Meddelande från Enhörningskollektivet via Galaxygirl, 27 maj 2019

Meddelande från Enhörningskollektivet via Galaxygirl, 27 maj 2019

Per Staffan 28 maj 2019

Unicorns (channeled messsages)

Enhörningskollektivet 27/5/2019

Hej mänskliga vänner, vi är Enhörningskollektivet från Nova Gaia, som erbjuder frid till er denna dag. För energierna är höga och har varit höga, och vi ser detta som att ta en liten tribut på era mänskliga former. Och så erbjuder vi er denna gåva av vår styrka av tålamod, av nåd, av glädje. Vi erbjuder detta i form av ett litet ljuspaket. Detta är vår present till er. Placera den där ditt tredje öga surrar och snurrar, känn trycket av var ditt enhörningshorn skulle vara. Våra horn är bara ett yttre uttryck för vårt tredje öga, för vi ser mycket.

Vi är gamla varelser precis som många av våra uppstigna drakvänner. Vi representerar strålen av renhet från den stora Fadern/Modern. Denna guld-, silver-, kristallina diamantstråle av ren oskuld är vår kraft. För att vara ren och oskyldig måste man ha varit ren i världarna av lägre densitet. Många av våra aspekter har haft sådana erfarenheter men för att vara i enhörningsform måste man vara helt orörd, ren, som glittret på en sjö, när solen kysser den vid horisonten. Bländande vackert och ljust är vårt högsta mål, att vara ett uttryck för skönhet, renhet, glädje, frid. Det är därför som vi har varit dolda länge, obemärkta från ert rike eftersom energierna var alltför täta för att vi skulle kunna tolerera det.

Ni hittar detta i era egna liv, i era egna relationer, gör ni inte det? Era toleransnivåer för tidigare saker som en gång gav er stor glädje håller inte längre det utrymmet, den vibrerande nöjeskoden och ni söker andra vägar, andra mönster för inre uppfyllelse. Många av er hittar era lugna utrymmen och inser att du själv är den du söker. Det är mycket sant att detta spel har pågått så länge, den här dansen av illusion och separationen. Det har varit en brutal show och vi enhörningar erbjuder återigen vår styrka, vårt helande, vårt förenade syfte, vårt ljus för er som glöder och växer när ni glider och spinner in i det som ni redan är och redan har varit, ljuset inneslutet i form. Men ni hade glömt det ett tag. Det är dags för er att komma ihåg kära mänskliga vänner, mästare i förklädnad, att äga er kraft, att äga er oskuld som er styrka, för ljusets renhet är enormt stark De mörka krumbukterna hör inte hemma i ert utrymme. Endast ljus. Ni är tidsåldrarnas ljuskrigare, förkroppsligade i detta nu för att låna ut era händer, ert ljus, er kärlek. Fatta mod. Var i er kraft.

Vi erbjuder er våra strålar av Kristnad välsignelse, renhet, kraft från ovan. Vila i det här ögonblicket. Känn vårt vita silverljus flamma genom er. Våra ögon genomborrar er med kärlek, med frid, med glädje, med förståelse. Var i frid i detta nuvarande ögonblick i denna värld mellan världar, för det är vad ni precis gör. Ni skapar, föreställer er, med avsikt Nova Gaia. Och ändå finns hon redan, ett stort mysterium. NI är broar mellan världar med ert ljus, er kärlek och era avsikter. Spring nu snabbt och fritt med oss. Bli er enhörningsform. Se? Du är perfekt, glödande. Gör ditt ljus vitare. Gallopera med oss. Välj dina färger, din form. Vi är alla nyanser här, precis som drakarna, vi förkroppsligar vilken aspekt av det gudomliga som vi önskar. Vi jobbar med en eller flera av de gudomliga strålarna och vi tar på oss dessa förmågor, attribut. Färg finns i överflöd i Nova Gaia. Färg, ljus, glädje, skratt. Luften sjunger. Vinden visslar av glädje. Vattnen gurglar och sjunger och gläder sig över att de också håller ljuset för så många, så att de kan uppfriska de andra när de dricker. Drick djupt nu med dessa nya Nova Gaia vatten och var välsignade.

Vi är Enhörningskollektivet. Vi skänker dig vår gåva av styrka, nåd och värdighet. För du kommer att behöva ha dessa attribut mycket lättillgängliga under de kommande dagarna när du glider mer uppenbart mellan rikena, mer fullständigt när du förkroppsligar mer ljus. Skriptet har inte skrivits vänner, ni skriver det med era galaktiska motsvarigheter. Det är ett massivt åtagande, en massiv insats för transmutation. Vi böjer våra raggiga manar av ljus mot er. Vi andas på era kronor. Känna dem immas ner och pirra. Vi är Enhörningskollektivet. Frid.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...