Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

9 september 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi blir alltid imponerade av det sätt på vilket mänskligheten klarar av att anpassa sig till det som händer i er värld. Ni har förmågan att hålla ut genom livets svåraste utmaningar, och ni gör så stora framsteg i er andliga utveckling tack vare er villighet att konfrontera alla utmaningar ni möter. Ni har levt genom en mycket utmanande tid där i över ett och ett halvt år, och vi har sett dem som anpassar sig till utmaningen i att leva i en pandemi frodas, och vi har sett dem som på ett eller annat sätt gjort motstånd mot den sänka sin vibration och skapa större problem för sig själva.

Ni måste anpassa er till den värld ni lever i av flera orsaker. Först av allt, den är er skapelse och ni skapade dessa omständigheter av en orsak. Så som världen fungerar idag är inte pålagt er av utomstående krafter. Ni skapade den, så om ni gör motstånd mot er egen skapelse, då får ni inte de avsedda fördelarna av den. Ni blir bara kvar i motstånd och de som är det letar efter någon, eller någon entitet eller grupp att göra motstånd mot, de hittar nya entiteter, nya människor, nya varelser att göra motstånd mot. Detta är alltid ett val. Det är ett val att vara någon som följer flödet eller gör motstånd och bygger på sin känsla av själv i motståndet. Det finns mycket stolthet i protesterna ni ser runt världen just nu. Det finns mycket ego i dessa protester.

Vi ser också att de som väljer att anpassa sig och följa flödet har medkänsla för dem som lider, för det finns utan tvivel lidande i er värld idag. Nu kan de av er som väljer att anpassa er och följa flödet också välja att ha medkänsla för som gör motstånd. Uppenbarligen triggar den värld ni lever i idag och de regler och föreskrifter som pålagts er, något mycket djupt och mycket smärtsamt i dem som gör motstånd. Det är viktigt för er alla att gå tillbaka till vad vi sade initialt.

Ni skapade denna pandemi, och ni skapade den av en orsak, och den orsaken är alltid andlig tillväxt och utveckling. Kommer ni att växa av det genom att se på er själva och era reaktioner, eller kommer ni att fortsätta identifiera er som någon som gör motstånd? Det är frågan. Det vi säger är att innan ni pekar finger och knyter nävarna, titta på er själva och er reaktion. Var med de känslor ni känner. Möt era känslor, processa dem och se sedan på situationen med en lugn, balanserad och neutral attityd.

Återigen, om ni är triggade nu, kommer ni att fortsätta vara triggade, för det finns fortfarande någon eller något att slåss emot, det kommer det alltid att finnas. Men om ni använder den tid ni lever i nu för att undersöka er själva och vad det är i ert medvetande som skapade fler restriktioner och fler begränsningar, då kan ni växa, utvecklas och bli mer av den ni verkligen är.

Vem ni verkligen är, är allt och alla, vilket vi inte kan betona nog i denna tid. Så om det är något ni vänder er mot är det något som finns inom er, och det är det ni verkligen måste se på, istället för att tro att ni bara kan montera ned och upplösa denna motstående yttre kraft, då skulle allt bli bättre i er värld. All skapelse är ett arbete på insidan, och när ni ser att ni inte tycker om det ni skapat, betyder det att ni måste gå tillbaka till ritbordet, tillbaka till platsen där det började, vilket alltid är ert medvetande, er vibration, er energi, era tankar, era känslor och era övertygelser.

Undersök alla dessa med denna extra tid ni spenderat ensamma i ert eget hem och förändra den värld som just nu är så förbryllande och kaotisk inifrån. Det är det enda sättet, och det är det sätt som fungerar för dem som valt att anpassa sig och följa flödet, och att ha den balanserade synen på livet på Jorden som den ter sig just nu.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...