Fader Absolut – Tjugo År med Lögner

 

 

Tjugo år med lögner
11 september 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Dagens budskap är inriktat på en viktig händelse i jordens historia – tjugoårsjubileet för ett av de allvarligaste brotten som skuggregeringen begått mot mänskligheten: explosion av World Trade Centers torn i New York 2001.

Det syftade främst till att uppmärksamma människor på det så kallade ”islamiska problemet” som inte är annat än ett uppenbart exempel på favoritmetoden för Drak-reptilerna ”dela och härska” i aktion.

Allt som berörs av världsregeringens protégéer är perverterat till det yttersta och förvandlas till ett manipuleringsverktyg för att nå ett enda mål: personlig berikelse och pumpning av mänskliga energier med låga vibrationer, energierna av rädsla för döden, smärta och lidande är särskilt värdefullt bland dem.

Varför har de vågat ta ett så fruktansvärt steg – förstörelse av byggnader som resulterar i oskyldiga civila människors död och i så stor mängd?

Framför allt eftersom det blev till en vision vars sändning på TV påverkade nästan alla på jorden.

Kan du föreställa dig det kolossala utbrottet av skräck- och rädslans energi, smärta och sorg för de förlorade som hände i varje land, varje stad och i varje normal människas själ?

Dessa människor har inte haft en sådan fest på länge, och det sträckte sig i månader och till och med år när tusentals familjer blev föräldralösa som hade förlorat sina närmaste och dessutom hände det inte i krig, vilket kunde ha motiverat förlusterna till viss del, men i fredstid – en vanlig arbetsdag.

I utställningen arrangerad av Drak-reptilerna kom först utomjordiska teknologier i stor utsträckning – de så kallade hologrammen som visade plan som ”rammade” skyskraporna.

I själva verket var det planerat och noggrant arrangerade explosioner av byggnaderna inifrån, och det gjordes för att dölja spåren efter brotten så mycket som möjligt, vilket underlättades av en fullständig kollaps av byggnaderna.

Ytterligare ett syfte med denna ”utställningsakt” var att förbereda den allmänna opinionen på att släppa loss krig i Mellanöstern.

Vad behövde de godkännande av människor för?

De var helt medvetna om att armén behöver en stimulans och en heltäckande anledning till vad de skulle kämpa och offra sina liv för för att tränga in i ett annat land och döda civilbefolkningen.

Och en sådan stimulans för miljontals människor blev explosionen av tvillingtornen, vilket resulterade i att ordet ”islamit” blev en etikett för hela arabvärlden.

Därför har världsregeringen under parollen om islamisk terrorism lyckats få mycket utdelning: att köra arbetet med det militärindustriella komplexet med full kapacitet, vilket gav dem fantastiska fördelar, att ta bort alla de olydiga regeringarna i Mellanöstern-regionen och att börja ta emot regelbundet nu och i enorm volym de låga vibrationsenergierna som hela nationers smärta och sorg de älskar så mycket.

Och trots många obestridliga fakta och bevis på ärliga och okorrupta journalister, forskare och militärer som undersökte detta brott och fördömde ”versionen” av globalisterna, har många människor hittills tagit allt i god tro.

Det är möjligt för globalister att upprätthålla denna lögn bara på grund av det faktum att alla medier och internetkällor är i grepp hos exakt de som ordnade detta brott.

Således, genom att manipulera och kontrollera det mänskliga medvetandet, försöker de nu också att få sin dryck med låga vibrationsenergier att beröra folkens nerver som kommer ihåg den hemska tragedin för tjugo års sedan.

Så, jag ber dig, min kära, snälla, fall inte offer för deras provokationer och delta inte i en annan show som arrangeras av dem utan skicka bara  all din kärlek till själarna i folket som omkom inte bara i de skyskrapor som exploderade av globalist utan i de många krig som följde denna händelse också.

Just nu är det avgörande att stänga av strömmen av negativa energier som världsregeringens medlemmar och deras hantlangare gör sitt bästa för att framkalla beröring av sympati hos rena och ljusa mänskliga själar.

Tro mig, straffet för alla deras handlingar har redan drabbat dem, och snart kommer hela världen att bevittna det.

Och var försiktig och klok idag! Skanna noggrant allt som händer runt omkring dig för att förhindra att du dras in i provokationer av dem som säkert kommer att försöka ordna dem i många länder i världen och som fortfarande strävar efter att förbli vid makten och som kommer att använda detta datum tragiskt för människor som någon form av fetisch och symbol för lidande.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...