Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Brända Broar; 3 november, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att avvika från ämnet att bygga ett nytt samhälle på jorden av den femte dimensionen och kommer att prata om dina sista steg i den tredje dimensionens värld.

Jag ser att många av er börjar överdriva och svartmåla hela ert tidigare liv.

Naturligtvis pratade vi mycket om det moderna samhällets orättvisa, dess andliga utarmning, mentaliteten och beteendemönstren som påtvingas dig.

Allt detta finns verkligen och de senaste åren har det bara förvärrats men du ska inte glömma de goda saker du hade i livet som du ska vara tacksam för.

För alla dessa goda saker var TROTS de saker som på konstgjord väg ingjutits av de höga och mäktiga.

Du kunde njuta av livet vart det än gick.

Du beundrade naturens skönhet, kommunikation med människor nära dig, kreativitet i all dess manifestation.

En ren och lätt själ har alltid kunnat hitta en lättnad även på de till synes mest rutinmässiga dagarna.

Du gav människor glädje och stöttade varandra i svåra svårigheter.

Och denna livserfarenhet med dualistiska världar är verkligen ovärderlig. Tja, det är den här upplevelsen du kom tillbaka till jorden för, om och om igen fram till din sista inkarnation som kommer att låta dig göra övergången tillsammans med planeten till en ny dimension.

Och nu är det viktigt att genomleva denna hårda övergångsperiod på ett lämpligt och harmoniskt sätt, inte kasta förtal på ditt tidigare liv och inte ägna sig åt att idealisera det som väntar dig.

Du bör behålla i din själ de dyrbara ögonblicken i ditt tredje dimensions världsliv som ibland gav dig glada och glädjerika minuter och ibland fick dig att lida.

Så nu skulle jag vilja erbjuda dig en meditation som hjälper dig att balansera vägen du rest i denna din avgörande inkarnation och göra din övergång till ett harmoniskt nytt liv.

För detta ändamål bör du inte titta igenom hela ditt liv i detaljer.

Det kommer att räcka med att bara komma ihåg några viktiga landmärken – vändpunkterna som öppnade nya horisonter för att slita er bort från det rutinmässiga tillståndet och spåra er själs ”resväg” – rondell för vissa människor eller helt rakt för vissa andra.

Vi kommer att kalla denna meditation ”Brända broar”.

För detta ändamål bör du kasta dig in i ett ganska djupt meditativt tillstånd och åkalla alla dina himmelska beskyddare.

Och ta dig tid och titta eftertänksamt igenom ”resplanen” som du följde på ”vägarna” i denna inkarnation, alla vändningar och vägskäl i ditt liv som förändrade det drastiskt.

Det bör gälla inte bara för byte av jobb, stad, land, din verksamhetssfär utan också för de människor som spelade en viktig roll och ledde ditt liv på ett positivt – konstruktivt – sätt eller tvärtom, undertryckte dina professionella och andliga avsikter.

Och sedan, oavsett vilken roll dessa människor spelade i ditt liv, från djupet av ditt hjärta säg ”tack” till dem för den ovärderliga upplevelsen – både för glada och sorgliga minuter, rätt och fel beslut du tog på grund av dem.

Med andra ord, analysera ditt liv utifrån en åskådares synvinkel – opartisk, rättvis och vänlig.

Och som ett sista skede av meditationen, föreställ dig hela livet du levde som en ö i havet (eller kanske en stor ö) med en bro (kanske en bred) som förbinder denna ö med en annan – en jungfruöken men vacker ö.

Båda öarna är kära för dig men du vet att om du korsar bron till den andra ön – till det nya utrymmet med höga vibrationer, kommer du att ”bränna ner bron till den” för alltid nu eftersom din själ redan har gjort sitt val.

Du lät det tidigare livet gå med kärlek och tacksamhet och bär bort det bästa och käraste av allt du hade med dig…

Känn, min kära, hur du går längs bron, känslorna överväldigar dig och hur de ekar i din själ: oavsett om du vill komma tillbaka eller om du strävar efter ett nytt liv med hela ditt väsen…

Och låt denna meditation bli en test på din beredskap för övergång – ditt mognadsprov.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...