Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 28 februari 2021

 

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 28 februari 2021

Blossom: Hej på er. Något förändrades i min energi förra Söndagen. Jag hade hört att en Ljusenergi-boost skulle komma in (någon hade sänt mig den informationen), men för att vara ärlig, så tar jag allt med en nypa salt numera.

Blossom: Fast, för mig och andra som jag känner … hände det … något som sagts hände faktiskt! Helt klart ett energilyft … det kändes som om något sorts “bihang” hade tagits bort. Känner mig bara så mycket Lättare. Några tankar?

GFL: Käraste Blossom och alla själar som deltar i upphöjningen av Allt. Ja, det skedde verkligen ett Planetärt skifte. Vi skulle inte säga att det var på en stor skala, så att alla märkte det … inte det här! Ändå så skedde en sorts rening, på grund av den Höga nivån av Energi som vällde in.

GFL: Vi är medvetna om att så mycket vid denna tid på er Planet verkar vara dystert, men det är inte så. Stora skiften sker och mycket rensning också. Det finns många ”Utanför Planeten” som hjälper till i detta projekt, och timingen är viktig.

Blossom: Vad menar ni?

GFL: Allt som sker är av den Gudomliga Planen, som ni vet. Övergången från mörker till Lycksalighet, arbetar hela tiden mot sitt slutliga mål.

GFL: Många har under det senaste året bestämt sig för att ta till sig sin Sanning. Många vaknade upp till sanningen efter en lång djup sömn. Genom att göra det följde en ökning av Ljuset. Mycket styrka från uppväckta själar, kan nu inte bara förankra ljuset, utan också sända ut det i mycket större skala.

GFL: Blossom, känner du mer av det vi talat om, om att ha styrka att göra det du kom hit för att göra?

Blossom: Under den senaste veckan, ja! Jag känner mig så mycket mer ”ovanför saker” och … ja, redo.

GFL: Det är många som känner samma sak.

Blossom: Och de som inte gör det?

GFL: De kommer att göra det! Det är lite som att slå på en strömbrytare.

Blossom: Så kändes det verkligen för mig. Jag vaknade och bara kände mig annorlunda … och mitt goda humör har varit kvar sedan dess. Gud, det känns bra! Det var så länge sedan! Så det här tillslaget av strömbrytaren, är det en typ av aktivering … kuvertöppning, etc?

GFL: Nej. Det beror på att den Energi som kom in och togs emot, absorberade och transmuterade mycket tyngd hos många.

Blossom: Varför hos vissa och inte andra?

GFL: Beroende på deras placering … så påverkar det vissa … tidigare … än andra.

Blossom: Var de bor?

GFL: Nej. Placeringen inom dem själva. Missförstå inte, Blossom. Det handlar inte om först till kvarn. Det handlar om ”Egen timing”. Det är inte för att någon ska känna sig ”utelämnad”, utan om de inte har upplevt att Lättheten kommit ”tillbaka” inom dem … så kommer de att göra det när ”de” är redo.

GFL: Denna Styrka ska fortsätta att kännas och absorberas. Det var inte bara en engångsföreteelse, så att säga.

GFL: Detta är den tid då ”ageranden” kommer, på många, många nivåer.

GFL: Vi skulle kalla det ”en omvändning” … för ”allmänheten” har fått nog av lögnerna och bedrägeriet, och känner kallelsen inifrån, om att GÖRA NÅGOT ÅT DET.

GFL: Det finns ett inre … Uppvaknande / En Styrka … som rör om i själar vilka normalt skulle stannat tysta i hörnet. Man ropar efter att mänskliga rättigheter ska börja höras och börja tillämpas.

GFL: Kära Själar … när ni upprepar Mantrat om och om igen … kan ni då höra de miljontals rösterna som är med er i kör? Kan ni känna dem samlas i er själ?

GFL: Slut ögonen en stund, och ”hör” rösten av EN bli högre och högre.

GFL: Föreställ er själar över hela er jordglob upprepa Mantrat, då de marscherar i ett kvarter med svärden av Ljus höjda mot himlen

GFL: JAG ÄR LJUSET.

GFL: JAG ÄR KÄRLEKEN.

GFL: JAG ÄR SANNINGEN.

GFL: JAG ÄR.

GFL: Känn fantasin. Låt den röra sig djupt in i er med VETSKAPEN om att STYRKAN som ni nu vet att ni har, är förankrad djupt inombords, och att inget och ingen kan stoppa denna marsch framåt.

GFL: NI ÄR MYCKET KRAFTFULLA

GFL: NEDTAGNA FRÅN HIMLARNA FÖR ATT VARA HÄR VID DENNA TID.

GFL: Känner ni upprymdheten nu?

GFL: Kommer ni att tillåta att resonansen av att VETA detta, driver er vidare?

GFL: Samla era tankar. Släpp alla som inte gagnar er. Skicka alla negativa indoktrineringar ut i etrarna … och återigen …

GFL: HÄVDA ER RÄTT ATT VARA PÅ EN PLANET AV KÄRLEK.

GFL: Gör detta regelbundet.

GFL: Kom ihåg att göra detta. Slut ögonen, andas djupt och VET …

GFL: LJUSETS KRAFT ÄR MED ER.

GFL: DEN FINNS INOM ER.

GFL: NI ÄR LJUSETS KRAFT.

GFL: KÄNN DEN.

GFL: VET DEN.

GFL: VAR DEN.

Blossom: Oj! Jag kan verkligen känna att detta byggas upp i mig, så som ni säger. Som om ”Ingenting kan stoppa oss.”

GFL: Blossom, det enda som kan stoppa dig är du själv. Oavsett dina omständigheter just nu … oavsett vilken del av världen du bor i …

GFL: SÅ HAR DU EN STYRKA AV LJUS.

GFL: ÖVER HELA VÄRLDEN SKINER DITT MOD, DIN STYRKA OCH DIN BESLUTSAMHET … IGENOM.

Blossom: Åh, vad jag hatar att dämpas, men många som befunnit sig i ständig nedstängning, kanske inte håller med.

GFL: Fast det gör de kanske. Har de inte kommit till en punkt när nog är nog? De må gå igenom olika känslor, olika faser av Uppvaknande, men det tillåter ändå Var och En att komma till egna slutsatser.

GFL: Blossom, Denna fasad som visas upp ”Dör av sig själv”, Blossom.

GFL: Och i stället för den… FÖRNYAT HOPP.

Blossom: Ok. Och jag känner som jag gör, jag förstår det. Men det ser verkligen inte ut så.

GFL: Ibland ser inte det som håller på att dö ut som en dans på rosor.

GFL: Vi ber er håller fast vid vetskapen inom er.

GFL: Låt oss fråga er alla …

GFL: Vet ni att ljuset har vunnit?

Blossom: Mitt svar är … Ja.

GFL: Hur vet du det?

Blossom: Mitt svar … En känsla.

GFL: Av vad?

Blossom: Mitt svar … Jag litar på min vetskap. Om jag inte kände att saker skulle förändras till det bättre, så vet jag inte hur jag skulle kunna fortsätta. Det är bara något inombords, som vet att allt detta kommer att förändras.

GFL: Och igen … hur känns den känslan?

Blossom: Mitt svar … BRA!

GFL: Därför, Kära Själar, som har åtagit sig denna enorma uppgift …

GFL: DET KÄNNS BRA FÖR ATT DET ÄR SANNINGEN.

Blossom: Ni brukar säga ’Din Sanning’ …

GFL: Fast vi har valt att använda ordet ”SANNINGEN”.

GFL: Du förstår, Blossom, med allt som ska … upptäckas/ avtäckas … föras in i dagsljuset … Var och En av er som är redo … Varje Själ som har väntat så länge … kommer att begära att deras fulla närvaro ska vara “med dem” och detta VETANDE om vad man ska göra … hur man kan hjälpa … kommer att presentera sig, när man tar in en Högre Nivå av Energi … en Högre representation av ens individuella individualitet.

GFL: Upptagna, upptagna, upptagna, ska ni vara. Fast, med en beredskap att väcka varje ny gryning för service … till/ av … det Ljus ni är.

GFL: Känn en sådan Tacksamhet, över att ni kallades till att vara i en sådan Gudomlig Tjänst.

GFL: Vilken anledning skulle vara bättre för att leva, än att vara i tjänst … för det … Högsta Goda För Alla.

GFL: NI KOMMER ATT KÄNNA DET HÄR TA PLATS INOM ER … FÖR NU ÄR DET DAGS.

GFL: Vi ber er ha tålamod … med själens själv. VET bara att denna samling med fler aspekter av självet, långsamt kommer att integreras med aspekten av er som ”anlände” för att lägga grunden … så att säga, och NU när detta är gjort och finns på plats … och Energierna är mer befrämjande … då kan vårt ”Team” komma in och delta i festen.

Blossom: Det här låter verkligen hoppfullt. Det verkar vettigt för mig, i den meningen … att jag redan har VETAT DETTA, men varit oförmögen att VETA OM det tills nu.

GFL: Detta är vad vi har talat om i tidigare konversationer Blossom … Om att ’Komma till självinsikt’ … ’Gå in i er själva’ … till Styrkan som ni kommer att finna, när den som mest behövs.

Blossom: Återigen, inte för att dämpa den fantastiskt upplyftande energin här … det kommer fortfarande att bli ganska tufft, eller hur?

GFL: Det beror på om du ser ditt glas som halvtomt eller halvfullt.

GFL: Ja, å ena sidan … så är det mycket som kommer ut som kommer att chockera även de mest ”förberedda” … men å andra sidan, kommer man helt enkelt att se att dessa ”avslöjanden” gör att mörkret kan exponeras, och att ens ’uppdrag kommer att fullbordas’ genom att ni healas, återfylls, tröstas, förstås, accepteras, klargörs och sedan upprepas allt det ovanstående, gång på gång.

GFL: Det är därför det har sagts att även om man känner att man är så trött på att vänta … så utnyttja den här lugna tiden … för att bygga upp er styrka … för att förbereda er… för när väl en gång visslan blåser … finns det inte mycket tid för att rulla tummarna.

Blossom: Kom igen … VI FATTAR!

GFL: Det vet vi.

GFL: Det är vi säkra på.

GFL: Det är därför ni är här.

GFL: Det är därför ni valdes.

GFL: För att ni har … NI HAR FATTAT DETTA!

GFL: Men kom ihåg att ladda er. Som vi sagt tidigare … om ni glömmer att ladda telefonen … så funkar det inte så bra. Samma gäller er själva. Föreställ er att ni ansluter ert kronchakra till ”ovan”, med en sladd varje kväll. Koppla den och kontrollera att den laddas … låt sedan sömnen göra sitt.

GFL: VI ÄR SÅ NÖJDA MED ALLT SOM SPELAS UT I DEN GUDOMLIGA PLANEN.

GFL: VI ÄR SÅ NÖJDA MED ATT NI … MODIGA LJUSKRIGARE FINNS PÅ PLATS, OCH ÄR REDO ATT AGERA.

GFL: Med ett leende säger vi ”Må Styrkan vara med er.”

Blossom: Med ett strålande leende svarar jag er tillbaka ”atcha”. VI VET ATT DEN ÄR DET ”! I tacksamhet, i kärleksfull tjänst. Jag Är … väldigt hoppfull!

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...