Fader Absolut – Vinnarens Jubel, 31 januari, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Dagens budskap kommer att ägnas åt de senaste händelserna på din planet.

Här har kommit, min kära, det mycket avgörande ögonblicket som är att avgöra din planets öde.

Som det redan har sagts i mina meddelanden mer än en gång, är det viktigt att människor får smaken av sin egen seger, inte den som introducerats utan vem det än är.

Det är det enda sättet de kan börja skapa ett nytt liv i överensstämmelse med sina egna ideal – de som har legat till grunden för deras existens sedan urminnes tider.

Som ni ser, trots alla globalisternas försök, har sanningen ändå lyckats ta sig igenom lögnen som flödar från TV-skärmar och alla inlämnade mainstreammedia.

Det har hänt på grund av modiga människor: läkare, advokater, journalister och bara ärliga och anständiga bloggare som trots utpressning och hot med alla tillgängliga medel förmedlade till människor den sanna informationen om de aktuella händelserna.

Men det finns en stor förtjänst i detta att också vanliga människor som har lyckats bryta mönstren i sitt medvetande och efter att ha blivit av med de allmänt accepterade stereotyperna börjat se världen med ett annat öga.

Det är den del av befolkningen som har kunnat offra sina vanor, bekvämligheter och komfort i namnet av att vinna frihet och bevara känslan av värdighet.

Och medan rörelsen för rättigheter i början inte var många, omfattar den nu dussintals miljoner människor.

Därför kan det nu med säkerhet sägas att globalisternas planer har varit ett fullständigt misslyckande, och alla världsregeringens skyddslingar en efter en kommer att börja lämna sina höga poster inte av sin egen goda vilja den här gången.

Ändå skulle jag inte vilja att vinnarnas spänning spelar dig ett elak spratt, min kära – eller att du ska känna illvillig glädje mot den besegrade motståndaren eller vara ute efter deras blod.

Nu är det extremt viktigt att bevara dina egna vibrationer höga och inte reduceras till negativa energier som kan dra dig tillbaka till den tredje dimensionaliteten.

Hur ska du behandla de som orsakade dig så mycket sorg och lidande, som fick miljontals människor över hela världen att bli sjuka eller dö?

Hur konstigt det än kan tyckas för dig bör du närma dig dem med hänsyn.

Majoriteten av dem är inte människor utan levande varelser med andra psykiska och energistrukturer – ett annat chakrasystem.

De är okunniga om kärlek och sympati av ursprung.

Det är lika med att bli arg på ett rovdjur eftersom de livnär sig på andra djur, för det är deras ursprungliga medfödda instinkt.

Samma sak händer med drakreptilerna och orionerna: de konsumerar negativa mänskliga energier eftersom andra energier är ”mer än de kan svälja”.

Dessa varelser känner inget annat liv eller andra moraliska principer förutom kontroll, girighet och övervakning över människor.

Det är så programmen som är ingjutna i dem fungerar i enlighet med vilka de har förtryckt människor på jorden i årtusenden.

Men nu har deras styre tagit slut.

Jordens och bästa mänskliga representanter flyttar till en ny dimension där era förslavare inte kommer att kunna existera på grund av deras låga vibrationsnatur.

Allt utvecklas i överensstämmelse med det gudomliga scenariot, och låt glädjen över din seger inte överskuggas av negativa känslor och tankar om de besegrade.

Från och med nu kommer de att följa sin egen väg och du kommer att hålla dig till din.

Men vad du bör göra med alla medel är att lära dig läxan av de saker som hände med mänskligheten som lät de omänskliga ta makten på din fantastiska planet och aldrig låta samma kurs tas igen.

Nu är du energisnäll, och jag tror att du kommer att kunna berätta sanningen från en lögn, uppriktighet från hyckleri, osjälviskhet från girighet…

Var vaksam, min kära, men inte på något sätt hämndlysten, eftersom det varken kommer att göra dig något gott eller tillfredsställelse.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...