Fader Gud via Ocean Potato, 31 augusti

Fader Gud via Ocean Potato

31 Augusti 2015

 

 

Ja, kära barn,

Eftersom det är så mycket aktivitet kring det faktum att vi alla är ett, vill jag påminna er om hur unika var och en av Er är. Alla är unika och som barn i lek, på den vidsträckta lekplatsen av allt som är. Att ha allt till ert förfogande, utforska varje aspekt, uppleva och leka.

Snälla kära dyrbara barn, vet att ni för alltid är i min kärleksfulla famn. Jag önskar er alla att ni får se er själva som jag ser er. Perfekta, vackra, lekfulla och förundrans-fyllda. Denna upplevelse som ni delar på vår mäktiga och praktfulla Jord, är mirakulös att skåda. Efter att ha valt proven, och på god väg att segra. Var och en finnande skönhet genom någon och alla striderna en lekplats av uppenbar separation har att erbjuda. Ni alla får tillstånd förändringarna inom varje individ av helheten.

Och när ni var och en på ert eget speciella sätt, medför till ert medvetande denna förändring eller hågkomst, så gynnas den förenade helheten. Det finns inte en enda av er varelser i tillvaron som är exakt som någon annan. Positivt upplyftande förändring är subtil, och det händer runt omkring er.

Fortfarande klamrande sig fast vid berättigandet och det så kallade välståndet, makt, och manipulation av varelser och omgivning, är att fastna i sitt ego.

Låt mig nu dela mer er om hur ”ego” inte är en dålig sak. När en varelse är i balans. Ur balans är vad som har ”spelats” här. Ego är en del av vad som gör alla unika, och när denna unikhet är i balans och blandad om ni så vill, med sanningen att alla är lika och vackra gnistor, för alltid anslutna till helheten, kan det förverkligas. Ni är briljanta, unika och hela. Tråkigt skulle det vara, skulle det inte om inte för det egenartade? Ta en titt på ordet igen. Egen-art. (individuell)

Ja kära barn, en annan paradox. Hur vackra ni är. Unika i hela existensen, i och genom alla upplevelser. Ändå är vi ett, all unikhet tillsammans som ett. Det finns inte en ”annan” i hela skapelsen exakt lik, inte heller någon mer vacker än NI.

Sinne, Hjärta, Kropp, Själ, och ja, gåvan av egot också. Gå framåt och spela mina barn, och frambringa uppstigningen till detta rike. Er Moder ler, och så gör jag.

Vet nu att ni är för alltid i mina armar, speciella, perfekta, alla ett.

Meddelandet gratis för alla.

Ocean potato

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...