i en persons subtila materiella struktur och, generellt sett – ett stort hål i deras aura och exakt på den plats där sjukdomens fokus är tänkt att lokaliseras.

Som ett resultat, även om denna procedur hjälper till att utföra korrekt diagnostik, gör det oundvikligt kroppen svagare bara på den plats som kräver särskilt skydd.

När det gäller datortomografi av hela kroppen liknar den mikrobestrålning av radioaktiva partiklar eftersom det i detta fall sker ”bombardering” av hela kroppen.

Varför tar läkare till ett så farligt steg när det gäller människors hälsa?

Vissa av dem gör detta av okunnighet och antar att engångsprocedurer inte kan orsaka avsevärd skada på människokroppen.

Medan vissa andra föreskriver sådana förfaranden av kommersiella skäl eftersom deras kostnad inte är låg.

Hur som helst, ingen tar ansvar för detta eftersom den negativa effekten av ett sådant inflytande inte visar sig omedelbart.

Faktum är att människokroppens grad av säkerhet är obegränsad, och för vissa människor hanterar den denna intervention utan några speciella konsekvenser, medan sådana procedurer kan orsaka permanent skada på andras kropp med nedsatt immunitet.

Det är särskilt skadligt för en ofödd bebis som befinner sig i moderns mage genomgår sådana procedurer ibland inte en gång.

Som en sista utväg, utan tvekan, kan sådana procedurer motiveras när det finns några svåra komplikationer och det är nödvändigt att fatta ett brådskande beslut för att rädda livet på mor och barn, men oftare utförs de utan egentligt behov – bara för föräldrarnas ”tillfredsställelse” och läkarens.

Så de tekniska framstegen inom medicinen har visat sig vara en av de främsta fienderna fyllda med osynligt hot, eftersom sådana efterverkningar inte visar sig omedelbart och de är nästan omöjliga att övervaka.

Därför, min kära, försök att undvika alla typer av ”att visa igenom” och gå med på sådana procedurer endast när du inte kan klara dig utan dem alls.

Och det gäller först och främst gravida kvinnor. Lita mer på din intuition och lär dig att förstå din kropp, såväl som ditt ofödda barn.

Kom ihåg att naturen är klok och människan är stark, medan varje ingripande utifrån bara kan göra både mamma och barn svagare.

Ge inte efter för modern medicins ”frestelser” till skada för din hälsa och kom alltid ihåg att den bästa helaren för människan är naturen och dess gåvor som förmedlar den gudomliga helande energin som inga medicinska ”under” kan jämföras med.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...