Federationen av Ljus via Blossom Goodchild 30 oktober 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

30 oktober 2022

 

God morgon. Ja, om jag kunde ge er en liten utmärkelse skulle jag göra det.

Jag har fått så många email angående att WHO tillkännager en dödlig svamp, som är en följd av viruset. Jag älskar er. Jag älskar er. Jag älskar er. Kan det vara så att något ni sagt har besannats till slut?

Välkommen till dig, Blossom. Välkommen till hela gemenskapen. Den stam av Ljuskrigare som har expanderat inte bara i antal, utan också av det Härliga Andliga Hjärtat.

Vi ler åt din överraskning … ett stort leende!

Är det överraskande? Ja, antar det! Med respekt sagt förstås. Ni har sagt att detta kommer att leda till en världsomfattande nedstängning. Svampen Fergus rider igen!

Ja, vi har talat om detta. Vi ber er komma ihåg att detta är en förklädnad. Inget är som det verkar vara. I tiderna framåt, allt eftersom ni ser att mer och mer av det vi talat om bär frukt, ber vi er komma ihåg …

ORSAKEN TILL ATT NI ÄR HÄR.

För ”saker” håller på att bli mycket klibbiga!

Mycket klibbiga?

På så vis att om man har lim på fingret och ett annat finger rör det och fastnar, och ytterligare ett, och ett till, och ju mer man försöker få bort det, desto värre blir det.

Vilka refererar ni till … oss eller dem?

Dem. Men ni vet att det snabbaste sättet att befria er planet från denna mörka klibbighet, är att hälla varmt vatten över den. Vår kära Själ, känd som White Cloud, säger alltid att vatten representerar Kärlek.

Detta är när ni blir utmanade att sända kärlek till dem som är inblandade i röran.

De som inte har respekterat Kärlekens Lagar. När ”nyheter” om vad de gjort kommer fram fullt ut blir detta inte någon lätt uppgift.

DÄRFÖR, LÅT DET KOMMA FRÅN HJÄRTAT FÖR EN GENERELL HEALING AV ALLA.

SPECIELLT FÖR DE SOM BEHÖVER DET MEST.

Ni är här för att vara förebilder, och när många befinner sig i chock och misstro och avsky … det är då ni talar med dem om denna Healing genom Kärlek. Kom ihåg detta.

Det kommer att stiga upp så mycket hat från dem som varit sovande. De måste visas hur man Förlåter och Healar sig själv och allting som händer …. genom Kärlek.

Tack. Tillbaka till Fergus, om jag får? Finns det något mer ni kan Upplysa oss om, angående hur det kommer att spelas ut? …….. läsarna/lyssnarna vet inte detta … men denna konversation flödar inte … jag var upprymd till att börja med, men nu känner jag att det står still. Några tankar/råd?

Det kanske finns så lite att säga … just nu. Vi kan inte ge någon tidsram för när detta ska ske och vi kan inte säga hur lång tid ”stanna inomhus” policyn kommer att bestå. Men, vi kan ganska säkert säga att det inte blir någon lång tid. För mycket kommer att ”öppnas upp” och de som måste gömma sig från exponering kommer inte längre att kunna göra det.

Så saker kommer att ske i en följd mycket snabbt.

Man behöver inte bekymra sig för något långdraget, så att säga.

Ok, det är bra att veta. Jag lämnar det där då. En annan sak jag vill ta upp gäller Monoliterna. Jag fick mig tillsänt en bild från en ”app”, och kan inte hitta den online någonstans, på 4 Monoliter i ett stort upplyst rum, inget annat fanns därinne. Det var mycket naket. Kan ni bekräfta att detta är riktigt och tala mer om det, om det är lämpligt?

Ja, Blossom. Detta är en riktig bild. Dessa har forslats till denna ”hemliga plats” och lämnats där, då det mycket snabbt blev uppenbart att inget kunde göras för att ”bryta sig in” i dessa strukturer och att alla försök till det lämnade ”de som försökte” mycket frustrerade.

På vilket sätt?

Som vi talat om är dessa monument så noggrant utformade för att förhindra att de kommer till skada. I ”otekniska” termer skulle vi säga att om någon försöker mixtra med dem så släpper de ifrån sig en frekvens som förvränger den fysiska make-upen, såväl som den mentala make-upen, så att den som mixtrar inte kan fortsätta. Det orsakar ingen bestående skada på den själen, men gör att den inte kan fortsätta.

Detta rum är, som ni kan föreställa er, starkt bevakat och just nu lämnas strukturerna i fred. Vad gäller dem som försöker lära sig dem bättre … vet att de inte kommer någon vart.

Jag tror att andra runt Globen har placerats strategiskt på vissa Energipunkter … längs ley-linjer etc, så att när det blir dags för dem att aktiveras så ansluts de till varandra. Vad händer med dessa i detta rum?

Blossom, dessa enheter är Extremt Kraftfulla. De har ett mycket komplicerat kretsnätverk som ligger långt bortom den kunskap som finns på Jorden nu. Även om de skulle, vilket inte är möjligt, öppnas, skulle ingen, inte ens de främsta teknikerna, förstå vad de hade framför sig.

Enheterna kan fortfarande ansluta sig till de andra, men det är inte nödvändigt för de kommer att placeras tillbaka på sina individuella energipunkter när det är dags för ”kick-off”.

Det skulle verkligen vara någon sorts hemlig operation för någon underrättelsetjänst på hög nivå. Jag skulle erbjuda min hjälp, men de skulle inte passa i mina skor!

Nej. Så blir det inte … för vid det laget, när de måste finnas på plats, kan de transporteras fritt, öppet, till sina ”hemplatser”.

Vilket betyder att de av Ljuset kommer att vara helt och öppet i kontroll?

Verkligen.

Det känns som en bra bit bort för mig, men bra att veta. Tack. Angående Pelarna av Ljus. Det finns nu foton på pelare av Ljus som ”bara hänger där i skyn”, I Korea tror jag. Dessa är mer lika de ni visade mig i mitt sinne, men de ni visade var mycket bredare. Är de vi nu ser de ni talade om?

Blossom … dessa är, återigen, del av uppbyggnaden för den Större Presentationen. De är en förberedelse för att fler själar ska bli vana vid sådana fenomen. För att få ens Varelse att ta in det. Så att när det är DAGS … kommer chocken inte bli så alarmerande för dem som kvarblivit nedstängda.

Vi förstår varför de kallas ”Pelare av Ljus”, och det är de verkligen. De är inte av Jordligt ”innehåll”, men det finns mycket större och bättre Fröjder som är på väg.

Så, gör dessa Ljus något, eller är det bara uppvisning?

Javisst, Blossom, de gör en hel del. Vackra som de är har de ett syfte.

De har sekvenser i sig. De har frekvenser i sig och de talar med varandra. Det finns många där som inte kan ses förrän deras frekvens hamnar i ett visst mönster och format som ”Lyser” upp dem.

Men vad gör de exakt?

De eliminerar orenheter. De ”zappar”, i brist på bättre ord, efter energier i er atmosfär som inte borde finnas där. Energier som placerats där av dem av lägre Ljus. Under lång tid har dessa negativa energier infiltrerats i själva luften ni andas, och nu när Ljuset är i kontroll … kan så mycket åstadkommas med rensning och rening.

Kan ni säga varför de bara finns på vissa platser, vissa länder?

Därför att dessa ”sessioner” måste göras i en sekvens, som vi säger. Det finns vissa Energilinjer som är totalstoppade på vissa platser och de måste låsas upp, brytas ned och skingras innan andra rensningar kan göras.

Det kommer att bli många fler sådana iakttagelser. De ”rensningar”, de upplåsningar de åstadkommer är också en orsak till att många fler utsökta uppvisningar av Regnbågar och sådant kan ses. Den negativitet som blivit av litet värde och borttagen, tillåter detta.

Av litet värde? Jag skulle säga att de av lägre Ljus tycker motsatsen.

Men Blossom … i termer av det HELA … i termer av SANN, REN, KÄRLEK … har det som inte söker att tjäna … i någon form … inget som helst värde.

Ok, jag ska också försöka lägga ut en bild av vad som för mig definitivt är ett Regnbågsskepp på himlen i Thailand. Kan ni bekräfta det?

Det kan vi verkligen. Och vilken glädje som delades av dem på marken och dem i farkosten.

Farkosten?

Är inte en farkost något som används för att innehålla något?

Jo. Vad innehöll den? Star Trek besättningen kanske?

Inte riktigt, Blossom. Men vi tycker om din humor. Dess innehåll är normalt för den storleken av farkost, men inte alls som det ni kallar Moderskepp.

Vad kallar NI ett Moderskepp?

Hem.

Trevligt. Så, vad finns på insidan?

Väldigt stora kristaller. De utgör hela vårt energisystem.

Några små gröna män?

Nej.

Om jag sluter mina ögon, kan ni visa mig? …. Ljus, så mycket Ljus … vegetation … jag kan inte se någon.

Gå upp tre nivåer.

Wow! Piccadilly circus! Så mycket aktivitet … ändå lugnt och fridfullt. Jag ser inte vad det är för personer. De ser inte ut som människor. Det verkar vara olika ”arter” … men inte klart för mitt öga.

Ja. Detta särskilda skepp bär dem som har vissa förmågor och önskningar om att fullborda uppdraget de fått. Mycket likt det som att man i er värld rekryterar den bästa mannen/kvinnan för jobbet.

Så vad är deras uppdrag?

Att samla vegetation från olika Planeter. Korsbefrukta dem för Högsta möjliga positiva resultat för Allas Bästa. Dessa Varelser är vad ni kallar vetenskapsmän och assistenter.

Saken är, i mitt huvud fick jag precis en minnesbild av ett tillägg på ET-filmen där någon tas in i farkosten (det var länge sedan, så mitt minne har bleknat) och den var full av vegetation. Jag kan förstås ha gått i min gamla fälla av ifrågasättande … kommer det ni säger från detta minne och inte alls från er?

Det kan du förstås ha gjort, men det gör du inte längre, eller hur Blossom. För du har gått vidare från denna ”plats” av osäkerhet, visst har du?

Korrekt. Glöm att jag nämnde det! Det är mycket fängslande alltihop. Innan vi slutar … det var ganska uppenbart för de flesta som vet, att detta var ett Regnbågs-dolt skepp. Var det ett val av invånarna att visa det på det här sättet?

Inte bara invånarna, Blossom, utan ”Beslutande Rådet” för sådana frågor, vilket inte finns ombord på skeppet, måste först ge sitt godkännande.

Det finns mycket vad gäller Universell Lag och olika protokoll som måste följas och godkännas.

Kan du föreställa dig paniken om det inte var dolt på det här sättet? Men du kan också nu förstå, varför man levererar sådana ”Goodys”…

Wow! Omedelbara tårar! Åh, tack! Den Energin slog an en sträng. Fortsätt, nu har jag tagit mig samman.

Det var vår avsikt, Blossom. För det är årsdagen för när ”Ditt val av Själ” gick över. Han Tycker Om att fara runt och speciellt om att överraska dig på det här sättet.

Tårar är alltid Bevis på Sanning för mig. Hej Goody! Fantastiskt! Vad är det som pågår här? Ena minuten säger jag att det är dags att lämna och nästa faller jag ihop.

Absorbera Kärleken, Käraste Blossom.

Det gör jag. Tack. Vad var det ni sade?

Vi sade att för att leverera sådant ”Goodys” måste det göras i en takt som föder tankar hos dem som inte hade en aning om att de var hungriga.

Måste gå nu. Ja, vilken hårdpackad liten smörgås detta har varit. Vanligtvis tar det mig en timme att kanalisera det jag och Joe läser in på 15 minuter. Idag har det tagit 1 timme och 40 minuter. Det verkade bara vara ”avbrott” i kommunikationen, men jag bestämde mig för att fortsätta … även om grannen bestämde sig för att klippa gräsmattan och han mittemot valde att högtryckstvätta sin uppfart. Hur som helst … vi gjorde det. Tickety Boo. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...