Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 december 2021

 

Ett Multidimensionellt Nätverk av E.T.s & Människor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi etablerar ett kommunikationsnätverk som är flerdimensionellt och som involverar varelser från flera stjärnsystem i galaxen, inklusive ert. Ni är faktiskt en del av det nätverket, eftersom ni tar emot dessa sändningar. Vi tror att variation är en styrka. Vi tror att ju fler platser det finns vid bordet, desto bättre. Ju fler perspektiv det finns, desto större är sannolikheten för en inkluderande uppsättning idéer och processer, metoder som kommer att göra tillvaron bättre för alla inblandade.

Det är därför vi inkluderar så många i vårt nätverk. Vi kanaliseras av många varelser och kollektiv för att etablera detta nätverk där ni alla kan kommunicera genom oss. Vi är som översjälen i detta nätverk. Vi tar emot information genom vår kontakt med er, medan ni är vakna och sover. Och så bygger vi detta flerdimensionella nätverk i en tid då galaxen verkligen behöver komma samman.

När mänskligheten förbereder sig för fullt medlemskap i den galaktiska federationen, finns det många frågor som måste åtgärdas, inklusive vad ni har utstått där på Jorden genom hela er historia, av vilka andra varelser i andra stjärnsystem är ansvariga för. Och så hjälper vi till att förhandla, hjälper till att skapa fred mellan varelser och stjärnsystem som inte har kunnat förlåta och gå vidare.

Vi vet att de av er som tar emot denna överföring är redo att förlåta och gå vidare från de grymheter som mänskligheten har lidit, och vi vill att ni alla ska veta hur viktigt det är för att föra er framåt in i det galaktiska samhället. Vi vill också att ni ska veta att vi alltid kommer att stödja er.

Vi är stora anhängare av mänskligheten där på Jorden, och det kommer vi alltid att vara. När ni lär er hur ni förlåter dem i ert förflutna på Jorden som har skadat er, gör ni det lättare för oss och för alla andra som är involverade i mänsklighetens historia på planeten Jorden. Vi behöver visa exempel på att människor förlåter andra människor innan E.T.s känner sig bekväma med att visa sig för er och be om er förlåtelse.

Det räcker med att säga att det händer mycket, och ni spelar alla era roller genom att utvecklas, genom att bli era sanna jag, och ni hjälper oss med all säkerhet inte bara att etablera detta nätverk, utan att få det att bli det vackra av att mötas av varelser som det kan vara. Vi vill tacka er för ert deltagande och för era fortsatta ansträngningar att förlåta.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...