Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 7 augusti

Guds hand

Fader/Moder Gud

Söndag 7 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Fader/Moder Gud och jag har ett meddelande till Er idag. Jorden är på väg att återgå till sitt ursprung. Detta kommer att ge en del födslovåndor som kan uppstå när en pånyttfödelse sker. En del av detta kommer ni att känna av, andra kommer ni att förskonas ifrån.

Alla som vill kan träda in i den ”Nya Världen” nu. Portarna är öppna nu och väntar bara på erat beslut, kära barn. Vilken värld som ni vill leva i. Den värld som Gaia nu har valt eller fortsätta i den värld som ni lever i nu. Båda världarna kan inte existera samtidigt, ty den ena världen kommer att dra ifrån den andra. Gaia som är er jord har valt den högre dimensionen nu och alla som vill följa henne måste välja att stiga upp i en högre dimension.

Varelser från de högre dimensionerna kan inte leva i de lägre dimensionerna utan att skadas. De kan bara göra korta besök till den lägre dimensionen och sedan vända tillbaka till den högre för att återhämta sig där. Jorden har höjt sin energi så att fler varelser från de högre dimensionerna kan befinna sig sig här nu och hjälpa Jorden i sin stora transformation. Alla ni som följer henne och har bestämt er för att återgå till ljuset hjälper både er själva och Gaia i hennes ansträngningar att få Jorden som en helhet att stiga upp. Det är ett stort pussel, det finns många olika livsformer på jorden som har sina egna mikro – och makrosamhällen.

Gaia kämpar för att få allt med sig. Hon är en tapper kämpe, er Gaia, er moder, så skänk henne all er respekt och kärlek. Sänd henne ert ljus och tackar för hennes stora omsorg om er. Det kommer att glädja hennes stora hjärta som slår hårt för er. Ni är alla hennes barn och hon värnar om er välfärd och vill bara att det ska bli bra för er. Hon är innerligt glad och tacksam att så många följer med henne nu i hennes stora transformation, som också blir er stora transformation eftersom ni väljer det här tillsammans.

Fröjdas nu med Gaia och se det ljusa och positiva som ligger framför er. Läs tecknen som finns runt omkring er som visar att det ”Nya” ni har väntat på redan har börjat. Tecknen finns där för alla som vill öppna sina ögon: Våga se, Våga känna, allt handlar om mod. Mod att gå in i något nytt. Den här gången blir det ”nya” bättre, så ni behöver inte rädas för det. Allt kommer att bli bra nu, kära barn på Jorden. Det ögonblick ni har väntat på är här nu. Tiden för att leva i ett paradis är här, så spring mot ljuset, alla era vänner är där och väntar på er.

Jag er Fader/Moder har alltid famnen öppen för er och kommer alltid att tålmodigt vänta, tills ni vänder hem igen. Ert beslut är mitt beslut och min kärlek kommer alltid att finnas hos er. Ni väljer själva om ni vill känna den eller inte. Mitt hjärta bultar med ert och det kan bara strömma kärlek ur det.

Kärleksfullt

Fader/Moder Gud

Du gillar kanske också...