Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 28 april 2019

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 28 april 2019

Per Staffan 28 april 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

av Blossom Goodchild | The Federation of Light

Hej. Tillbaka från min Bali retreat, där vi Lyste upp oss själva och Planeten enormt. Tack för att ni ”poppade in” och delade era kunskaper och energetiska aktiveringar.

Vi var mycket glada att göra det. Känner du att du har landat med en ”smäll” tillbaka ner på Jorden, Kära Blossom?

Typ. Jag känner mig lyckligare och Ljusare, men när veckan fortsätter … kan många saker störa och ta ner en om man tillåter det!

Vi accepterar att det är så. Ändå är det den utmaning som ALLA valde att genomföra. Ni kom inte ner och väntade er att allting skulle vara en bädd av rosor på er Planet vid denna tidpunkt. Ändå kom ni ner för att väcka kunskapen inom er och omvandla denna er Jord till dess glädjefyllda positionering. Att ANVÄNDA denna kunskap till dess Högsta förmåga och omvandla det som har sjunkit ner i de lägre Vibrationerna till de Högre frekvenserna, där Moder Jord känns mer hemma.

Så lätt att göra när du är i en vacker miljö där energin från bergen och havet är hög och dina dagar tillbringas med att ”Upplysa själen”.

Vad vi menar, som vi har sagt är: Det rena och enkla faktum, Käraste Blossom, är att DITT LJUS … LJUSET INOM VAR OCH EN … behöver inte vara … fördunklat på grund av omgivningen.

Lycka … det som Var och En söker efter … ÄR LJUSET INOM DIG … LJUSET SOM DU ÄR.

Du söker det här, du söker det där … men det är redan inom dig … i väntan på att vara omgivet och Älskat och accepterat.

LYCKET ÄR ETT TILLSTÅND AV VARANDE! Det är en plats i sinnet som alltid är villig att komma ut och leka och ändå, så ofta … oftare än inte … stängs det av … skjuts åt sidan … på grund av ”ansvar och skyldigheter” som måste utföras.

Vi ber dig att ”Växa upp” nu.

Oj! Steady Neddy!

Kanske har du misstolkat? Som en blomma när den först är i knopp … har den mycket ”växande” att göra. Den sträcker sig efter ljuset och tillåter sig att sträcka sig … allt närmare solen.

Hur lycklig ser en blomma i Blomning … i sin fullhet ut att vara? Hur mycket glädje ger den också till alla som tittar på den?

Käraste Vänner, vi ber er att sträcka era varelser högre och högre … in i/till … ljuset.

Era önskemål, era önskningar, ert VARANDE … är redo att stiga. De har nu möjlighet att flyga högt.

Med respekt …

Jag måste skratta … eftersom det verkar som White Cloud, jag själv och NI, Federationen av Ljus, säger ”med respekt” så ofta, att vi med så mycket konversation i Bali förkortade det till … MR!

Då, MR … många av er väntar på en viss HÄNDELSE, gör ni inte? För att allt ska förändras? För era liv, er lycka, er ekonomi, er glädje, era arbetssituationer … ALLT SOM NI ANSER VARA ERA LIV … ni väntar på att det förändras, när denna HÄNDELSE inträffar.

Ni behöver inte vänta på det! Gör det nu … i denna minut!

SLÄPP det som du tror håller dig tillbaka … håller dig nere.

ÄNDRA DITT SINNE OCH SLÄPP DIG SJÄLV FRI.

Energierna som väller in är av en sådan ”lycka” nu. Av en sådan ÄNDRING I SJÄLVA ENERGIN … att ni kan ”göra ändringar” så enkelt … så lätt … helt enkelt genom att BESTÄMMA ER FÖR ATT ÄNDRA ALLT DET SOM INTE LÄNGRE TJÄNAR ER.

Hur ofta, Kära Ni, har vi inte nämnt att det är UPP TILL ER?

Ta våra ord till en djupare förståelse. Det är inte svårt att göra dessa förändringar. Man behöver inte våga sig in i ett intensivt tranceliknande tillstånd 15 timmar varje dag för att göra detta.

DET ÄR HELT ENKELT ATT VETA SANNINGEN.

ATT VETA ATT DET ÄR SÅ.

ATT VETA ATT GENOM ATT VETA … SÅ KAN SJÄLVA ERA CELLER … ALLT NI ÄR … I DET FYSISKA OCH EMOTION OCH ANDE … FÖRÄNDRAS EFTERSOM NI KOMMENDERAR DEM ATT GÖRA DET.

DE VILL DET!

Era celler, till exempel, känner sig inte bekväma när de är i ett tillstånd av ”den gamla kunskapen” när de är skadade och inte ”RIKTIGT” fungerar. ERA CELLER … ER FYSIKALITET … ERA EMOTIONER … ALLT SOM DU VET ÄR DU … väntar på ditt beslut att beordra förändringen INOM.

INIFRÅN.

Förändringen kan inte uppstå av sig själv … den måste ledas av dig.

NI VET TILLRÄCKLIGT NU, ÄLSKADE, MEST INTELLIGENTA NI! NI HAR ALLTID VETAT … Men ni har omgivit er med förväntan att ”en dag”. ”En dag kanske kommer sakerna inte att vara så här längre.”

JORDENS VÄNNER … DEN DAGEN ÄR NU! DEN ÄR HÄR.

STOPPA/AVSLUTA VÄNTAN.

TA BEFÄLET. TA KONTROLLEN.

DU ÄR EN MAGNIFIK VARELSE AV LJUS/KÄRLEK.

DU ÄR KRAFTFULL.

DU ÄR MÄKTIG.

DU ÄR KAPABEL TILL ALLA SAKER SOM DU ÖNSKAR ATT BLI.

Håll dig inte tillbaka längre. Släpp den GAMLA KUNSKAPEN.

De Högre Energierna gör mycket för att hjälpa dig i detta ”bortfall” av det som inte hör hemma i denna Nya Tid.

Det Högre Vibrationssug som kallar dig ”uppåt” kan inte föra lägre Vibrationsenergier in i dess existens. Den lägre vibrationsfrekvensen löses upp och smälter bort NÄR NI SJÄLVA VÄLJER ATT TA DEN HÖGRE VÄGEN.

MR …

Bra jobbat …

Och vi säger detta med den STÖRSTA RESPEKT … Släpp bekymren om andras resa och hur de väljer att resa. Ta bara ansvar för DIN resa. Gå på vägen med stadiga steg och KUNSKAP OM SANNINGEN.

DU KAN KÄNNA DET NU

DU KAN KÄNNA SKILLNADEN INOM

DU KÄNNER DIG STARKARE OCH LJUSARE..

VET DET.

BLI DET

Fokusera på det som DU väljer att bli och släpp det som en annan väljer. De har sin egen väg att gå och deras egna val att göra.

Det kommer att finnas mycket tid i framtiden för att överväga andras positionering och så många av er kommer att vara där för att hjälpa till när de ber om det.

Så många kommer att VETA att deras resa fram och tillbaka över BRON är en av upprepad bestämd positionering, för att få alla som är redo, in i den Ljusare dispositionen.

Ta en stund, Käraste Ni, andas och KÄNN vilka ni är.

  1. NU. NU, mer än någonsin tidigare, kan ni ansluta … på en/till en … Högre resonans som låter dig veta att DENNA FÖRÄNDRING är så väldigt nära nu.

Vi ber er inte att tänka på att den skall komma till er på sätt av er tid. Ändå, att känna att den kommer till er på upplyftande vägar och inre Kunskap.

VAD ÄR DETTA VETANDE? DET ÄR KÄNSLAN INUTI DIG. EN KÄNSLA DU INTE KAN UTTRYCKA … ÄNDÅ FYLLER DEN DIN VARELSE MED KÄRLEK OCH ANSLUTNING TILL DITT HEM.

Ta er tid, Kära Själar … ta er tid att ta er tid att andas och koppla upp er/inom. Så ofta som ni tänker på det. Så ofta som din själ ber dig.

FÖR VARJE GÅNG DU FÖLJER DENNA KALLELSE FÖRSTÄRKS DET… BANDET/LÄNKEN/ANSLUTNINGEN/VETANDET… ATT DET DU KÄNNER ÄR SANNINGEN SOM DU HAR VÄNTAT PÅ.

Släpp tankarna på att en HÄNDELSE kommer. För vi säger det här … NÄR DET ÄR KLART ATT VARA MED DIG/AV DIG … kommer Era Varelser att ha stigit till en sådan Höjd inom sig själva, att beredskapen för en sådan händelse helt enkelt låter dig finna dig själv nickande i Frid, Lugn och Ro och Vetskap om att… ”Här kommer den … och jag är redo”.

Tack. Jag känner verkligen en förändring äga rum. Men som jag säger … hade jag äran att delta i en ”Höjd Vibrationsmässig” vecka på Bali.

Och vi upprepar MR! … Det spelar ingen roll var du är eller när!

Det som är viktigt är Vaksamheten … Fokuseringen … att ”Hålla er Höga”. Att dra upp er själva när ni känner att ni är nere.

Du säger upprepade gånger att det inte är lätt. Vad sägs om att ändra det till ”DET ÄR SÅ ENKELT NU NÄR DE HÖGA ENERGIERNA KAN HJÄLPA OSS ATT GÖRA DET”

Ni har rätt. Ni har så rätt. Under så lång tid har vi ”Givit upp.” Låtit energierna, kemtrails, gifterna, etc. dominera oss och fått oss att tro att de gör oss sjuka och deprimerade.

BYT SKIVA NU.

ÄNDRA DIN ATTITYD NU.

ÄNDRA DITT LIV NU.

BYT DIN PLANET NU.

Det är så enkelt.

KRAFTEN AV DITT SINNE … KRAFTEN AV DIN KROPP … KRAFTEN AV DINA EMOTIONER ÖVERTRÄFFAR ALLA INDOKTRINERINGAR FRÅN DET DU HAR UPPLEVT OCH DÄRFÖR BETRAKTAR SOM FAKTA.

SLÄPP TAGET. SLÄPP TAGET. SLÄPP TAGET OM DET SOM DU HAR MATATS MED.

Som vi sa tidigare … ändra din kost … i alla aspekter !!

VAR ÄNDRINGEN SOM DU VÄNTAR PÅ … NU I DAG.

NU I DETTA ÖGONBLICK.

BESTÄM ATT DU ÄR KLAR MED DEN GAMLA INDOKTRINERINGEN.

BESTÄM ATT DU VÄNDER SAKER OM … JUST NU.

INGET MER VÄLTRANDE I TANKAR OM ATT MÖRKRET STYR DIN PLANET.

ÄNDRA DETTA PARADIGM NU!

LJUSET … ÄR LJUSET … ÄR LJUSET.

DU … ÄR LJUSET.

DU ÄR I KONTROLL.

DU TAR KONTROLLEN ÖVER DINA TANKAR!

ÄNDRA DINA TANKAR.

ÄNDRA DIN VÄRLD.

VI ÄLSKAR ER.

Och VI ÄLSKAR ER! I Tacksamhet … i Kärleksfull service … ÄR JAG.

 

 

Källa: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...