Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 maj 2021

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 30 maj 2021

Hej Kompisar! Jag tänkte jag skulle slå er en signal … för att kolla ifall ni är hemma?

Det är faktiskt ett Energiutbyte som vi har väntat på och sett fram emot. Inte bara för att kommunicera med dig, Käraste Blossom, utan för att ta kontakt, vilket vi tycker om att göra, med Alla Själar som anser att våra ord är till tröst och uppmuntran.

Tack till er. En dam skrev in för att fråga ifall ni kunde förklara vad ’Jag är Sanningen’ verkligen betyder? Man är medveten om ’Ljuset, Kärleken … Jag Är’, men vilken är betydelsen i ’Jag är Sanningen’?

Hursomhelst så skulle vi vilja säga att både damen som frågar och i själva verket Var och En … KÄNNER TILL svaret.

FÖR SANNINGEN ÄR VILKA NI ÄR!

SANNINGEN ÄR ALLTING SOM UTGÖR KÄRLEK.

SANNINGEN ÄR DET ULTIMATA I DET SOM ÄR KÄRLEK.

Den går långt djupare in i er Varelse än det som är ’Att inte veta vad Sanning är och vad som inte är det’ i er värld idag och allt som sprids runt för att förvirra.

På ett sätt så är det en annorlunda slags Sanning.

DET ÄR VISSHETEN INOM EN GÄLLANDE VAD KÄRLEK ÄR.

FULLSTÄNDIGHETEN I ENS VARELSE.

HELHETEN AV ENS VARELSE OM ALLTING I SIG SJÄLV.

När man upprepar mantrat från det djupaste stället inom sitt hjärta … när man kan KÄNNA den absoluta Vissheten och Kraften inom dessa ord … så VET MAN vad ’JAG ÄR SANNINGEN’ innebär.

Låter det här vettigt för dig?

Ja. För mig handlar det definitivt om känslan av Visshet som tar vår Själ till en annan plats. Oberoende om vi helt enkelt bara uttalar det för att bygga upp kraft, eller ifall det är för en specifik omständighet som äger rum.

Du förstår, Blossom, vi skulle vilja likna det vid ett barn som i svunna tider var tvunget att lära sig sin Multiplikationstabell i Vetskapen om att den skulle komma att ta en igenom flera oförväntade stunder, eller helt enkelt vara en ’bas’ som man vid behov skulle kunna referera till. Det är detsamma med mantrat. Ni KÄNDE TILL DET innan ni kom hit och ni Visste att när det väl på nytt hade presenterats för er, så skulle det bli ert ’Gå till’ i något givet ögonblick under någon given dag.

Detta är varför det känns så bekant. Så starkt. Så fullständigt för dig.

Tack. På grund av min nuvarande omständighet, så ligger alla saker som pågår i den stora vida världen inte så ’tätt inpå mig’, men jag har uppenbarligen blivit uppmärksammad om en hel del saker. Jag vet att både ni och White Cloud har sagt att när saker och ting förefaller vara så upp-och-ner att de kommer att snurra runt … så kommer stora förändringar. Säkerligen är vi vid denna punkt?

Inte riktigt.

Hur illa, hur galet kommer det att bli?

Till en punkt där samtliga Nationer kommer att vara i kaos gällande samma sak och olika saker. Det kommer att nå en kritisk punkt när själarna har nått fram till sitt ’önskade’ uppvaknande … vilket kommer att vara olika för Var och En.

Då, och endast då kommer tidvattnet att vända.

Men varför måste vi vänta tills det blir så illa? Varför inte sätta stopp för all denna galenskap nu?

Blossom, det har funnits många tider på er Planet när Människorna har känt detsamma, av en eller annan orsak. När förståndet och allt förnuft verkar vara förlorade. Men hur lättvindigt och nonchalant det kan låta … så finner ens Varelse SANNINGEN om vem man är, inom allt kaos.

För vissa …. Inte alla?

Om detta är en fråga, så vill vi säga ’korrekt’.

För mig och flera jag känner gäller att man inte kan låta bli att undra vad meningen är med ’någonting’! Det är allt så SKRATTRETANDE! Jag menar, om det är elitens agenda att utplåna en större del av befolkningen … varför kan inte de som är som ni, till exempel … bara utplåna eliten? Varför tillåts den ens gå så här långt?

Av flera anledningar. Locket måste flyga av den kokande kitteln för att allt som är … allt som har ägt rum … ska kunna avslöjas.

Varför … varför denna väntan?

På grund av så många, många saker som ligger på plats och som ska följa efter, när det sker. Ifall locket togs bort i stället för att flyga av, så skulle planerna som följer inte kunna äga rum … för att få det önskade resultatet.

Åh, om vi bara kunde förstå. Nåväl, jag tror att vi djupt inombords gör det. Men som alltid, så är det detta väntande. Förväntningarna. Det är intressant … tre gånger i det förflutna, säg för 15 år sen eller så, nämnde olika ’läsare’ att Goody (min make) skulle bli/var sjuk. Jag kan inte minnas exakt hur det uttrycktes, men ändå skrattade jag avfärdande åt det, eftersom så många år gick och jag tänkte: ”Nåja, de hade fel!” Nu ser jag att de alla inte hade fel*. Det uppenbarade i ännu högre grad saken gällande ”Tidlöshet”! En stor del av oss kämpar just nu med detta, vi har fått höra att så mycket ska hända och ändå så har det inte gjort det.

Det stämmer, Blossom. Allting sker samtidigt.

Så har vi fått höra. Men det är svårt att fatta. Det är bara alltför ofattbart att begripa, för inte bara sker det samtidigt, det finns parallella liv, tidslinjer, andra dimensioner … och så … finns där den fria viljan att förändra sina tankar, vilka ger sig iväg längs en annan bana och ändå så pågår allting nu!

Korrekt. Men för syftet med vårt samtal idag, så vill vi stanna kvar i nuet … i denna tid … i detta ögonblick … där Var och En är medveten som sitt fokus, här på Planeten Jorden och varför man är här.

Av vilket ni känner till allting och fastän många tror att ni inte förstår det … så gör ni det.

NI VET ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT HÖJA ER PLANETS VIBRATION TILL EN HÖGRE FORM.

NI VET ATT DET ÄR DET STÖRSTA SOM NÅGONSIN HAR GENOMFÖRTS PÅ PLANETEN JORDEN.

NI VET ATT NI BLEV UTVALDA FÖR DETTA UPPDRAG, FÖR ATT NI … VAR OCH EN AV ER … HAR STYRKAN OCH MÖJLIGHETEN, OBEROENDE AV VAD SOM HÄNDER … ATT FORTSÄTTA TA LJUSET OCH KÄRLEKEN GENOM ER/TILL PLANETEN … TILL KÄRNAN … TILL VARJE BLOMMA OCH GRÄSSTRÅ … TILL VARTENDA ÖGONBLICK OCH VARJE ANDNINGSRÖRELSE NI GÖR.

NI VET ATT NI ÄR KRIGARE AV LJUS.

NI VET ATT NI KOMMER ATT SLUTFÖRA DETTA UPPDRAG.

GÖR NI INTE DET?

Nåväl, javisst! Men många kände detsamma och är nu inte längre på det jordiska planet.

Men de fortsätter från någon annanstans.

Så, väntandet på Tillkännagivandet, för att inte tala om en Händelse, kanske helt enkelt inte äger rum förrän några av oss som känner att vi måste vara här … kanske inte är det?

Det beror på den själens kontrakt.

Men önskan, Vissheten, kan bli så stark för många, jag har en vän som är 94. Hon väntar tålmodigt som vi alla! Det är frustrationen, antar jag, i och med att världen blir allt galnare.

Men när världen ’förefaller’ bli galnare … så återvänder förnuftet till dem som väljer att vakna upp.

Det kräver med all säkerhet en väckarklocka i storleken av Big Ben för att få en del att ens blinka med ena ögat.

Detta är emellertid en EVOLUTION.

Ändå har det redan skett … vilket allt har. Alltför häpnadsväckande att livet är oändligt. Så att utvecklas leder till en nydaning, en expansion av självaste Kärleken. Hur kan detta redan finnas på plats?

Vi vill lämna dig med svaret … ’Tanken’. Den är faktiskt alltför expansiv för att ens börja.

Ändå har människor som har haft ’Nära-Döden-Upplevelser’ förstått allt detta på ett ögonblick.

Vilket Var och En kommer att göra … och sedan glömma … och sedan minnas … och sedan glömma och sedan minnas … eftersom varje själ och alla själsaspekter färdas och upplever ytterligare ett ögonblick längs en väg av oändligt Varande.

Energierna är nu så mycket starkare och kommer att fortsätta expandera i/utav sig själva.

DETTA ÄR ETT MYCKET GOTT TECKEN … eftersom det är ett säkert sätt att veta att ’Händelser’ alltmer närmar sig.

Härligt. Endast 200 år att vänta då! Jag försöker vara humoristisk, inte göra mig lustig.

Det förstår vi. Men kan du inte känna de här starkare Energierna?

Javisst. Häromdagen såg jag den vackraste regnbågen och Kärleken inuti färgerna fick mitt hjärta att fälla tårar. Det är när man känner så för naturen som man bara VET att vår Sanning fortfarande finns runtomkring och inombords.

Blossom, det kan inte vara annorlunda. FÖR DU ÄR SANNINGEN … NI ALLA ÄR DET.

Till och med elakingarna? Säkerligen inte.

  1. FÖR ALLTING BESTÅR AV KÄRLEK … ALLTING.

Fast de som du kallar ’Elakingarna’ verkar vara annat än det som är ’Din Sanning’ … de härstammar FRÅN SANNINGEN … FRÅN DEN JAG ÄR FRÅN VILKA NI ÄR … VAR OCH EN AV ER … VARJE SAK OCH TING.

Det skulle vara så coolt att sticka iväg någonstans, klura ut det, komma ihåg det och sedan dyka ner tillbaka in i det här livet.

Du vet att du kan göra det.

Jag kan inte säga att jag minns det. Det gör jag inte!

Men, bit för bit börjar du komma ihåg.

Och när allt har sagts och gjorts, Blossom …

SÅ ÄR DET ENDA DU BEHÖVER MINNAS … ATT …

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

DETTA ÄR ALLT DU FAKTISKT BEHÖVER KÄNNA TILL.

DETTA ÄR SANNINGEN I OCH FÖR SIG SJÄLV.

Jag fattar! Tack så mycket. Tills nästa gång. I Tacksamhet, I Kärleksfull Service. Jag Är.

 

*För sex veckor sedan upptäcktes att min make hade en hjärntumör … Resan fortsätter. Tack till var och en för er ständiga Kärlek och ert stöd. Jag vet att det gör en enorm skillnad … för oss bägge två!

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...