Betelgeuse Råd av Äldre – Beakta Våra Misstag, 1 februari, 2022

 

 

Hälsningar, våra kära jordbor!

Vi har bestämt oss för att komma till er igen eftersom vi ser att händelserna på er planet tar en snabb kurs nu.

I samband med detta vill vi ge er några tips så att ni inte snubblar i sista minuten utan ställer frågan på sin spets.

Tidigare ägde liknande händelser rum i vår civilisation också.

Den kloka och frihetsälskande delen av Orion-konstellationens invånare gjorde uppror mot den härskande toppen som fullständigt tog makten och kontrollerade befolkningen och påverkade deras medvetande med hjälp av psykotroniska vapen utformade speciellt för detta ändamål.

Och bara en liten del av befolkningen – de som lyckades öka sina vibrationer till nivån utom räckhåll för detta vapen kunde motstå dess inflytande på sig själva.

Det var de mest framstående och andligt avancerade invånarna i vår civilisation som de som ni kallar heliga.

Inte bara lyckades de bevara renheten i sitt medvetande utan också skapa gemenskaper av sympatiska och likasinnade som hade separerat sig från resten av Orion-civilisationen.

Så vi, representanter för dessa förenade gemenskapers äldsteråd, skulle vilja varna er för möjliga misstag i detta ögonblick som är avgörande för er och er planet.

I årtusenden har Orionerna styrt din planet, precis som de som förslavade invånarna i sin egen civilisation också.

Och eftersom vi såg det hända kan vi berätta om metoderna och sätten de använder för att göra det mänskliga medvetandet obskyrt och få människor att göra vad den styrande toppen behöver.

Den mest framträdande egenskapen hos Orionerna är drivandet och demonstration av deras kraft – både fysisk och mental.

De är som regel smarta och välutbildade tack vare vilket de får höga poster i maktstrukturer.

Men tillsammans med detta saknar de kärlek och sympati för människor.

Deras huvudsakliga mål är makt och ledarskap inom alla livets sfärer.

Detta är så långt som Orionerna förkroppsligade som jordbor gäller.

Precis som människor vid födseln var de berövade minnet om sitt ursprung men de förmedlar de specifika egenskaperna hos sin ras.

Men det finns en annan del av Orionerna, osynlig för er, som för länge sedan etablerade kontakter med jordens skuggregering och samarbetar med dem på det överlägset närmaste sättet.

Det är de du kallar de grå.

Och de har teknologier som kan påverka det mänskliga medvetandet.

Dessa teknologier har använts på jorden sedan långt tillbaka, särskilt för att kontrollera folkmassor, vilket gör det möjligt att rikta känslor mot sammankomster på det sätt som myndigheterna kräver.

Men den här gången har Orionerna i samarbete med Drak-reptilerna gått ännu längre och har introducerat i de så kallade ”vaccinerna” speciella sensorer som fångar vågemissioner från psykotroniska installationer för att nu ha möjlighet att påverka varje person som fick denna injektion.

Så för närvarande, när de har hamnat i svårigheter på jorden, eftersom miljontals människor redan har återupplivats och kommer att gå allt för att komma till sina egna rättigheter, är de redo att sätta igång högfrekventa antenner av 5G för aktivering av dessa sensorer.

Och då kommer den ”vaccinerade” delen av er planets befolkning plikttroget att lyda alla deras order och därigenom undertrycka minoriteten som gjorde uppror.

Vi har genomlevt denna erfarenhet och känner till de sorgliga konsekvenserna av den härskande toppens handlingar resulterade i för vår civilisation.

Och för att förhindra att det händer dig bör du göra ditt bästa för att inte tillåta lanseringen av det högfrekventa 5G-installationsnätet som redan har svept runt hela din planet.

Men utan tvekan kommer den bästa garantin för din säkerhet att vara dina höga vibrationer som kan rädda dig från all utomjordisk energipåverkan inklusive detta psykotroniska vapen.

Tro oss, kära, din Enhet, Andens Kraft och Tro på din potential kan verkligen utföra mirakel.

Det är dessa egenskaper som en gång hjälpte oss att stå emot, och från djupet av våra hjärtan önskar vi er en snabb seger över ondskans krafter som har hållit makten över er vackra planet så länge.

Representanter för Betelgeuse Råd av Äldre talade med dig

Du gillar kanske också...