Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 6 maj 2023

 

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 6 maj 2023

Nåväl, god morgon! Trenden verkar gå in i förståelsen av vilka vi är. Vilket ni alltid har pratat om.

Men nu, som det bör, börjar det bli ”grejen” att klicka sig in i GUDEN INOM DIG. Fokus ligger på det, istället för vad som kommer att bli planetens undergång, etc. Med andra ord, att tillåta vårt Medvetande att visa oss vägen, istället för att förlita sig på externa källor. Ju mer vi inser vår fulla potential, desto mer förstår vi, och ni inser, naturligtvis, desto mer sannolikt är det att ni blir överflödiga!

Välkommen till dig, Kära Blossom, och alla Härliga Själar som lever på din planet, vilka har dragits mot Sanningen i våra ord.

Det kunde inte vara mer spännande än att se den fullständiga vändningen av dem som vandrar på er Jord och att kunna lämna er i era egna kapabla händer.

Vi VET att det kämpas för att hitta denna KUNSKAP OM SANNING … för det har varit avsikten för de mindre upplysta … att göra era liv till en kamp. Ändå, med allt som är ödesbestämt … är det så uppmuntrande att se att berättelsen du talar om kommer i fokus och inte ”När kommer allt att förändras för oss?”.

Det betydde förstås att ni letade utanför er själva efter förändringen. Ni litade på att andra skulle förändras och sedan anta att allt skulle förändras för er.

Ändå kommer ingenting att förändras på utsidan om du inte tillåter förändringen inom dig att äga rum.

Tja, säg om bankerna kollapsar … eller en ny nedstängning kommer … det skulle vara en förändring på utsidan, eller hur?

Ja. Ändå kommer förändringen du förväntar dig att ge resonans som Sanning först när du har upptäckt förändringen inom dig.

FÖRÄNDRING KOMMER INFRÅN.

DÅ FLER OCH FLER ACCEPTERAR DETTA … DÅ KOMMER ER VÄRLD ATT FÖRÄNDRAS.

För när du omfamnar HÄRLIGHETEN som är DU … LIVET som är du … ändrar du ditt sätt att närma dig varje dag.

När du erkänner din Kraft … erkänner den till fullo … då kommer det ENSAMT göra susen.

Tack. Alla Älskade ert meddelande förra veckan, precis som jag. Jag förstod allt ni sa, men är det så att vi behöver vänta lite längre för att faktiskt BLI den där fulla kraften? När energier som kommer in hjälper oss att nå vår fulla potential?

Nej, Blossom. Man behöver inte vänta på någonting. Man måste helt enkelt VETA och ansluta sig till den Högre KÄRLEKENS KRAFT.

Ändå kunde jag sitta i 24 timmar, 7 dagar i veckan, och inte nödvändigtvis nå dessa Höjder.

Vad skulle hindra dig?

Jag vet inte. Jag VET att det ni säger är Sanning. JAG VET DET. Ändå… jag är bara inte där än.

Var?

På platsen för anslutning till min Högre Kraft.

Hur långt har du att gå tills du kommer dit?

Jag tänkte att ni kanske kunde berätta för mig?

Fundera på frågan … Hur långt?

Åh, jag förstår… det finns inget avstånd.

Ändå finns det en resa.

DEN DU VET ATT DU SJÄLV ÄR … HAR DU VETAT HELA TIDEN.

Du kan inte låta bli att veta det.

Hur kunde du? Hur kunde du, av alla människor, inte veta vem du är?

Jag vet att ni menar oss alla … inte jag, Blossom Goodchild.

Det är korrekt.

Tja, vi vet att vi är Kärlek … vi försöker komma från Kärlek i allt vi gör och ändå känner jag mig fortfarande som en väldigt genomsnittlig människa … inte en superkvinna. Är det en fråga om att ta betyg för att få vår examen?

Nej, det handlar om att gå igenom programmering och känna igen programmeringen och spränga igenom allt som den är, in i friheten som väntar när ni har gjort det.

Den har Matrix-filmen löpande genom den här tråden.

Runt omkring er finns tecken till ”vägen ut” … ”Exit”-skyltar … och när ni väl observerar dem kommer ni att märka dem mer och mer.

När ni börjar känna igen bedrägeriet börjar dimman att klarna. Det handlar inte bara om lögnerna ni har fått höra … det handlar om programmeringen som har ingjutits djupt inom er. Inse det … och de Högre aspekterna av jaget kommer att bli mer uppenbara.

Utöver det… erkänn den kemiska obalansen som implanteras dagligen genom det ni äter, dricker, sprejar, rör vid, intar. Er värld har varit förgiftad av allt som skadar er … med avsikt … men förklädd till det bästa möjliga för er.

Många av er klipper nu strängarna som dockmästarna kontrollerar.

Ja det gör vi. Ändå är det ganska oroande att se så många som fortfarande är så omedvetna … så totalt omedvetna.

Är deras nivå av förståelse ditt problem, Blossom?

Inte direkt. Men att se så många som sover, får en att undra hur i hela friden ”förändringen” kommer att ske.

Blossom, du behöver inte veta hur. Du behöver bara veta att det kommer.

FOKUSERA PÅ DIG…

FOKUSERA PÅ DIN GLÄDJE…

DIN LYCKA …

DIN NÄRVARO HÄR PÅ JORDEN…

DIN VIBRATION…

DITT ALLT.

För när du gör detta förändras allt runt omkring dig … även dem du interagerar med.

Jag fick höra som barn att det var fel att berömma sig själv, det var fel att vara självisk och sätta sina behov först. Sådan programmering!

Verkligen. På samma sätt är det en programmering att ni behöver arbeta hårt för att tjäna pengar … för att uppnå era mål.

Arbeta hårt? Nej! Leka i Glädje? Ja!

Ja! OM NI KUNDE ERKÄNNA ATT LIVSGLÄDJE GER ÖVERFLÖD TILL ALLA SAKER.

TILL ALLA SAKER, BLOSSOM

För när du lever genom ditt Hjärta … och låter glädje flöda genom ditt Väsen … kan bara glädjefulla saker ske inom dig … och när du känner den Glädjen …

UNIVERSUM KÄNNER DINA KÄNSLOR

Universum hör inte ditt sinne … det känner dina känslor! Så hitta Glädje … och Universum kommer att göra vad Universum gör, och matcha den känslan för dig … vilket ger dig mer och mer av samma sak … vilket i sin tur ökar dina känslor av Glädje och Överflöd, och när du känner dig i linje med Glädje och Överflöd, då flödar mer och mer Överflöd till dig. Det är Lagen.

Alla har inte lätt att vara Glada på grund av omständigheterna.

Låt oss då tala om Tacksamhet. Oavsett vad som händer i någons ”film” … Tacksamhet kan hittas om man ”bryr sig” tillräckligt för att leta. Tacksamhet för andetag, tacksamhet för en blomma … Tacksamhet för minsta sak … och VERKLIGEN känsla av att Tacksamhet kommer att tillåta Universum att känna dig och skicka dig mer och mer att vara tacksam för … och när dessa saker presenteras för dig … kommer Glädje att framträda.

Kom också ihåg att alla, utan undantag, valde sin födelseort, sina föräldrar och sin väg.

Jag håller med. Många skulle inte göra det

Det är deras val. Men om de skulle komma överens skulle mycket förändring ske. För när de inser att det liv de valde är att tjäna dem … och andra, skulle de kanske ha en annan inställning till de omständigheter de befinner sig i. De skulle finna beslutsamheten att göra något åt det.

MAN SKULLE INTE VÄLJA ETT LIV I DYSTERHET OCH UNDERGÅNG OCH BARA SITTA OCH VÄLTRA SIG I DET. DE SKULLE HA VALT DET FÖR ATT LÅTA DERAS ANDE ATT VÄXA OCH EXPANDERA OCH EXCELLERA I FÖRÄNDRINGENS MÄSTERSKAP.

Snacka om att behöva vara den Starkaste av de Starka. Det måste vi verkligen vara för att överleva här nere.

Det stämmer, Blossom. Därför valdes bara de Starkaste av de Starka.

FÖR DET VAR KÄNT ATT VAR OCH EN ÄR STARK NOG I ANDLIGT LJUS … OAVSETT VAD … FÖR ATT BRYTA GENOM PROGRAMMERINGEN … FÖR ATT SE LJUSET … OCH LYFTA PLANETEN TILL EN HÖGRE KÄRLEKS GLORIÖS VIBRATION … FÖR ATT ALLA SKA NJUTA OCH TRIVAS.

FÖRSÖK ATT HÅLLA MANTRAT I DINA TANKAR OCH HJÄRTA HELTID. LÅT DET INTE GLIDA IN I BAKGRUNDEN NÄR DAGARNA RÖR SIG FRAMÅT. FÖR DET ÄR STYRKAN OCH KODINGEN SOM LIGGER I DET, SOM KOMMER ATT HJÄLPA DIN KAPACITET ATT BLI MER AV VEM DU ÄR.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

JAG ÄR … Verkligen … som vi alla är. Tack för ännu en hetsig pratstund, killar. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *