Fader/Mother Gud via Ann Dahlberg,16 oktober 2018

Fader/Mother Gud

Tisdag 16 oktober 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Er Fader/Moder Gud och jag kommer med kärlek för att släcka alla kärlekstörstande själar. Kärleken lyser som en vacker blomma inom er. Ni har bara inte gett den tillräckligt med omvårdnad. Ni har antagligen gett för mycket eller för litet kärlek och glömt att ta hand om er egen blomma. Kanske sloknar bladen och är ledsna för att ingen bryr sig om den. Kanske har den stängt sina blad för att förskonas från omgivningens hårda behandling. Javisst, ert hjärta, er blomma är känslig men den blir starkare av att ni ger den lite omvårdnad och kärlek. Den växer då och slår snart ut i full blom.

Ni är kärleksbarn och behöver vara i kärlek till er själva och till andra. När blomman är utslagen så sprider ni er kärlek. Hemligheten ligger i att ge, ge kärlek är större än att få, likväl så faller givandet tillbaka till dig själv. Var i kärlek kära barn på Jorden. Min kärlek omfamnar er gång på gång men det är inte alltid ni har förmågan att ta emot den, ty ni har glömt att vattna er egen blomma.

Be om hjälp för att hitta tillbaka till er kärlekskraft, kära barn på Jorden. Jag finns här för Er och ni har många skyddsänglar som sprider sin kärlek och viskar tröstande ord i era öron. Min famn är alltid öppen och alla som vill och önskar få krypa in och bli omslutna i min kärlek. Jag blåser i era knoppar så att de åter kan öppna sig och bladen får en ny spänst och styrka. Ni är så innerligt älskade och i varje liten kropp bor en bit av min kärlek. Min kärlek finns alltid med er oavsett vilka vägar ni följer på Jorden. Jag sänder er kärleksstrålar för att väcka er längtan att åter vandra hemåt igen. Hem till kärleken som bor i ert hjärta.

Allt ni behöver finns inom er kära barn på Jorden. Ni har redan allt ni behöver och mer därtill. Var sanna mot er själva och lyssna in ert hjärtas röst. Giv det all kärlek som ni har och det kommer att växa ur era kroppar och stråla ut i Universum. Det finns många strålande kroppar som nu lyser ut i Universum. Det är en vacker syn och det är många som har kommit för att beskåda kärleksenergin som nu strålar ut i rymden. Kärleksenergin är en vacker energi som har många fasetter i sin linda. Det kan gnistra lite här och där på många olika platser på Jordklotet idag. Kärleken har kommit för att stanna, kära barn, så det är bäst att du vattnar ordentligt nu och ger din blomma lite extra näring. Tiden har kommit för att låta den slå ut i full blom.

 

Jag älskar er så mycket

 

Fader/Moder Gud

Du gillar kanske också...