Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Tecken på inflytande av Inre Energi, 28 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta prata om påverkan på ditt energiutrymme som produceras av dina egna inre egenskaper.

Kanske har många av er lagt märke till att oavsett hur kraftfull den skyddande skölden som du sätter över dig själv är, fungerar det ibland inte.

Och oftast är orsaken att dina negativa känslor och tredje dimensionens världsprogram bryter igenom att det kommer inifrån.

Så nu är det du som blir orsaken till att dina vibrationer minskar.

Tyvärr är det inte många som kan erkänna detta eftersom en vanlig människa tenderar att söka efter orsakerna till sina problem och besvär utanför sig själva.

Ändå är ni, min kära, inte längre vanliga människor som tänker i kategorierna av den tredje dimensionen världen utan de som strävar efter att leva på ett nytt sätt i enlighet med universums lagar, inte med de i den dualistiska världen. .

Det är därför jag idag kommer att berätta för dig hur du kan se inre energipåverkan på dig från den yttre.

Det första tecknet på att ditt inharmoniska tillstånd har orsakats av dina egna negativa känslor är att du får en känsla av oförklarlig oro eller till och med sorg.

På så sätt reagerar din själ på dina handlingar som går utanför universums lagar.

Och till och med din oro för din familj är fallet eftersom den kännetecknas av misskreditering av de Högre Makterna, vilket tillåter energin av rädsla både i din egen aura och auran hos personen du är orolig för.

Lär dig att reagera intensivt på de minsta nyanserna av din själs manifestationer eftersom den alltid försöker nå fram till dig och ge dig en ledtråd eller en ledtråd om du snubblade.

Vet att om du känner dig ”sjuk i hjärtat”, är ”denna ”sjukdom” med största sannolikhet dina egna tankar, känslor eller handlingar.

Och när du är fridfull i hjärtat betyder det att du lever i harmoni med dig själv, människorna och världen omkring dig och inte bryter mot någon av universums lagar.

Den mänskliga själen är deras gudomliga ”stämgaffel” och den mest pålitliga assistenten, vilket återspeglas i sådana uttryck som ”min själ jublar”, ”den får mitt hjärta att sväva”, ”den matar min själ” eller ”min själ är öm”, ”Jag har ett tungt hjärta”…

Dessa olika villkor för din själ speglar dina egna egenskaper och känslor och gör följaktligen inre inverkan på ditt energiutrymme.

Det andra tecknet på att din energisköld har brutits inifrån är försämring av ditt fysiska tillstånd.

Det kan vara obalanserat snarare än ohälsosamt.

Man blir frånvarande, ouppmärksam och det är svårt att koncentrera sig på det man gör.

Ibland känner man att man har gjort eller sagt något fel men kan inte identifiera orsaken till sin ångest.

Nå, vad ska man göra om man får sådana känslor?

Först och främst, var glad att du känner dem.

Det betyder att din själ inte har blivit härdad utan reagerar intensivt på alla dina inharmoniska handlingar och, vilket är det mest värdefulla – interagerar nära med dig och ger dig sådana ledtrådar.

Och sedan bör du inspektera alla dina senaste tankar, känslor och handlingar som du måste överväga ur perspektivet av en som redan har brutit sig loss från den tredje dimensionens verklighet.

Och, naturligtvis, titta på allt opartiskt och ärligt – inte leta efter ursäkter för dig själv utan för att lära dig läxan av saker som hände för att inte upprepa det om och om igen.

Medan om orsaken till din bristande sinnesfrid är relationer med andra människor, be dem om ursäkt och var inte rädd för att verka svag.

Det är faktiskt uppvisning av makt eftersom att erkänna sitt misstag är en gärning värd respekt.

Och lär dig att förlåta dig själv att ta dina misstag som erfarenhet av livet i den tredje dimensionens värld.

Skyll inte dig själv för dem och gå vidare på ditt andliga sätt och försök att inte upprepa dem igen.

Var generös mot dig själv och andra, så kommer det att betalas hundra gånger tillbaka.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...