Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 27 maj 2019

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

27 maj 2019

Lycka till med denna, vänner!

Hej igen. För några veckor sedan, vid slutet av vår konversation, sade jag: ”Då och då har vi haft momentana ”gnistor” av förståelse för allt detta. Men, ”Spelet”, när man vet hur det ska spelas, kan nu fortsätta på detta mycket Ljusare sätt och i mycket längre tidsperioder. Tills, som ni säger … det helt enkelt BLIR VI … ÄR VI … VI ÄR SPELET.” Och ni svarade : ”INTE AV DET”. Jag sa ”Wow! Vänta lite. Det är ENORMT!”. Och ni sa: ”Inte när ni VET DET.” Kan vi gå in på det, snälla ni?

Först, välkommen till dig Blossom och Var och En som uppskattar dessa konversationer lika mycket som vi gör. Uttalandet är inte lika djupt eller ”enormt” som du läser in i det. För när ni säger ”Vi är Spelet” … ja, det är ni … för som individuella själv är ni inte bara deltagarna i Spelet, ni är också reglerna och spelarna och allt som Spelet överhuvudtaget kan vara. Därför, ja … NI ÄR SPELET.

När vi säger ”INTE AV DET”, kommer det från synpunkten att ni är utanför det. På ett sätt, även om det ÄR NI … KÄNNS det som om ni är i det/av det etc. Det är ni inte. Ni är, skulle vi säga … en utomstående som tittar in. Om vi säger det med termer från de TV-spel ni spelar på ert Jordplan, Man ”Spelar” spelet genom att använda en fjärrkontroll. Ni manipulerar ”spelarna” … vad de gör … vart de går … hur de uppträder, men ni är faktiskt inte dem. Ni arbetar bakom kulisserna, skulle vi säga.

Men, med respekt, när man spelar ett TV-spel är avskildheten mellan spelaren och manipulatorn så uppenbar. Här i LIVETS SPEL … ÄR vi hopfästa med det som händer i våra liv. Vi ÄR involverade därför att våra känslor svarar på det som pågår.

Och vi tar då er tillbaka till en tidpunkt när vi uttryckte, i en kort konversation, att Ingenting Spelar Någon Roll”.

Ja, det har jag aldrig glömt. Det kunde jag inte förstå då. Kanske lite mer nu, då jag expanderat min Sanning. Fortsätt … eller … kanske inte. LOL!

Ni ”dirigerar” era liv. Om ni så håller med eller inte.

Personligen gör jag det.

Alla har inte kommit till den medvetenheten … ännu. Till dem som KAN komma från det perspektivet, skulle vi säga att därför förstår ni att ni faktiskt är SPELETS MÄSTARE. När ni accepterar detta … har ni förstått hela dess ”layout”.

Jag är helt klart ingen mästare än, även jag skulle säga att jag förstår att jag dirigerar mitt liv. Jag bara har många ”förståelser” inom den förståelsen att arbeta genom. På grund av … mina känslor. Jag arbetar på att bemästra dem.

NI ÄR ERA KÄNSLOR. DET ÄR VEM NI ÄR.

Därför, med respekt, JAG ÄR I Spelet, inte utanför det, därför att mina känslor är vem jag är, jag navigerar detta brädspel genom dem (känslor).

Men, vem är i kontroll av dem?

Jag. Men jag jobbar på den också! Är det inte mer en fråga om att styra mina tankar för att ”förändra” mina känslor angående något?

I sista hand härrör ALLA KÄNSLOR från Kärlek. Så det handlar om att förändra det Vibrationella mönstret i dem … till ett Högre, om de fungerar på ett lägre. På det sättet arbetar livet … som ni vet … för er.

Jag är inte säker på hur långt vi kan gå med detta. Jag är redan förvirrad. A) om jag är mina känslor, hur kan jag inte vara av det? Och B) Om inget spelar roll, då spelar mina känslor ingen roll och därför, om jag är mina känslor … då spelar jag … ingen roll! Oj,oj! Är jag verkligen på humör för detta idag?

Om inte kan vi fortsätta någon annan gång. Eller, om du KÄNNER att du inte är redo för denna på-djupet förståelse, kan vi lämna det tills du är det. Ändå, vi vet att du är det … vi skulle föreslå att du inte ”tänker” för mycket på det.

Gott och väl för er att säga. Men, för att få flyt i konversationen behöver jag tänka det. Jag ska försöka … det är det bästa någon av oss kan göra!

Käraste Blossom, ja, du är dina känslor. Dina känslor är din Andes Essens. Om du inte kunde känna, skulle du inte Vara … du kunde inte uttrycka. Om vi sade att du inte är av Spelet … att dina känslor också var utanför det … skulle du ändå ”tänka” att de var i det. Du måste ”använda” dina känslor för att röra dig runt på brädet, men, de måste inte vara AV DET.

DET ÄR ETT SPEL. DU är inte det.

Men, jag sade ”Vi är Spelet” och ni sade ”Inte av det”.

NI ÄR AV KÄRLEK. Det är vad ni är av. Det är därför ingenting i Spelet spelar roll. Därför att ni inte är av det. NI kan inte vara av det, för NI är av KÄRLEK.

Spelet handlar väl om Kärlek?

Ja. Men, Spelet är läraren, skulle vi säga. Det expanderar er KUNSKAP OM SJÄLV.

Ändå säger ni att det inte spelar någon roll? Hur kan lärandet av ”kunskap om själv” inte spela roll?

Därför att, till syvende och sist, VET NI ALLTING I ALLA FALL. Därför att NI ÄR ALLTING.

Låt säga att ni satt ”där” en dag i ALLT VETANDE OM VEM NI ÄR. Ändå, på grund av er önskan om förklaring … var ni uttråkad … ni ville mer … på grund av VETANDET att det aldrig blir ett slut. KÄRLEK expanderar alltid … in/av/genom/som … sig självt. Det är dess utformning … att ÄLSKA MER.

Så, där var ni … uttråkade … och beslutade därför att expandera in i ett spel. Ett experiment kallat ”Jorden och allt den kan vara”. Tanken var skapad och blev levande och därför manifesterad med ett oändligt antal möjligheter om vad den kunde vara … vad den kunde göra … hur den skulle kunna spelas. Lade ni märke till den delen, med respekt? Ett OÄNDLIGT antal möjligheter. Så, Spelet, på ett sätt, utformar sig självt då det expanderar … in i/av … sig själv. Därför att, det var utformat att utforma sig själv.

Så, där är ni … inte längre uttråkade … och ser på (på avstånd, ändå nära och personligt på samma gång) … hur detta Spel fortsätter att utspelas. Era känslor är mekanismen, medan ni ”tänker” att ni är i Spelet, som låter er röra er från en ruta till en annan, beroende på er förståelse av hur det fungerar.

Dock, i Sanning, era känslor är NI medan ni är i Spelet men, NI … ni är inte av det … har känslor bara av den Högsta, Sannaste, Renaste KÄRLEK.

Tappade intrigen för längesedan … jag har ingen aning om detta verkar vettigt. Vi är våra känslor, korrekt?

Korrekt.

Men, ni säger att våra känslor är det som får oss att röra oss genom Spelet. Så … hur kan vi inte vara av det? Hjärnan exploderar inom 5 … 4 … 3 … 2 …

Därför att era känslor, medan ni ”tänker” att ni är av Spelet … finns där för att vägleda er genom det … då Spelet genom sin utformning utvecklas.

Men, det är på grund av att ni ”tänker” att ni är I DET … som ni ”tror” att ni är AV DET.

När en själ är i överensstämmelse och linje med att återinträda till Planeten Jorden via den nio-månaders graviditetsperioden … kan den komma och gå som den vill i det embryot … tills den måste ”inträda fullt ut” och bli kvar, vilket ibland inte sker förrän den fysiska kroppen går ned i födelsekanalen. Andra själar känner sig bekväma och väljer att stanna i det växande miraklet under hela perioden. Det är upp till individen vid tillfället och är beroende av moderns känslor och fysiska tillstånd också. Det är inte så att er själ, i den fysiska förståelsen av var den är, lämnar kroppen helt och hållet. Men … själen/era känslor … är så mycket mer än var den tror att den är … i Spelet.

Vet ni, det finns någon del av mig, någonstans därute/därinne, som liksom vet vad ni försöker förklara. Ändå verkar det bara omöjligt att sätta ord på det … för både er och mig. Vissa ämnen som vi ”berör” går bara aldrig genom och kanske är det så MITT sinne fungerar … vem vet? Eller kanske det bara inte kan förstås när man är för djupt inblandad i Spelet. Även om vi inte är av det och inget spelar roll! Så, det här är en av dem som jag låter vara … tills vidare. Många kanske känner sig frustrerade med mig. Jag har lärt mig att inte be om ursäkt, jag har inte gjort något fel. Jag gjorde mitt bästa, ändå blev resultatet ganska nedslående, känner jag. Hej och hå! Sådant är Livet. Sådant är Spelet. Man vinner ibland, man förlorar ibland. Oavsett, tack till er … för att ni också försökte.

Vi har förstått att detta inte kan förstås … eller vi kanske måste hitta ett bättre sätt att förklara det.

När det sker … skulle jag vara mer än nöjd om ni poppade upp i någon annans huvud för att göra det! I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Source: Blossom Goodchild

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

You may also like...