Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 18:e juni 2017

Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 18:e juni 2017

 

Hej, O visa varelser! Ni fick en fråga av en gentleman angående förra veckans kanalisering. Då sa ni att Moder Jord, på en skala av ett till tio … var sju. Vilket förvånade mig, eftersom det var så högt. Hans fråga var … när var hon på sex i skalan? Till exempel, om det var tillbaka i eran för Renässansen, då har vi en lång väg kvar för att komma till tio … och det kommer inte att bli i vår livstid, som han tyckte var ganska nedslående! Förstår ni frågan, för att kunna ge ett svar?

Hälsningar till Alla och Envar … Var och En av er Magnifika Människor som bor på Jorden vid denna tidpunkt.

Och Hälsningar tillbaka till er. WOW! Idag känns er energi direkt Ljus och upplyftande. Låt oss använda det!

För att svara på gentlemannens fråga … DET SPELAR INGEN ROLL.

Åh, han bara kommer att älska det! Med tanke på att han nämnde att han skulle vilja ha klarhet, “något som” han kände, “att ni inte var så förtjusta i.”! (På ett humoristiskt sätt.)

Fast faktum är, Blossom …DET ÄR SANT!

DET SPELAR INGEN ROLL. Han vill veta ungefär vilket år det kan tänkas att ALLA kan vakna upp och känna frid, utan att det ska behöva kännas så svårt … och när Er Värld kommer till ett tillstånd av förnöjsamhet och glädje. Det Rena och enkla faktumet är … vare sig ni gillar vad vi har att säga, eller inte … med respekt … ni kan få det NU. För det finns bara NU.

Det som Alla känner att de arbetar för, finns tillgängligt NU. Ni behöver inte vänta ytterligare tio, tjugo eller tusentals år!

Fast vår värld är inte i en fredlig plats NU … hur man än försöker sträcka ut fantasin.

Sträck ut din fantasi i en annan riktning … och det kommer att Bli så. Med detta menar vi inte att du ska ignorera det som händer. Men, när du “minns hur du ska vara och vem du är” … så vet du NU, att det INTE HJÄLPER att fokusera på sådana saker.

SÄND LJUS … SÄND KÄRLEK (SAMMA SAK) … och fortsätt göra det. Fast, var inte dyster när du gör det. Detta återigen, HJÄLPER INTE.

ATT LYFTA … ATT HÖJA … ALLT SOM FINNS … MÅSTE KOMMA FRÅN GLÄDJE!

Ja, vi uppskattar det. Jag antar att man blir otålig av hur saker och ting är … rent generellt. Inte bara att vi alla har “kaos” att bekämpa, utan också allt annat som vi måste förhålla oss till, på grund lagar eller annat som verkar tömma oss utan att vi får en möjlighet att kunna “sitta bakåtlutade” … och alla andra saker som följer.

Och alla dessa saker finns på plats nu. Ja, vi försöker förstå. Ändå … det här är inte saker som ska påverka din själ. Din själ kan inte köpas eller säljas.

Vissa e-postmeddelanden som jag tidigare fått, håller inte med om det. Fast, jag vill verkligen inte gå in på det idag … eller någonsin faktiskt!

DIN SJÄL TILLHÖR DIG… AMEN. Det är allt vi kan säga angående det. Andra kanske kanske tror att de äger den. Men det kan de inte … aldrig någonsin!

Så, med tanke på detta … så fortsätter vi i samma spår. Om du vill, kan du VÄLJA att känna dig låg, på grund av att du fått “Vänta på spelet” som du kallar det … Vänta, Vänta, Vänta på att “tiden ska komma”, när din värld kommer att vara i Fred … och sakerna har förändrats, och det inte kommer att finnas något kvar, av de mindre Ljusa händelserna.

Om du bestämmer dig för att känna dig nedstämd på grund av det … fortsätt bara. Fast, som vi säger med allt, Älskade själar … DU BESTÄMMER ÖVER DINA TANKAR!

OCH … det är dina tankar som skapar DIN VERKLIGHET.

Vi säger det med största vänlighet och av djupaste Kärlek … DU är inte ansvarig för andra.

Fru Förvirrad här! Hm … men ni säger att vi ska leva våra egna liv så bra vi kan … och eftersom vi är ”En”… så förändrar vi och lyfter andra också.

Det gör ni verkligen. Fast det gör dig inte ansvarig för alla andra. Du är här för att göra DITT allra bästa i den här livstiden, som du har VALT ATT VARA I.

Andras val är DERAS ansvar.

Hur är det då med den Kollektiva Medvetenheten, där vi alla, faktiskt, är ansvariga?

Bara för DIN egen del av/i det! För att komma tillbaka till frågan …

Från början!

Din humor roar oss … Du ska inte “påverka” det som pågår i någon annans värld. Detta kan “verka” väldigt hårt … fast det är det inte. Vi hjälper bara till, och vi utgår alltid från en Kärleksfull position. Så vi ber era hjärtan att acceptera det, att ni accepterar det vi talar om … i era hjärtan.

Därför, FÖR att göra DIN VÄRLD till det du vill att den ska vara … så måste DU veta att den FREDLIGA VÄRLDEN du söker, finns inom DIG … PRECIS NU.

OAVSETT VAD/HUR DEN VERKAR VARA, I DET YTTRE.

Det sägs alltid att Fred kommer inifrån. Än en gång, som vi har pratat om många gånger … tror ni inte, om den var så lätt att hitta, att vi skulle ha funnit den och löst det nu? Tror ni inte att vi alla skulle finnas i den världen vi “väntar på” … om det varit lätt att hitta denna Fred? Gulliga Jag! Man kan meditera tills man är blå i ansiktet, men man måste fortfarande “avbryta” och komma tillbaka till den verkliga världen (Oavsett vilken den är … för den är uppenbarligen bara en illusion), och genom att “behöva” VARA I den VERKLIGA världen, så tar det oss rakt pang bom, tillbaka till Jorden!

Älskade Blossom och Alla andra … kanske det nu är bra att påminna er om att ni spelar ett Spel!

Ja, jag fick en liten uppenbarelse om det igår … det har bara hänt en gång tidigare … så jag verkar ha fått ett flyktigt ögonblick ”av att Förstå” … Att vi faktiskt spelar ett Spel, men jag är inte helt på det klara med hur reglerna är … eller om det ens finns några … jag tror att ni förut har sagt att det inte finns det.

Det stämmer. Men … Det är till din fördel. Vi vill inte låta “Hjärtlösa”. Men i allt som sker i “DIN VÄRLD” … i din “INDIVIDUELLA VÄRLD” … tänk på allt som ett Spel. ALLT som uppstår i ditt dagliga liv … se det som en “del av Ett Spel”, så att det inte blir någon känslomässig anknytning … det är bara Ett Spel! Och enda vägen ut ur detta spel, är att “Avsluta det” … och vägen dit … är att ta ett “Steg åt sidan” och se det på avstånd!

När du gjort det … utarbeta den bästa strategin för att ta dig FRAMÅT till nästa ruta.

Tänk på ditt liv som ett stort Brädspel … som involverar Allt och Alla … och ändå … så finns det ingen vinst eller förlust. Det handlar bara om att avsluta Spelet … OM du väljer det.

Ju mer du tränar hur du ska spela … ju mer du övar, som med allt … desto skickligare blir du.

Ju skickligare du blir … desto snabbare flyttar du dig FRAMÅT på brädet.

Ju snabbare du flyttar FRAMÅT … desto mer upplyst blir du.

Ju mer Upplyst du blir … desto lättare blir Livet.

Ju lättare Livet blir … desto mer gillar du Spelet.

DET ÄR MENINGEN ATT SPELET SKA VARA ROLIGT … DET ÄR INTE ETT TEST.

Fast i de flesta brädspel medföljer instruktioner!

AH HA! Instruktionerna finns i din Själ … i ditt Hjärta … i din Varelse. Tror du att de Gudomliga Skaparna av detta spel … som ibland utformats av Gudomliga Varelser med godkännandet av den GUDOMLIGA ...

(Intressant!)

… skulle ge dig detta uppdrag utan en manual med instruktioner?

Ja, det känns verkligen som det.

Självklart inte. ALLT som du behöver veta … vet du redan. Du har nyckeln till all kunskap.

Hoppsan! Jag tappade bort den!

Det går inte … den behöver bara vridas om.

Er otydlighet, med all respekt … kan göra en galen!

Du kanske tycker det är otydligt, Blossom. Men det är avsiktligt utformat för din Själs tillväxt.

Otydligheten är en del av Spelet. Det kan inte finnas något fusk. Det är utformat för självet … och för att förvirra ännu mer … AV SJÄLVET.

Ni sa precis att den var utformad av Gudomliga Varelser…

Ja … SPELET är det … och då är det EN som utformar det … när det pågår.

Som VAR OCH EN gör/har gjort/ och alltid kommer att göra …

Medan det pågår?

Medan det pågår. Som du förstår, Blossom, till varje fråga … finns det ett svar, och till varje svar, finns det ytterligare en fråga … SÅDANT ÄR LIVET!

Jag vet. Vi kanske aldrig kommer till botten med det! Fast vi kan ha kul ändå när vi försöker.

SÅ LÄNGE DU HAR DET.

Har det roligt med allt … Som vi sa i den senaste kommunikationen … FOKUS PÅ DET GODA.

När du fortsätter att göra så … och gör det till en daglig övning …

GODHETEN … FÖRÄNDRAR ALLT.

FÖR ALLA.

Det utformades så …

SPELA SPELET … PÅ DITT SÄTT. MED DINA REGLER.

 Det finns inga regler …

Bara om du gör dem … för att passa dig. Det betyder inte, att du borde förvänta dig att någon annan ska följa dem.

Om ni hade en regel … hur skulle den se ut?

Att den skulle komma från Kärleken till det Högsta Goda … alltid.

Hur skulle din se ut?

Tja, för att få mig att framstå som bra, så skulle den vara densamma!! Även om att äta, dricka och vara glad, också låter bra!!

Älskade Blossom … Vi har uppskattat samtalet med dig väldigt mycket idag …

Till er ALLA … säger vi, VI ÄLSKAR ER.

Förbli i er SANNING, KÄRLEK OCH STYRKA.

För ni är verkligen SPELETS FÖRÄNDRARE!

Tack så mycket, så väldigt, väldigt mycket, väldigt, väldigt, väldigt mycket.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

You may also like...