Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 4 november

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 4 nov

 

 

Blossom: Jag ställde in mig på att göra en kanalisering med dig, men nickade till 40 minuter i stället! Låt oss försöka igen, ska vi? Jag har läst något mycket intrikat * om ”Illusion och Enhet” … (Ska jag lägga ännu ”etc” på slutet av den meningen?) Det ställer till det i huvudet! Ändå känner jag att någonstans inom mig … är det vettigt. Även om jag inte vid denna tidpunkt kan göra något meningsfullt av det alls! Ska vi ta denna väg i dag eller ska jag återgå till att sova?

Federation of Light: Kära Blossom är inte det EXAKT vad du redan gör … även om du är vaken?

Eh … Japp, jag tror att jag ska fortsätta sova! Bön, fortsätter.

Vi skulle väldigt gärna vilja göra det. För vår hjälp … på att hjälpa … att hjälpa … är därför vi kommer. Sådana ”sinnes illusioner” … sådana ”missförstånd” … är helt förbryllande och att börja nysta upp detta nystan kan bli till … sinnes förvirring. Ändå ska vi fortsätta … för det är från ETT SINNE som vi talar … eller väljer att tala om.

Har vi inte sagt om och om igen … Du är EN? Har vi inte sagt om och om igen ”Du är KÄRLEK?” … Och detta Käraste Blossom, är i själva verket … allt vi någonsin behöver säga. För det är allt som finns.

Ändå talar denna bok om att ”förlåtelse” är det viktigaste för att bryta igenom/se igenom denna illusion.

Och vi skulle säga att ”Ren Kärlek” ÄR förlåtelse … skulle du inte säga detsamma?

Ja … och mycket av vad jag läser talar om det som Du talar om. ”Ingenting betyder någonting” till exempel. Jag hittar någon form av lättnad i det. I vetskap om att den högre kunskap, som kommer genom Högre Vibrations Varelser såsom er, men oklart för många av oss … är FAKTISKT SANNINGEN. Tja, det verkar så för mig ändå.

Och det ÄR på det sättet Blossom. Ändå anser vi inte som oss högre väsen …

Jag vet. Jag sade faktiskt högre vibrations varelser … Jag inser skillnaden.

Du är verkligen forskare och lärare i dag. Som Var och En … som går igenom denna dröm som verkligen är så verklig för ALLT SOM NI ÄR, på grund av er visning av det … är både lärare och forskare. Eftersom Var och En verkligen är varandra … visar ni varandra SOM självreflektion … I självreflektion. Ändå har sådan färsk studie orsakat många problem i era sinne, har det inte?

Man kan säga att … jag tar piller och drar åt min tvångströja!

Käraste Själar, när Var och En RÖR SIG genom den här resan … avslöjas mer och mer Sanning efterhand. Beslutet att välja att acceptera den … är bara ett … beslut om val av tid … i en värld där ni har gjort tid … och ändå, det finns ingen värld och det finns ingen tid.

Det behövs ytterligare ett piller! Hmmm! Den röda eller blå Morpheus?

Vi har också talat, om du är endast ett Andetag hemifrån. Vi har betonat vikten av att Andas i all sin härlighet. I ALLT som det står för … i allt som det ÄR. Men på samma sätt av att inte förstå denna illusion du är i mitten av … Andas är ännu ett exempel på Sanningen … att när den förstås … är en av de största mekanismer som kan ta er ur drömmen och ansluta er till verkligheten.

Det handlar inte om tro … det handlar om att veta … och var kommer att vetandet ifrån?

Känslan … och var kommer KÄNSLA ifrån?

Hjärtat.

Tänk om.

Andningen? Du säger KÄNSLAN kommer från Andningen nu? Har inte du alltid sagt att det kommer från hjärtat?

Och ändå är det inte intressant att när du tar ditt sista andetag … slutar ditt hjärta även att slå?

Japp … så vad är sambandet jag saknar?

Sambandet!

Livet!

Livet är din anslutning till själv … Livet började aldrig … livet tar aldrig slut. Men många av er på Jorden känner att det gör det. Även de som ”tror” att Livet går vidare när kroppen inte längre automatiseras … många tror att ”Ett liv” finish och när de återvänder till jorden för mer av samma … ett annat börjar … eller åtminstone det är hur du kallar det är det inte? För du säger ”I denna livstid” osv … eller, när jag var ”den och den i ett tidigare liv.”

Du var aldrig … aldrig … aldrig kommer att bli … en person! Du är Spirit innesluten i en kropp … som du sedan uttrycka genom en ”person … ljuset”.

Men DET SOM DU ÄR … ÄR ENDAST KÄRLEK. Du tror bara annat.

Så i denna dröm … vilken roll spelar ”Livet”?

Den agerar ut det som det inte är.

Åh, låt oss ta upp en annan bara för skojs skull!!! VARFÖR?

Eftersom det FÖRSÖKER VARA NÅGOT … att göra känsla av sig själv … eftersom inom illusionen, det KÄNNS SOM ATT DET MÅSTE VARA NÅGOT … NÅGON.

VARFÖR?

Som vi säger igen … för att förstå sig själv. Att bevisa sig själv … till sig själv.

Varför?

Att hitta syfte för sin existens.

I en värld som egentligen inte existerar.

Verkligen.

Jag tror jag ska gå till botten med det och klara ut det! Så, vi är ”Liv” utanför denna illusion?

Ja.

Och vad är ”Livet” utanför denna illusion?

Kärlek.

Och vad är kärlek syfte?

Att känna sig själv … i all sin Renhet och Helhet. I helheten av sig själv.

Och ändå ”utanför” denna illusion är det inte perfektion? Är det inte vad vissa kallar Gud?

KÄRLEK ÄR GUD … GUD ÄR KÄRLEK.

För många månar sedan, sade vår Käraste Kollega White Cloud att GUD ”kunde” kallas en ”strumpsticka” men det är det inte … det kallas Gud. Ändå är detta bara ett namn. Det handlar inte om vad något heter. Det handlar om vad det ÄR. Namnet är bara en ”namnbricka” för själva syftet … att erkänna. Ändå går vi in i språket av ord, när vi talar om namnbrickor. Språket av kärlek har inga ord … det är helt enkelt … SIG SJÄLV.

Så min stora fråga är, när jag sitter här i detta ögonblick. Om det är en illusion … om det inte finns … vad är poängen med det? Vad är poängen med oss ​​”Älskande” och ”tänkandet att vi kommer närmare Hemmet” … och saker som synkronicitet ska få oss att KÄNNA att vi är på rätt väg … och under verkar vara RIKTIGA och få oss att KÄNNA oss att vi äntligen ”Fångat det” … om världen bara är en dröm … varför bry sig om det? Var det av kärlek, hat, förståelse … oavsett! Jag menar … som du säger … det spelar ingen roll.

I detta skede i spelet … och vi väljer fortfarande att sätta en namnbricka på det så … vi skulle säga … eftersom ATT VARA vaken I DRÖMMEN som många av er nu är … gör att du kan känna igen den SOM en dröm … eftersom du är vaken INUTI DEN.

Har inte du själv Blossom, haft några ”flygande drömmar” när du kände igen dig att du var i en dröm och tänkte ”Bra. Jag kan flyga eftersom jag drömmer ”… och så gjorde du det?

Ja och jag älskar det, när det händer. Nästa gång ska jag säga … ”Bra jag kan flyga eftersom jag befinner mig i en dröm … inom min dröm!”

Och det är en bra punkt att göras medveten om, KÄNNER vi. När du är medveten i drömmen … att du är i en dröm … du VET att du kan flyga eftersom du ”bara drömmer” … och så du gör det. Så också … då du känner igen dig på en djupare nivå, som du är ”levande” i en dröm … sedan blir du medveten om att du FAKTISKT KAN GÖRA VAD DU VILL … eftersom det inte är verkligt … ”är det bara en dröm ”… och en gång när du är vaken i den … TAR DU KONTROLL.

Ja. Jag gillar det. Jag ser det. Men om det inte är en SANN verklighet, ser jag fortfarande inte poängen … dess syfte?

Det kommer du … när du vaknar FRÅN DEN. För om du aldrig hade varit I DRÖMMEN … vaken eller sovande … skulle du aldrig VETA OM upplevelsen av SANNINGEN … i jämförelse.

Till vad?

SANNINGEN.

Innan vi avslutar, om det bara är en dröm … och jag säger ”bara” Ljus – hjärtat … varför tar du alltid upp med oss om KÄNSLOR? Du säger allt handlar om KÄNSLOR. Var kommer det att passa in i det då?

För när du tillåter dig själv att KÄNNA … genom hjärtat – andetag … tillåter du dig själv att ta kontakt med den verklighet som är verklig i motsats till den drömmen. KÄNSLA är din SANNING monitor … din mätare … din guide.

Ok. Men om denna värld inte är verklig … hur kan det behövas någon vägledning. Jag menar … mot vad? Jag brukade tro att det var mot huruvida något var sant … men hur kan det vara sant om världen ändå inte finns?

Ändå finns drömmen, Älskade Blossom!

Drömmen är MYCKET VERKLIG … FÖR DIG! Och inom den drömmen övervakar din SANNING … din KÄNSLA … tjänar ett Allsmäktigt Syfte …

Och ni kommer att säga … ”Att leda dig Hem” … och då du kommer att säga … ”Vi skall lämna det där för idag”.

Och ”du” kommer att säga … ”Det har varit trevligt att ha en konversation … Den har varat ett tag” … och då du kommer att säga … ”I kärlek och tacksamhet.”

Och ni kommer att säga … … …

… … … Skratt! Där fick du mig … ingenting !! Cheer Ho, till nästa gång.

 

* Materialet jag läser är en bok som heter ”Försvinnandet av universum” av Gary Renard. (En förberedelse för En Kurs i Mirakler) … Om jag någonsin kommer så långt!!!

Vänligen se över anropet ”Vi är Game Changers” när andan faller på … att hålla energi så högt vi kan.

 

 

Hemsida: Blossom Goodchild

 

Du gillar kanske också...