Brendas Blog via Brenda Hoffman, 15 oktober 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 15 oktober 2018

Per Staffan 15 oktober 2018

Kära Ni,

Ni är 5D och bortom, för ni har genomfört era 3D-lektioner och är redo för en ny fas i era Jordeliv. Det är som att du en gång var säker på att du var Clark Kent bara för att upptäcka att du är Stålmannen eller Stålkvinnan.

Det finns inte längre behov av att klassificera dig själv som man eller kvinna, för även om du har fysiska egenskaper av den ena eller den andra, så är du både man och kvinna inom din varelse.

Även om sådant kan verka som hädelse för vissa, är verkligheten mycket annorlunda. För kvinnor verkar ha olika upplevelser och åsikter, men i verkligheten spelade 3D-kvinnor rollen som manliga medbrottslingar i 3D.

Kvinnor tillät manlig dominans i mer än sexuella frågor eftersom de programmerade sig till att acceptera rädslan och slaveriet från manlig dominans före deras 3D-entréer till Jorden. Så fortsatte det tills att manlig dominans, oavsett om den utfördes av män eller kvinnor, blev till ”landets lag”.

Nu ändras lagen. Många hoppas att det går över till kvinnlig dominans. I själva verket är det acceptansen av allt, antingen manligt eller kvinnligt.

I de föregående 3D-eonerna spelades manlig dominans upp på ett skrämmande sätt – kontrollerande, förringande, dominerande. Den nya manliga/kvinnliga kombinationen är av kärlek.

För faktiskt har kvinnor alltid innehållit manligt DNA, liksom män alltid har haft kvinnligt DNA. Men för första gången, på jorden, kombinerar både manliga och kvinnliga fysiska varelser sitt manliga/kvinnliga DNA för att skapa en kärleksfull helhet.

Faktum är att ogillande eller avvisande män inte skiljer sig från vad kvinnor upplevt under eoner. Det är dags för kärlek, inte förakt eller avvisande.

Så är det att du accepterade dina manliga delar om du är en kvinna av 5D eller bortom – och män accepterade sina kvinnliga delar. För det liv du nu skapar är inte möjligt om 50% av befolkningen och ditt DNA blev förnekat eller bestraffat. Det är en tid av kärlek.

Förmodligen finns det några – och enligt era medier – många som vägrar leva i kärlek, för att acceptera sin totalitet eller andras totalitet. Så om du är i kvinnlig form kan du känna som om manlig dominans är mer utbredd än någonsin. Istället, inse att de som vägrar att erkänna totaliteten av deras väsen blir exponerade. Inte för att straffas utan för insikten att inte alla män vill dominera och inte alla kvinnor vill vara underdåniga.

Det här är en ny ålder med en ny början. Det första i en sådan ny början är acceptansen av din totalitet. En totalitet som inte är bra eller dålig, den bara är det.

Du är så bekant med klander, dominans och rädsla att du ännu inte kan förstå att sådana saker är över för dig och alla av 5D och bortom. Du behöver inte längre dominera eller domineras. Du behöver inte längre frukta, inte heller behöver du skapa rädsla.

Du blir mjuk, accepterande och fridfull eftersom du vet att det inte längre finns något behov av att försvara dig själv eller att kontrollera andra. Allt du behöver är acceptansen av vem du har tillåtit dig att bli.

Några av er fysiska män eller kvinnor kan vara oroade över att ni inte är lika kärleksfulla eller fredliga som vi beskrivit, så att ni fortfarande känner ett behov av att slåss mot någon eller något. Sådant kommer att passera när ni blir mer bekväma med er nya varelse.

Trots att du kommer att behålla din nuvarande fysik, kommer din inre värld lätt att blandas till en. För att bli en är inte möjligt om män och kvinnor fortsätter att etikettera sig som unika varelser.

När ni helt och hållet har förklarat att ni är både man och kvinna, blir det svårare, om inte omöjligt för er att skylla på varandra för era prövningar och vedermödor. För en cell gör inte skillnad på man eller kvinna, utan istället på en hårcell eller en hjärtcell.

Cellerna är utbytbara vilket kan visas av Henrietta Lacks, vars cancerceller skapade många av vaccinerna för olika sjukdomar som polio. De vacciner som skapats av Henrietta Lacks celler skilde inte mellan ras eller kön. Så det är för er nu.

Självklart kommer ni att fortsätta att ha en dominerande könskänsla, precis som att några av er skriver med vänster hand istället för höger. Men den dominerande känslan kommer inte att hindra er från att acceptera era manliga eller kvinnliga tendenser som ”normala”. Inte mera än att en vänsterhänt kan göra de flesta aktiviteter med högra hand.

Kvinnor och män kommer inte kommer att försöka dämpa sina kvinnliga eller manliga tendenser, utan istället acceptera allt som en del av deras varelse. För män och kvinnor är av Gudomen, av Universum. Och alla har upplevt båda rollerna.

Den här nya tidsåldern innebär att kombinera de två till en kärleksfull helhet i stället för att dominera eller nedvärdera den andra.

Det är dags att vara hel i varje mening av ordet och skapa en kärleksfull miljö där lugn och ro är ”landets lag”, så att ni får frihet att skapa en ny världsordning av acceptans. Må det bli så. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg in på ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...