Skaparna via Daniel Scranton, 5 maj 2019

Skaparna via Daniel Scranton, 5 maj 2019

 

Titta på vad ni har försökt undvika ∞ Skaparna

“Ta en titt på vad det är ni försöker undvika. Vad är de saker som ni helt enkelt inte kan möta? Tillåt er friheten att titta på dessa saker utan dömande. Vi säger inte att ni ska titta på dem utan känslor. Vi vill att ni ska känna vad ni än känner för dessa saker, men vi vill inte att ni ska döma er själva för att känna det ni känner. Så ni har alla aspekter av er själva eller områden i ert liv eller aktuella händelser, saker som händer i världen som i slutändan kommer att leda till att ni stänger av och tittar bort.

Nu är det dags att titta ordentligt på de sakerna, för nu är det dags när ni har verktygen att bearbeta vad det är ni behöver för att bearbeta och släppa loss det som ni behöver släppa. Det finns inget behov av att springa och det finns ingen riktig väg ni kan springa eftersom ni är allting och allting är i er. Kanske är det bäst att börja med de små sakerna – de saker som ni helt enkelt inte gillar. Låt er få tillgång till dessa saker medvetet och avsiktligt att känna det ni kommer att känna, automatiskt och iaktta hur ni känner, se denna övning som ett experiment och notera vad det är som kommer upp i er, så att ni kan rensa dessa känslor och leva behagligt i er värld.

Nu, när ni har gjort det med de enklare aspekterna av er själva, kommer ert liv, er värld, att flytta till en mellannivå – saker ni alltid har tyckt vara utmanande som ni aldrig skulle överväga att acceptera. Och låt er notera hur ni blir provocerade av dessa saker. Låt dessa känslor flöda genom er. Och äntligen kommer ni att ta uppgiften att möta era största rädslor, er största ångest, er största vedergällning, med avsikt att iaktta, inte med avsikt att besegra eller sönderfalla eller omvandla. Vi vill inte att ni ska förvandla vad ni känner och vi vill inte att ni ska förvandla dessa saker till fluffiga små kaniner eller vad som helst som ni skulle finna mer tilltalande.

Vi vill att ni ska titta på dem och märka att de inte är så annorlunda från er. De är inte så annorlunda än era älskade aspekter. De är bara olika sidor av samma sak. Och när ni kan titta på någonting, få ert gensvar, iaktta det, släpp ert dömande och gör din dag, ni kommer att bli bättre, mer rustade och mer medvetna om de saker ni föredrar och ni kommer kunna göra era val i livet, snarare än att undvika, förneka och springa ifrån. Och det här är sättet ni kommer att uppleva er värld när ni utvecklas till femte dimensionella varelser.”

 

 

Listen to me Channel This Here

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...