Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 november, 2022

 

Vad som händer oavsett vad du tror ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är aldrig de som tar oss själva på allvar. Vi vet att vi bara är resenärer genom rum och tid i vårt universum, inte annorlunda än alla andra resenärer som är där ute och spelar sin roll i den kosmiska dans som vi alla utför tillsammans. Vi har definitivt perspektiv, och vi delar dem med dig hela tiden, men vi vet tillräckligt för att inte bli alltför fästa vid dessa perspektiv. Och vi vet tillräckligt för att inte greppa hårt om någon tro som kommer in i vårt medvetande ett tag.

Vi älskar att vara lekfulla, inte seriösa. Om vi ​​hade förmågan att skratta skulle vi göra det hela tiden, men även utan fysiska kroppar kan vi fortfarande känna hur skratt känns för er alla. Och vi njuter av att vara lätta över allt som är en del av denna resa. Vi inbjuder dig att göra detsamma. Vi vet att många av er har väldigt stränga övertygelser om många saker, och när du får reda på att någon tror på något som är annorlunda än vad du tror, ​​är det då du gräver i hälarna och börjar skrika eller skriva med stora bokstäver. Och det är inget sätt att leva.

Du kan släppa fasta övertygelser till förmån för glädje, till förmån för kärlek, till förmån för skratt, och alla där på jorden skulle kunna dra nytta av att använda frasen ”Jag vet inte” oftare. När du verkligen tror att du vet att något är sant, och du blir förolämpad när någon annan inte tycker som du gör, är det verkligen ett recept på katastrof. Om du befinner dig i en hög vibration är beroende av att alla håller med dig om någonting, då förbereder du dig för ett misslyckande och en mycket olycklig resa.

En del av att växa och utvecklas är att släppa taget, och när du släpper taget släpper du kärleken. Du släpper in kärleken; du låter kärleken styra dina ord, tankar och handlingar; du låter kärlek vara din prioritet, din politik och din övertygelse nummer ett. Att tro på kärlek är som att tro på sig själv, vilket är så mycket viktigare än din ståndpunkt om något av de heta knappämnena där på jorden vid denna tid. Vi inbjuder dig att gå med oss ​​i att vara lättsam, inte ta något av detta på för stort allvar, och vi uppmuntrar dig att skratta åt dig själv hela tiden. Vi garanterar dig att du kommer att växa exponentiellt om du kan lära dig hur du gör det. Om du kan släppa taget och släppa kärleken, då kan du låta dig själv bli den du verkligen är, utan ansträngning, eftersom allt som du håller fast vid där på jorden bara håller dig tillbaka och håller dig nere.

Så snälla släpp det och höj dig över skillnaderna i åsikter, perspektiv och tro som du har där i din värld. Det är inte värt det; du behöver inte offra din lycka för att ha rätt eller vinna ett argument. Och en trevlig biprodukt av att göra det vi föreslår här är att du kommer att få full och öppen kontakt mycket tidigare om du kan sluta kämpa tillräckligt länge för att få ett leende på läpparna och inse att du är på en vacker tur genom galaxen, och att ni håller på att bli era högre jag, oavsett vad ni tror på.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...