Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 3 februari 2024

 

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 3 februari 2024

Vhat Ho, Chaps! Så många spekulerar i att något ”är på väg att inträffa”. Något stort är på väg att hända. Folk säger att de bara kan känna det. Jag undrar om detta helt enkelt beror på att snacket har byggts upp och att allt kommer att dö ut igen, eller om… kan det vara det? … Som, på riktigt?… Något kan faktiskt äga rum i en skala av ”STORT”!

Välkommen, Blossom. Välkommen, var och en. Tänk på detta … någon gång … något måste hända! Så mycket uppbyggnad, verkligen. En del av det är felaktigt, en del av det korrekt. Det är för er att utbilda er om vad som är trivialt och oviktigt och vad som är av Hög informationskvalitet att följa.

Du förstår, Blossom … oavsett vad det är som ska inträffa … är ni på plats … i en position att möta det direkt och se er gå igenom det.

Var och en av er är utrustade med verktyg för att göra det.

Rädslans väggar faller sönder när själar reser sig och säger ”Inte mer”! Detta tas inte emot med glädje av dem som ”trodde att de hade det täckt”.  

När styrkan från Ljuskällorna/Krafterna samlas är det oundvikligt att de mörkare energierna faller i snabb takt. 

När deras herradöme faller sönder, så faller också deras grepp över allt som de förslavade.

De sista dagarna är här för dem att uthärda och ta emot konsekvenserna.

DET HÄR ÅRET SOM NI NYLIGEN HAR GÅTT IN I, SKA BLI ETT ÅR AV STORA FÖRÄNDRINGAR INOM SAMHÄLLSSTRUKTUREN OCH HUR DE HAR UTFÖRTS.

Naturligtvis, för dessa ”typer” av förändringar … måste mycket noggrant sättas på plats, för att orsaka så lite omvälvningar och oro som möjligt.

Kan ni utveckla lite om ”samhällsstrukturen”?

Blossom, som så många av er har blivit medvetna om … har det funnits ett styrande över ert folk, som har hållit er ”i schack” utan deras vetskap. Ändå, när fler och fler själar vaknar, blir så mycket av dessa djävulska beteenden som orsakas mänskligheten mer påtagliga.

Det kommer en tid … då detta ska upphöra att finnas till.

När de ”Goda Killarna” är på plats för en att ses, tros på och därför … LITAS PÅ.

Det är ett ganska djupgående uttalande. Vi vet att ”Goda Killar” har arbetat bakom kulisserna, men jag är medveten om att vi inte vet hälften av vad det faktiskt innebär. Är det så att ni menar detsamma som att ”Sanningen kommer ut”?

Ja, Blossom. För dessa Sanningar måste avslöjas av de som ska … ”ta ansvaret/tar ansvar” …under de dagar som kommer.

Ok. Jag är inte säker på om ni känner er okej att svara på detta, men jag måste ge det ett försök. VILKA ÄR DE GODA KILLARNA?

Det är verkligen en ”laddad” fråga, Blossom. ”De Goda Killarna” är en stor komponent av en ännu större komponent, av en ännu större komponent … som är av, inte bara den Högsta intelligensen, dock, av det Högsta Medvetandets Ljus.

De inblandade Själarna var noggrant utvalda och preparerade för den största uppgift som de skulle tilldelas.

Vi har tidigare talat om själar på och utanför Planeten som har utarbetat och skapat en Plan som är så intrikat, så otroligt komplicerad, så briljant att den inte kan misslyckas.

Alla möten och sammankomster som har ägt rum angående nedtagningen av den så kallade ’eliten’ har pågått i många år. Planeringen av denna Seger har involverat hjärnor av Högsta kaliber för att Planen ska kunna genomföras på ett sådant sätt att … när den faller på plats … är Briljansen i den oöverträffad, utan tvekan.

Du förstår, Blossom, det har behövt ”sett ut” som om er Värld styrs av dem i stort mörker … och verkligen, så länge har detta varit fallet. Ändå har projekt genomförts, där infiltration framgångsrikt har visat sig utnyttja det som de som tror att de har allt på plats, men i själva verket har … varit användbart för att tillhandahålla grunden för vad som krävs för att Planen ska gå vidare … i rätt riktning.

Jag tror jag följer er.

Tänk också på att även om det kan verka som att planerna inte går i rätt riktning, så gör de det faktiskt. Man har kommit överens om ”kompromisser” under vissa omständigheter, som gör det möjligt för många framstående ledare att ”spela spelet” för att få det att se ut som att ”de har kontroll” och ändå, bakom kulisserna, är det de som nu är dockorna … och deras trådar dras av just den grupp som ska dyka upp i full ära och avslöja mycket av den medvetna Planen som ska tillåta alla de stora förändringar som ska implementeras.

Oj. Det är en full mun. Jag känner att det är för komplicerat att gå in på detaljer och att ni inte är beredda på det?

Detta är rätt. Men vet, Blossom, att det bara finns så mycket som kan och kommer att avslöjas, i …

i den ordning de uppträder? Är det det ni vill säga? Verkligen?

Ja. Verkligen. Ändå menar vi inte ”nödvändigtvis” som en ”grupp av människor” … även om det i viss utsträckning är fallet. Vi menar på ett sätt att det som ska avslöjas, måste göras så i rätt ordning, för att inte bara saker ska smältas på rätt sätt … utan också för att saker ska flöda och vara vettiga. Detta är vad vi menar.

Det är så mycket många är medvetna om som vi antar att det kommer att bli tal om. Ändå, det vi vet om idag täcker ett så stort spektrum, att för att de oinvigda ska ta till sig allt detta och så mycket mer… kommer det säkert att ta år för allt att komma ut? Annars … kommer våra hjärnor att sprängas!

Blossom, denna Gudomliga Plan som ni är i … och kommer att fortsätta att vara en del av … kommer att genomföras på bästa möjliga sätt. Den har naturligtvis tagit hänsyn till alla möjliga ”svar och reaktioner” som man kan tänka sig. Det kommer att uppstå ”indirekta skador” i en omfattning som inte kan undvikas.

Ett ögonblick. Jag kände ett behov av att bekräfta dessa … ”Indirekta”… former av skador inklusive dödsfall och skador som ett resultat av striderna i ett krig men som händer människor som inte är i militären. Är det här rätt?

Ja. Det kan inte undvikas och ändå, VET att detta kommer att vara av den minsta ”samlingen”.

Vad menar ni med ”samling”?

De som i det ”Större Upplägget” har gått med på att tas bort från Planeten vid denna tidpunkt, för att Tjäna Helheten.

För att komma vidare måste detta genomföras. Ändå, i jämförelse med hur många som skulle tas bort om de Goda Killarna inte hade kontroll … är det väldigt lite.

Vi ber er att inte ge detta fokus. Vi ber, som vi alltid gör, att ni bara fokuserar på Ljuset -Kärleken som ni är, och att stå fast i det Ljuset – Kärleken, för att hjälpa de Goda Killarna i denna Gudomliga Plan som ni alla är en del av.

Det hela är så fängslande. Vi kanske tror att vi vet bitar av hur det kan utvecklas … men jag tror inte att vi faktiskt gör det.

Blossom, Käraste Själar … många, många stora händelser har ägt rum på er Planet under hela dess utveckling. Ändå är denna förvandling en av de mest unika.

NI ÄR I DETTA TILLSAMMANS.

NI KAN KÄNNA ATT NI SJÄLVA RESER PÅ ER TILL ETT MOMENTUM AV KUNSKAP ATT NÅGOT SKA HÄNDA.

När var och en av er blir mer Strålande och Ljusare i att Känna sig själv, kan ni känna spänningen stiga.

För de kloka … spänningen är Glädje och Uppmuntran.

KUNSKAPEN om att ni är i framkant … ledande de som fortfarande är så sömniga in i sin egen Kunskap om sig själva och därigenom … SITT ENERGETISKA VÄSEN … det som FLÖDAR IGENOM DEM … kommer utan tvekan att hjälpa dem att förstå att ALLT DETTA … ALLT DETTA som ni har fått utstå … allt tålamod ni har skaffat er … alla obesvarade frågor … alla tvivel och rädslor … ALLT DETTA SOM NI HAR LEVAT IGENOM …DET HAR EN ORSAK.

Inte bara kommer bitar av pusslet att magnetiseras på plats … Ändå, KÄNSLAN AV ATT FÖRSTÅ VARFÖR NI BEHÖVDE GÅ IGENOM ALLT DETTA … KOMMER ATT FYLLA ERA VARELSER MED SÅDAN FRID, SÅDAN KÄRLEK OCH SÅDAN … BEKRÄFTELSE.

Det låter verkligen uppmuntrande. Så många av oss väntar tålmodigt på att allt ska börja … även om vi vet att det har gjort det. Vi känner oss bara redo att ”Gå in där … stövlar och allt” typ. Jag säger än en gång … ’Vi markpersonal är redo och anmäler oss till tjänstgöring … Sir!’

Detta vet vi. Det är därför ni blev utvalda.

FÖRBERED ER SJÄLVA.

Åh, jag tror att vi har gjort det ett bra tag.

Verkligen. Ändå, det som kommer … ingen är beredd på det. Det här ska inte tas in i ett rädsloframkallande perspektiv. Inte alls. Ändå, när det händer … kommer det inte att finnas en själ som inte kommer att bli chockad till sin kärna.

Fascinerande! Jag tror att jag lämnar det där. Känns rätt att göra det. Dessa kommunikationer tar mig vanligtvis en timme exakt att göra … det här har tagit en timme och 10 minuter och ändå är det inte de vanliga 4 sidorna. Jag var tvungen att sitta och koncentrera mig ganska intensivt i väntan på att er formulering skulle filtrera igenom. Som alltid är era ord noga utvalda. Tja, det här var verkligen en ganska spännande chatt. Tack så mycket. Några avskedsord?

DU VET ATT DU VET ATT DU VET … ATT OAVSETT VAD SOM HÄNDER…

ALLT ÄR ENLIGT GUDOMLIG ORDER, NÄR NÄSTA FAS DRIVER ER IN I DET SOM HAR VARIT OKÄNT … IN I DET KÄNDA.

Nästa fas? Kom an. I Tacksamhet, i Kärleksfull Tjänst, JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *