Kollektivet från Andromeda via Galaxygirl, 2 februari, 2019

Kollektivet från Andromeda

via Galaxygirl

2 februari, 2019

Hälsningar Vänner! Vi är Kollektivet från Andromeda och vi är här för att idag erbjuda våra hälsningar, vår närvaro. Vi observerar en ofantlig känsla av lojalitet bland er. Lojalitet för varandra och gentemot de serviceprojekt som ni skapar i era sinnen, på alla de sätt som för tillfället råder och som ännu ska skapas för att förbättra Jorden. Detta gläder oss, för lojalitet gentemot kollektivet, gentemot varandra, erbjuder en oerhörd tillväxtpotential, för att katapultera er upp till nästa nivå i uppstigningens spel. Fastän vi inser och förstår att det inte är någon lek för er när ni befinner er mitt uppe i det. I själva verket har det varit fysiskt rätt smärtsamt, till och med för många av er stjärnfrön som upplever en föränderlig fysisk kropp. Mitt uppe i en stor förändring krävs en hel del förändring i tillvaron. Uthållighet, seghet är egenskaper som ingen kan förneka er. I sanning är ni de tappraste av de tappra, enligt vår åsikt och ni gläder oss! Vi är mycket förtjusta i våra vänner, de Jordiska stjärnfröna och vi kommer att bli mycket glada när vi får spendera lite kvalitetstid med våra grannar!

Vi ser att lojalitet, service, vänlighet, alla blir ännu mer betydelsefulla, vilket är utmärkt, för ni växer exponentiellt i dessa egenskaper. Ett högre samhälle implementerar förstås många försiktighetsåtgärder, flera regelverk, för att de högre idealen ska kunna uppnås. Ni, våra vänner, utför redan detta. Ni tjänar redan och ni är ivriga att tjäna ännu mer. Ni letar efter sätt att glädja genom att erbjuda en hjälpande hand, tjäna de fattiga, de övriga och ni gör detta energimässigt varthelst ni vänder er. För när era Kristnade Ljus lyser tillräckligt klart blir detta på ett magiskt sätt delat med de övriga och hela kollektivet gynnas av det. Detsamma kan sägas gällande när era energier sjunker, då påverkas helheten. Håll därför era ljus lysande på full styrka. Håll er redo till skrattet, håll era hjärtan, händer och famnar vidöppna och i lojalitet för det mänskliga kollektivet. Tjäna, väx, utvidga er, skratta, var i glädje! Dessa är utmärkta egenskaper hos en uppstigen mästare. Ni förvånar oss dagligen med er uthållighet, er seghet, ert hopp, er idoghet. Har vi redan sagt det? (Ler) Ni förstår, ni är galaxens superhjältar och vi har blåst upp oss med stolthet, för att vi har fått inta den främsta bänkraden inför ert utvidgande och för att ni är våra grannar.

Det finns mycket att samtala om, mycket att berätta om våra hem, vår galax, tillsammans med er. Våra kulturer är olika, skiljer sig åt och ändå är vi alla förenade i vår längtan efter att få se Moder Gaia lyckas med sitt högst heliga uppdrag som handlar om den fysiska uppstigningen. Vi står bakom er. Vi är Kollektivet från Andromeda. Vi gläder oss i ert ljus. Vi tackar er för er service och ert bidrag för helheten.

~ galaxygirl

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...