Fader Gud via Galaxygirl, 31 januari 2019

Fader Gud via Galaxygirl

31 januari 2019

Hej barn, detta är er Fader Gud som talar. Moder Guds meddelande var så fantastiskt häromdagen så jag solade också i det, i hennes kärlek som jag sett många av er göra den senaste tiden. Vänligen fortsätt att dränka in er i kärlek, bada i ljus, omsluta kärlek. Det är så lugnande, en sådan fröjd att vara i hennes närvaro. Jag erkänner att det är min favoritplats också.

Så barn, även om det är svårt att få till det, inbjuder jag er att sitta i mitt knä, i min famn och lyssna på berättelsen om Jorden, om er. Ni är alla mitt ögas äpple, blinkningen i mitt öga, hur ni nu vill säga det. Vi har känt er i eoner och vi har arbetat tätt tillsammans så länge. Det är mig ett stort nöje att säga att ni är mina och jag är er, att vi delar en djup andlig förbindelse, för det gör vi. Och det värmer mitt hjärta när ni förstår det och erkänner det. Jag, Fader Gud, är ofta den tysta typen egentligen. Moder Gud är förbluffande i sitt sätt att visa honungskärlek, salighet. Jag tenderar att vara mer praktisk, mer problemlösande och ja, mer maskulin, vilket ger verklig balans.

Jag vill försäkra er om att jag alltid är stark, förstående och beskyddande, kan inte skadas eller dö, evig i min kärlek och mitt stöd till er och era upplevelser. Många av er söker mig inte för tröst, även om jag skulle vilja det, för jag är en utmärkt lyssnare och jag är alltid glad om jag får vara inblandad i era liv, så mycket ni tillåter. Denna process av tillåtande, av att tillåta, är ny för er. För ni har sagts att det finns en våldsam gud, en dömande gud, en skrämmande gud, och denna uppfattning distanserar er från mig, undermedvetet, kulturellt. Nog med blodoffer! Det är inte av ljuset. Det är det inte. Det måste avslutas. Det måste upphöra. Och vänner, det upphör med den nya världen som för närvarande byggs, konstrueras på ljusvågor av kärlek och kristallin avsikt. Det är en mäktig, vacker värld och ni är alla mäktigt vackra, förunderliga skapare och vi, er moder och jag, väntar ivrigt på hur Nova Gaia kommer att vara så snart ni satt er speciella prägel på henne.

Det är en lekplats för skapare nu. Det har det alltid varit men skaparna visste inte om det. Och därför skapade ni/de utifrån brist och rädsla. Och nu vill vi alla skapa med kärlek, med ljus, med överflöd, med glädje. Ser ni, det är egentligen ganska enkelt. Kärlek och ljus leder vägen. Avsikter cementeras och när de ingjuts med ljus, hopp och kärlek blir de till verklighet. Så, vänligen, var försiktiga, var medvetna om era tankar, om era önskningar, om era avsikter, för de bär frukt så mycket lättare nu i denna nya kladdiga värld av rå möjlighet. Jag säger kladdiga för det gjorde er uppmärksamma. Energierna är så tjocka just nu att när ni får en tanke är den som en boll som kastas upp i luften där det finns så mycket tjockt ”kladd” av ren potential som fastnar på bollen, och den blir stor mycket snabbt, så att tanken manifesteras mycket snabbt. Och till er bollälskare därute, jag är ledsen, det här gör inte sporten som sådan någon rättvisa. Vad jag vill säga, min avsikt är att ni står på en ny bollplan nu, med nya regler, med högre energier och högre insatser. Ni värmer upp er. Ni blir starkare av dessa nya energier. Varje dag växer ni mer, slår längre, fångar renare. Jag är extremt stolt över mina bollspelare här i Nya Jordens energi. Ni ljusarbetare lyser verkligen upp natten med era avsikter, era böner, er kärlek som ni delar till de andra. De kan vara lite taggiga i början, och om ni känner det, skicka kärlek på distans. Håll alltid kvar skydd omkring er, för det är inte någon lugn seglats ännu och vi kallar er inte hem ännu därför att ni bygger det här. Förstår ni? Det är en extrem ära, en fördel, ett nöje att vara här i detta heliga Nu av kreativ expansion. Så barn, vänner, expandera in i det.

Expandera in i er. Expandera in i mig. Sitt i mitt knä en stund och låt oss titta på hur universa snurrar och dansar till sina unika skapelsetoner. Kan ni höra skapelse nynna? Åh ja, ni kan känna allt ”nynnande” ringa i era välsignade öron då de acklimatiserar sig till dessa höga energier och var så säkra på att det är normalt. Normalt. Släpp det. När ni hör dem tänka på nebulosornas snurrande, var glad över att ni är del av skapelsens stora kosmiska dans. För det är ni. Och får jag fråga om ni dansar eller sluggar er genom? Tid för dans! Tid för skapande och tid för djup kärlek. Jag är er Fader gud. Tack för att ni talar med mig idag, det har varit med största nöje jag talat med Team Jorden. Jag älskar er. Om ni hör en tokig beundrare få spel med hurrarop på läktaren så är det jag. Gå nu och slå ett serveess.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...