Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 18 sep 2022

 

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 18 sep 2022

18 september 2022

God morgon till er. Än en gång lämnar jag ämnet för den här chatten i era kompetenta händer.

Hälsningar till dig Blossom. Glädje och välsignelser erbjuds Var och En som finner vägen till dessa samtal.

Det är mycket Firande som äger rum i Högre Världar.

Det är mycket oro som äger rum i lägre världar, för det är känt vad som komma skall och hur deras öde kommer att utspela sig.

Och hur är det?

Blossom … det är ett ganska kontroversiellt ämne. För är det inte så att allt levande härrör från den ENDA ENERGI SOM ÄR KÄRLEK?

Ja. För det är allt som finns, och ändå har uppenbarligen många saker ”skapats” från den lägre delen. Så, är deras öde något som många skulle känna att den lägre energin förtjänar?

Det går inte att fly från Jaget. Är det inte när en som du skulle kalla ”normal”, … en som går genom livet och gör det som den vet är bra … gör så gott den kan … Är det inte så att när en ”slipup” inträffar, kan smärtan involverad inom, pga. till felinriktningen av ens Sanning, orsaka förödelse i Själsjaget? Man skulle bli helt ur slag tills skulden hade släppts … tills man hade rättat till och korrigerat det misstaget.

Ta sedan detta … till/in i … en skala bortom föreställningar om … att göra skada/göra fel. Att gå emot allt som ligger inom Sanningen. Föreställ dig … att tjäna ett mörker, när ens skapelse är av Renaste Ljus. Föreställ dig den totala turbulensen inom dig. Smärtan i Själsjaget när Domedagen kommer.

Ett ögonblick, Domedagen?

Det som vi talar om är inte det som ni har blivit förledda att tro i era ”sagoböcker”.

FÖR DEN ENDA SOM KAN DÖMA ENS LIV … ÄR JAGET.

DEN ENDA SOM KAN DÖMA SITT BETEENDE … ANGÅENDE VARJE TANKE MAN NÅGONSIN HAR HAFT … ÄR JAGET.

Föreställ dig då, Själens mörker … smärtan bortom smärta som en som har gått in på mörkare vägar kommer att behöva utstå. Att känna varje tanke och handling de har lagt på en annan. Det är nog med ”straff” om man är i tankemönstret att de mörka måste ”betala” för sina brott.

De lägre kontrollanterna på er Planet är rädda, skulle vi säga.

För det är skrivet…

LJUSET HAR VUNNIT.

LJUSET HAR KONTROLL ÖVER DE KOMMANDE PLANERNA SOM FALLER PÅ PLATS.

Det kan tyckas för många, när dessa planer utvecklas, som att allt ”verkar” bli mer galet och att det runtomkring inte är meningsfullt.

Allt som ”tycks” vara … är med största sannolikhet motsatsen till det som faktiskt äger rum bakom kulisserna.

Förutom ett massivt Tecken i skyn, förstås. Låt oss inte glömma det! Många har skickat in fantastiska Regnbågar eller Molnformationer, men jag tror inte att det är dessa ni pratar om?

För många månar sedan talade vi till er om Regnbågar av otroliga former som dyker upp på er himmel … fler och fler av dem skulle dyka upp och det gör de. Det här är tecken. Ändå inte TECKNET vi nämnde nyligen.

NI KOMMER ATT VETA NÄR DET PRESENTERAS … Det kommer inte att vara någon tvekan om det.

Vissa känner att det kan vara ett hologram från den mörkare sidan och att vi kan bli lurade. Hur skall vi veta skillnaden? För det finns mycket som inte är verkligt och som ändå kan verka vara det.

NI KOMMER ATT VETA FRÅN KÄNSLAN.

KÄNSLAN SOM TECKNET BÄR INOM SIG.

KÄNSLAN AV KÄRLEK SOM FYLLER ERT VÄSEN.

SÅ KOMMER NI ATT VETA.

Mm! Jag hoppas det. I det har jag har sett på videor, saker som jag trodde var en wow-faktor och de visade sig vara falska är jag inte säker på hur uppdaterad min BS-radar är.

Vi upprepar … DU KOMMER ATT VETA.

Och efter Tecknet, vad händer då? Ni har sagt lockdown … jag har sagt … det verkar vara över.

Vänta och se, Blossom Goodchild! Vänta och se

Inte mycket annat man kan göra. Men det känns att Energierna kontinuerligt ökar, oavsett. Inom Jaget kan man åtminstone känna att det är Sanning.

Och det ska de fortsätta att göra.

Det är dags, Blossom.

Med respekt, i ert rike eller vårt? För i ert verkar era klockor ticka extremt långsamt.

NÄR VI SÄGER DETTA … MENAR VI DET.

TIDEN ÄR INNE.

MYCKET HÄNDER NU.

Detta förstår vi. Jag antar att de flesta av oss undrar när ”tiden” kommer att vara inne, när det som sker bakom kulisserna kan presenteras på världsscenen?

Vi skulle svara … TIDEN KOMMER FÖR DET.

NÄR ALLT ÄR FULLSTÄNDIGT FÖRBERETT OCH I VETENSKAP OM ATT DET INTE KAN FINNAS NÅGON ”MASKERING” LÄNGRE…

NÄR ALLA ÄR TRYGG I SINA HEM…

NÄR ALLA KÄNNER NÄSTAN SOM OM VÄRLDEN HAR SLUTAT SNURRA …

NÄR ALLA ÄR REDO…

DEN STÖRSTA SHOWEN PÅ JORDEN …

DEN MEST STORSLAGNA FILMEN NÅGONSIN…

SKA ÖPPNAS FÖR ER OCH ALDRIG MER KOMMER MAN VÄNTA PÅ ATT NÅGOT SKALL HÄNDA … FÖR ATT BOLLEN SKA RULLA.

NI sa att Monarkens död kommer att sätta bollen i rullning.

Så är det.

Ni sa, håll i hattarna.

Detta menar vi.

Andas in i våra ord och gör en ”Känslobedömning”.

Ok.

Hur känns det?

Jag känner att vi verkligen närmar oss det stora avslöjandet. De av oss som vaknade för länge sedan, eller till och med nyligen, verkar VETA att tålamod är en dygd.

Och när man tålmodigt väntar på sin kallelse … byggs KÄRLEKEN, STYRKAN och MODET INOMBORDS upp till Högre Höjder.

För ett tag sedan sa ni att vi är redo. Många känner att de har varit redo hela livet.

Man är redo!

Och ändå, vi vet inte för vad … och ändå är vi det.

Det är rätt. Denna väntan … dessa aningar inom … detta tålamod, är allt en del av ert VETANDE och ändå, ni vet inte att ni vet.

När det är dags … ska era *Kuvert öppnas för Var och En. Ändå, i dessa dagar, undrar man vad det är de kan erbjuda till det ”tillstånd” som kommer att inträffa.

VI BERÄTTAR DETTA…

NI LJUSSKRIGARE HAR SÄNTS TILL ER PLANET FÖR ATT UTFÖRA ETT UPPDRAG.

En del av det här uppdraget innebär att ni inte kan VETA rollerna som ni är tilldelade att spela i bokstavlig form. Ändå vet ni förstås i allmän form att FÖR NU … ATT VÄXA TILL VEM DU VERKLIGEN ÄR … betyder att du absolut är på rätt spår.

DU KAN KÄNNA FÖRÄNDRINGEN INOM DIG.

DU KOMMER ATT KÄNNA DET MER OCH MER NÄR DEN INKOMANDE ENERGIN BLANDAS MED LÄTTHETEN I DIG SJÄLV

Med denna LÄTTHET… kommer mer förståelse.

När mer förståelse väcker ytterligare en aspekt av ditt Jag, och sedan en till, och sedan en till … kommer mer och mer av DETTA SPEL att vara meningsfullt för dig … och du kommer att bli mer säker i din väntan … i VETSKAP om att DU VERKLIGEN ÄR REDO för vad som helst som du kom hit för att slutföra.

NI KOM FÖR ATT FÖRÄNDRA ER VÄRLD.

NI!

HUR STRÅLANDE ERT SANNA LJUS MÅSTE VARA FÖR ATT VÄLJAS UT ATT VARA PÅ ER PLANET NU VID DEN HÄR MYCKET FÖRDELAKTIGA TIDEN.

TVIVLA INTE, KÄRA NI.

VET DJUPT INOM … ATT ALLT ÄR BRA

HÅLL FAST I DET SOM DU KÄNNER DJUPT INOM.

När du får kontakt med andra som beter sig, tänker och känner precis som du … finns det då inte en vetskap att NI VET?

EN VETSKAP att du inte är galen trots allt? Även om diskussionen med andra kan ifrågasätta ens förstånd för vetskapen om SANNINGEN om mycket som sker bakom kulisserna?

Åh, ja Siree, Bobbity Boo Boos! Om det inte fanns så många av vår Stam som känner så här, skulle man verkligen behöva ifrågasätta verkligheten av det vi har upptäckt! Jag menar VEM VISSTE! Jag växte upp (motvilligt) i ett kloster. Om du är bra, kommer du till himlen … Om du är dålig, kommer du till helvetet. amen! Slut! Så enkelt! HERREJÖSSES! Det som jag har upptäckt som spelas ut i den här världen, kunde inte vara mer häpnadsväckande även om det försökte. Ändå har jag en känsla av att det förmodligen skulle kunna vara det!

Och den känslan är korrekt, Blossom. Det är därför vi ber er att hålla hårt i era hattar. För det ni tror att ni vet, angående det som sker bakom kulisserna, går ner i ett mycket djupare kaninhål än du tror.

DET ÄR DÄRFÖR NI BYGGER ER STYRKA OCH ERT LJUS.

DET ÄR DÄRFÖR NI ÄR REDO FÖR AVSLÖJANDET AV DET SOM SKA RYCKA UNDAN MARKEN UNDER ERA FÖTTER.

Inte bokstavligen, Antar jag!

Nej. Inte bokstavligen, Blossom. Ändå ska varje själ på Planeten skakas i sin kärna.

Ändå, när man återhämtat sig från Sanningens utgjutande … när ni tar på er rustning och förenar KRAFTERNA …

KOMMER NI… UTAN TVEKAN … ATT VETA …

VARFÖR NI KOM!

Ok. Ett snabbt mellanspel. Jag gjorde denna kanalisering i torsdags. På lördagen fick jag några bilder och ville prata med The FOL om det. Det liknar det som sades ovan, men jag insåg det inte, när jag fick igenom informationen och tydligen, och det gjorde inte de heller!

Jag igen. Jag hoppas kunna lägga upp några bilder nedan på några fantastiska ”änglamolnvingar” som dök upp i Ryssland. Jag fick dem på ”Telegram”, men kan inte hitta någon information om dem på internet. Jag känner inte att de är Tecknet ännu, kan ni kommentera dem, tack?

En lysande God Morgon till dig, Blossom. Vi är glada att du valde att fortsätta med denna tillagda information. Låt oss vara tydliga att detta inte är Tecknet som vi talar om. Det kommer att komma. Ändå är det från Områden av Högre Vibrationsmässiga Frekvenser och skulle vi säga att det är ”Artister i verksamhet”.

Moln är så lätta att manipulera till form, från vår synpunkt.

För länge sedan talade vi till er om att ”saker” dyker upp på himlen som skulle ge er hopp och som skulle vara upptakten till att något större skall komma. Det är den här typen av porträttering vi syftade på.

Det kommer att finnas många fler ”stegringar” till ett Större Tecken. Dessa kommer i form av Regnbågar, Molnskepp … Formationsmoln och liknande. Som vi alltid har sagt Håll ögonen på himlen’, Käraste Ni.

Något mer ni vill säga om det?

Det finns inget mer att säga, kära Blossom.

Talar inte dessa VINGAR AV HÄRLIGHET för sig själva?

Verkligen. Jag antar att jag bara letade efter bekräftelse på att de var på riktigt.

Och detta har du uppnått.

Tickety Boo! Det hela är väldigt spännande. Jag menar, riktigt fascinerande grejer. Tack så mycket. JAG ÄR Kärleken. JAG ÄR Ljuset. JAG ÄR Sanningen. JAG ÄR. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

*Kuvert. På menyn, gå till FOL/Topics of Interest. A-Z. Slå upp ”Envelop”.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...