John F. Kennedy via Erena Velazquez, 25 december 2021.

John F. Kennedy via Erena Velazquez

25 december 2021.

 

God morgon, Amerika och Världen,

Jag är John F. Kennedy, Förenta Staternas President, och jag är glad att få tala till er alla genom denna Universella Kanal. Jag vill önska alla en God Jul, alla som firar med sina familjer, vänner och kära. Andemeningen med helgfirandet har förändrats med åren, tidigare handlade det om att äta en trevlig måltid med familjen och trivsamt umgänge.

Nästan två år har gått sedan de Mörka Själarna släppte ut de laboratorie-skapade mikroorganismerna i atmosfären, och började frånta er friheten att göra saker så som ni brukade göra, med restriktioner på hur ni vill resa och gå på restaurang. Nu är det dags att reflektera över ert liv, om ni är lyckliga, vad som ska hända härnäst, och hur mycket längre ni kan tolerera detta nonsens som pålagts er av Världens Regeringar.

Jag tror inte att någon av er nu längre vill följa denna Nya Världsordning, genom att bli tillsagda vad ni får göra och inte får göra. Mänskligheten har nått sin brytpunkt och vill vara fri, lycklig och blomstrande. Transformationen pågår på alla nivåer i denna stund. Människor vill uppleva ett gott liv, och de förtjänar det bästa av allt, vilket blev stulet av de korrupta och penninghungriga finansindividerna, som vill ha mer och mer för sig själva.

När jag var här var mitt mål att befria mänskligheten från kontrollen och lögnerna och ge den sanningen, vilken ni måste veta innan ni kan ta nästa steg i er utveckling. Denna strid har pågått mycket länge och ni närmar er slutpunkten, Uppstigningen. Vissa är inte redo att ta nästa steg, och det är ok då deras väg är en annan än er, de rör sig mycket långsammare i sin utveckling och de kommer dit när de är redo, det kan vara imorgon, nästa månad, nästa år eller om tusen år.

Under min livstid på Jorden var många människor ganska vakna, för att blockera det tryckte Mörkret ut droger till befolkningen, på sjuttiotalet, i syfte att trycka människor tillbaka till att vara hjärntvättade och sovande. Just nu gör de Mörka Entiteterna det igen genom att låta droger bli tillgängliga via FDA:s godkännande. Vänligen, köp ingen mat som innehåller hampa, det påverkar ert tänkande. De vill sakta ned övergångens process.

Operation Frihet, som leds av Alliansen, fortsätter att arrestera brottslingarna som begått brott mot folket, och rädda kvinnor och barn från sex-trafficking och från att offras av Satanister. Ni kan ännu inte se detta med egna ögon, det döljs medvetet för er säkerhet. Vissa scenarier som mötte Specialstyrkorna var hjärtslitande. Sanningen kommer att avslöjas i lämplig tid.

Under tiden, släpp ilska, rädsla, girighet etc. för att komma in i höga energier. Ni tar emot oerhörda mängder Ljus och Stöd från utomjordingar som ser fram emot er befrielse. Se framför er er egen fantastiska framtid med äventyr som att träffa olika civilisationer, resa till andra galaxer etc. Glöm aldrig att vi är skapare av vårt eget öde. Tack till den Universella Kanalen. Jag sänder min Kärlek till Alla.

Var Ödmjuka och Starka

John F. Kennedy

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...