Fader Absolut – Livet På Nya Jorden, Omordnande av livsprioriteter, 29 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Den femte punkten i din plan om att snabbt lämna den tredje dimensionens matris kan bli omarrangemanget av livets prioriteringar.

Vad menar jag med detta uttryck?

Framför allt är det en omprövning av vad som verkligen är viktigt i ditt liv och vad du kan kasta bort ur det utan att ångra och därigenom frigöra dina tankar och få tid för andligt arbete med dig själv.

När det gäller tiden tror jag att allt är klart, men det är ganska svårt att befria dina tankar från ”skräpet” som den tredje dimensionsmatrisen du fortfarande lever i bokstavligen myllrar av.

Men tro mig, min kära, där det finns en vilja finns det en väg.

Bara det faktum att du kommer att sluta titta på TV och begränsa surfandet på nätet så mycket som möjligt kommer redan att göra mycket tid som du kan använda för meditationer, promenader på landet, kommunikation med barn och likasinnade.

Dessutom bör du lära dig att justera dina tankar på ett positivt sätt, vilket också kommer att uppmuntra dina vibrationer att öka, såväl som förbättring av ditt fysiska och psykiska tillstånd.

Som du vet, utlöser alla negativa tankar eller känslor den skadliga kedjan av energier som är skadliga för dig att efter att ha etablerat sig i dina subtila kroppar börjar deras destruktiva aktivitet som påverkar både ditt psyke och fysiska kropp.

Därför, efter att ha valt en lämplig övning som du kan uppfinna själv, skanna dina tankar i början och förhindra dem från att bli stora och fylla ditt energiutrymme.

Försök att utesluta negativt sinnade människor från ditt liv som i regel visar sig vara energivampyrer.

Men om du inte har en sådan möjlighet, glöm inte energiskyddsskölden som du bör förnya flera gånger under dagen än så länge.

Och låt oss nu komma tillbaka till livets prioriteringar.

Du bör ta den här frågan på allvar, och det är tillrådligt att göra en lista över vad som gör din högsta prioritet just nu.

Först och främst bör du identifiera syften och mål för din själ som kommer att resultera i resten: sätt att uppnå dem i termer av dina nuvarande möjligheter.

Naturligtvis bör denna plan vara ganska realistisk, det vill säga effektiv.

Medan du i dina meditationer och bara i drömmar kan visualisera livet på den nya jorden, bör dina livsprioriteringar inkludera vissa steg som kommer att främja att dina drömmar går i uppfyllelse.

Det kan vara vad som helst: spridning av sann information om de faktiska händelserna bland dina nära personer, initiering av framställningar eller deltagande i protestaktioner mot de absurda beteendereglerna som du har ålagts.

Men ert deltagande i globala förändringar på jorden är lika viktigt som underlättar förändringarna i inriktningen av krafter på er planet och främjar Ljus seger över mörkret.

Därför bör dina livsprioriteringar ta hänsyn till ditt andliga arbete både på den fysiska och subtila nivån eftersom de är oskiljaktiga från varandra.

Ändå antas den förra och den senare typen av arbete vara baserat på konstruktiva principer, inte de av förstörelse som innehåller negativa energier även i fallet med raserande system av samhällskontroll som redan har haft sina dagar.

Säg adjö till detta system och till de som skapade det utan ilska eller aggression och var tacksamma mot dem, för de har hjälpt dig att skilja agnarna från säden och bli medveten om din äkta essens och ditt gudomliga uppdrag.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...