Änglarna via Ann Albers, 29 augusti

Meddelande från Änglarna

29 augusti 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ni är så rika, kära ni! Ni är sammankopplade med källan till allt det här! Allt ni önskar är kärlek. Vare sig ni önskar er pengar på banken, en ny bil, en relation, under allt detta, så vill ni uppleva kärlek. Kärlek kommer i så många former, i så många smaker! Kärlek kommer i formen av en vacker solnedgång och ett vackert äktenskap. Kärlek kommer i formen av ett bekvämt hem och en skön kudde. Kärlek kommer i formen av mat som ni gillar, rörelser som ger er energi och sannerligen i så många andra former, storlekar och material. Kärlek finns överallt omkring er.

Så när ni vill ha någonting, sluta då fokusera på hur ni ska få det och börja be att er energi ska vara redo för att ta emot det! ”Kära Gud, Kära Änglar, jag vill ha någonting i mitt liv. Snälla, arbeta med mig och förbered min energi att vara redo att ta emot det!” Vi kommer hjälpa er, kära ni. Vi kommer att hjälpa till att justera er energi så att ni, liksom en radio, är inställda på frekvensen på det som ni vill dra till er i era liv. Sitt, andas, ta emot, tillåt oss att arbeta med er varje dag. Denna gång är vår kärleks mottagning mycket mer produktiv än ”era snurrande hjul” när ni försöker klura ut hur ni ska ”få” något att hända i era liv. Börja, som i allt skapande, inifrån och ut.

Om ni hade det ni önskar imorgon, är ni då redo? Om ni hade det ni önskar imorgon, är ni villiga att ge upp klagomålen och allt som hänger ihop med dem? Om ni hade det ni önskar imorgon, kan ni se er själva annorlunda – som någon som HAR snarare än någon som inte har? Fråga er själva dessa frågor, kära ni och förbered er själva på att ta emot. Sedan, tro. Ni kommer att vägledas till allt det ni söker!

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...