Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 oktober 2018

Per Staffan 16 oktober 2018

Inbjudan till Vibrationell Uppgradering ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi lägger fram en inbjudan till alla och envar som vill uppleva uppjustering av sin vibration. Vi erbjuder denna tjänst eftersom vi vet att det inte finns något bättre för er än att sända ut en högre vibrationsfrekvens, och vi älskar så mycket att ge det till er alla på det sätt vi kan. För att få vår uppjustering, är allt ni behöver göra att ange er avsikt att ta emot den när ni är på väg att somna.

Leveranssystemet kommer att ske genom ett möte som kommer att äga rum i den astrala världen. Det är här du kan träffa nionde dimensionella varelser vid denna tidpunkt. Och så är vi glada att träffa dig för att förse dig med den här tjänsten. Nu kommer du att uppleva några förändringar när du har fått denna vibrationsuppgradering. Du kommer att läka snabbare. Du kommer att få mer inspirerade idéer. Du kommer att känna mer glädje, och kärlek kommer lätt att flöda till dig och genom dig.

Vi har sett resultaten av dessa vibrationella uppgraderingar hos dem som tidigare har accepterat dessa från oss och vi är mycket nöjda med hur ni alla skiftar era vibrationer så enkelt när ni är öppna för att ta emot. Vi vill också att ni ska känna igen att vi egentligen bara är förmedlare här. Ni är de som kommer att acceptera vår inbjudan, och ni är de som kommer att träffa oss på astralplanet så att ni kan ta emot det som alltid varit ert.

En högre vibration är er födslorätt, och lika många faktorer som det finns i er värld som håller era vibrationer i det lägre frekvensområdet, lika många finns det av oss i de högre världarna som vill stödja er att hålla högre vibrationer. Det har vi alltid gjort och det kommer vi alltid att göra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt att förena oss med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...