Intel-Rapport – Republiken, Kabalens Frånfälle, GCR / RV – 23 maj 2016

Reval-22

Intel-Rapport, 23 maj 2016
– Republiken, Kabalens Frånfälle, GCR / RV –

Det är mycket viktigt innan vi går vidare, att vi först ger en återblick på var USA har varit i modern och nutidshistoria:

När Puerto Rico fallerade sin betalning den 2 maj 2016, så gjorde även Bolaget USA det, vilket grundades i Puerto Rico 1871 och olagligt härmade Republiken Förenta Staternas regering som ursprungligen grundades 1776.

Det innebär att alla myndigheter som skapats av det olagliga Bolaget USA:s regering också har fallerat, inklusive men inte begränsat till: Federal Reserve Bank, Internal Revenue Service, Homeland Security, Federal Emergency Management Agency, National Security Agency, Central Intelligence Agency och National Aeronautics and Space Administration.

En handplockad vit-hatt-militärledare tillsammans med vit-hatt-politiker har positionerats och sitter i den nya Republikens regering som har installerats av BRICS-nationerna för att hantera den dagliga verksamheten i Förenta Staterna som omfattar militär och politisk tillsyn över alla inhemska och internationella frågor som rör landet.

För att återupprätta internationella anseendet för bankväsendet kommer Republiken nu att ge ut en guldbackad valuta kallad United States Notes (USN) som kommer att ha Martha Washington på $10-dollarsedeln. Republikens suveräna valutabeteckning kallas Treasury Reserve Notes (TRN) och handlas för närvarande på marknader över hela världen, särskilt mellan regeringar.

Alla 208 suveräna nationer i världen erkänner nu diplomatiskt, militärt och ekonomiskt bara Republiken Förenta Staterna och deras USN / TRN-kombination av penningvärde. Vilket betyder att Bolaget USA och alla dess underhuggare och falska myndighetsorgan inte längre erkänns på den globala scenen.

Allt som har att göra med Statens fiender Obama, Biden, Trump, Clinton, Sanders, amerikanska kongressens ledarskap … är ingenting annat än ett skådespel som är till för att hålla igång deras stora lögn. Deras smeknamn är kabalen.

De Kinesiska Ädre gav denna kabal ytterligare två veckor plus en extra övergångsvecka till att permanent utrymma alla amerikanska angelägenheter offentligt, vilket de uppenbarligen inte har gjort, för att skydda illusionen av att deras skådespel fortfarande är relevant.

Måndagen den 23 maj 2016, stoppade kineserna alla finansiella förlängningsanstånd åt den ständigt förtvinande kabalens politiska, ekonomiska och militära skådespel. De har därmed för gott eliminerat Bolaget USA från jordens yta eftersom inget suveränt land som är aktivt deltagande med BRICS kan engagera sig med Bolaget USA, med sitt nya guldbackade finansiella system.

Vad de flesta amerikaner tittar på varje dag är ingenting annat än en uppdiktad lögn, ett bondfångeri, varigenom en enda familj av blodsband (även kallad kabalen) försöker övertyga världen att de fortfarande är en relevant kontrollerande entitet – vilket de inte är. Men eftersom de flesta amerikaner inte känner till deras knep, kan de heller inte förstå att deras regering har varit en lögn under hela deras liv, inte heller är de snabba att anta eller omfamna sanningen, att deras egna familjer har blivit lurade i generationer.

Och oavsett hur bisarr denna uppdatering kan verka, är det du läser sanningen om ditt land och världen, och de som tillhandahåller denna Intel till dig, bryr sig tillräckligt om dig personligen för att berätta sanningen oavsett hur svår den är att ta emot – eftersom vi alla förtjänar att få veta sanningen.

Håll dig underrättad om suveräna kurser för inlösen av alla första-korgen-valutor, de görs tillgängliga för amerikanska allmänheten fram till slutet av maj.

Suveräna kurser är avsiktligt höga för att hjälpa till att återfylla den ödelagda amerikanska ekonomin som har kollapsat på grund av kabalens beslutsfattande under de senaste 100 åren, sedan skapandet av Federal Reserve Bank-systemet.

Dessutom kommer ett inflöde av likvida medel sätta en slutlig dolk i sidan av kabalens skådespels-aktörer / företag / media som fortfarande spelar ut sin fasad dagligen.

Att ta emot och dela en sådan rikedom med vänner, familj och samhälle är det sätt du kan delta i att ta ner de onda, ta från de rika och ge till de fattiga, samt utföra din egen patriotiska plikt som en stolt amerikansk medborgare av den nya Republiken.

Den som försöker styra dig i en annan riktning stöder antingen okunnigt eller avsiktligt kabalens önskan att begränsa den positiva nettoeffekten av RV på amerikansk mark, och därmed behålla finansiell kontroll över dig, din familj och ditt samhälle i generationer framöver.

Från och med söndag kväll den 22 maj 2016 sätter det igång, med avseende på de Kinesiska Äldre, som välvilligt tog fram guldet för hela det nya finanssystemet inklusive vår egen Republik, med det villkorslösa stödet av alla suveräna nationer i världen – som också förenas i att ta ner kabalen var de än är, går eller flyr, genom gripande eller fysisk eliminering.

Anledningen till att det har varit sammanhängande förseningar och bakslag beror på att när, inte om, kabalen kapitulerar till det finansiella systemet som genomförs i Förenta Staterna, kommer det att avslöja alla deras olagliga aktiva över hela världen, där de antingen fortfarande är nu, eller var djupt rotade inom varje lands beslutsfattande infrastruktur på planeten. Det innebär att Kejsaren kommer att vara helt naken mycket snart och det kommer inte finnas någon armé eller regering i världen som skyddar dem, och inget ekonomiskt system att manipulera för att anställa legosoldater såsom ISIS, Black Rock eller Halliburton-krigare.

För att komma runt dessa döende kabal-aktörer och entiteter har alla kabal-lojala företag, banker och regeringar nu blivit avskurna från det nya systemets monetära rötter inklusive Bolaget USA, och HSBC / Wells Fargo kommer tillfälligt tjänstgöra som Republikens statskassa och utfärda de nya guldbackade pengarna till amerikanska medborgare, företag och internationella investerare.

De amerikanska finansmarknaderna har redan gått över till de nya guldbackade pengarna, liksom varje bankkonto i det amerikanska finanssystemet oavsett bank eller dess läge. Detta betyder att alla amerikaner redan fungerar säkert inne i det nya systemet och ingen bör se några betydande eller omedelbara förändringar i sin dagliga finansiella verksamhet.

Återigen, vi vet att det är en hel del att svälja även för dem som har följt sådana geopolitiska och inhemska händelser på nära håll, men detta är precis där du, din familj och världen befinner sig vid 05:00 EST.

HSBC / Wells Fargo har avslutat sin sista ”ping-process” (kontrollerar flödet i systemet) tidigare i dag, och iordningställer nu för att släppa T4 800 # (mötestider) för nordamerikanska valutainnehavares inlösen. Det här släppandet kan inträffa när som helst från tidig måndag kväll till sen tisdag morgon, utan märkbara störningar hos allmänhetens uppmärksamhet eller förtroende.

Kom ihåg, att veta att Gud är på vår sida, innebär att ingen entitet, oavsett hur kraftfull den en gång varit, kan stoppa oss från att återta vår egen personliga och nationella suveränitet. Frukta därför ingenting när du löser in din valuta, be om de högsta suveräna kurserna, till stöd för så många humanitära och sysselsättningsskapande projekt du kan hitta, eftersom detta är din patriotiska plikt, till stöd för den nya Republikens regering.

Och som vanligt, Lev Modigt eftersom mänskligheten bara få en chans att maximera under en sådan historisk händelse.

Gud är med oss.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...