“Förbannade Banker” av Ron Giles – 11.3.2019

“Förbannade Banker” av Ron Giles – 11.3.2019

 

Post inlämnad av Ron Giles 2:57 PM EDT 11 mars 2019

När du har att göra med cancer, tycker du då att det är klokt att spendera tid på att behandla cancerceller för att göra bra celler av dem igen? När cellen löper amok (cancerös) säger visdom och erfarenhet, att cellen skall elimineras från kroppen. Hur många överflödiga studier behövs det för att göra det helt klart att cancer dödar människokroppen? Varför ska vi behålla centralbankens banksystem? Det dödar mänskliga samhällen.

Centralbankssystemet är canceröst för mänskligheten. Det var utformat för att vara så. Det är dumt att tro att ledningen av den här cancerösa fienden till folket inte är de som drar i strängarna för att döda oss.

Bara för att du blir vän med din bankchef och njuter av att vara betjänad av den vackra bankkassörskan, är chefen för den banken den förklädda djävul som försöker döda dig och allt du står för. Låtsas att ”det inte är så” om du måste, men att stoppa huvudet i sanden är en långsam död som så småningom kommer att omfatta hela din kropp. Banker är fördömda, säger jag.

Det är ganska grymt det du tänker om min bankchef men är det verkligen sant? Vet handen eller foten medvetet vad huvudet tänker eller gör när det manipulerar din kropp? De svarar bara på kommandon som filtreras ner genom nervsystemet. Bankerna fungerar på samma sätt. Centralbankens chefs ondska är på väg att bli avslöjad och känd för vad den har gjort mot samhället. Många dåliga saker hände i mörkret medan du sov.

Så, Ron Giles, varför går du ut så mot bankerna? Bara för att de handlar med en skuldbaserad fiat-valuta, varför är dessa de dåliga killarna? Och varför tar du upp det här just nu?

Lockfåglarna som tilldelats IDC driver berättelsen att bankerna kommer att vara involverade i RV. Det kommer de inte. Lockfåglarna vill att vi ska gå till banken och fråga chefen om han vet något om RV/GCR och som sedan kommer tillbaka och postar att bankerna inte vet någonting om RV/GCR. Varför? Skapar detta tvivel? Lockfåglarna vill att ni ska tro att bankerna kommer att vara de som vi måste buga och bocka för, för att få högre växelkurser. Ni har varit vana vid att tro på bankirerna som välvilliga individer, som är här för att tillgodose våra behov. Inte så. Bankirer, med armen runt dina axlar, när de tar checken till kassören, får din insättning i vetskap om att din insättning nu är deras pengar. Kände jag knivspetsen i ryggen?

Hur många guruer pratar om bankerna som en källa till information? De säger att den här banken sa det här och den där banken sa det där, som om vi skulle tro på dem. Vi borde inte det. Våra nuvarande teamguruer vidarebefordrar, antyder rykten, overifierade godbitar av information och ger oss felaktig information eller desinformation och förklarar aldrig varför deras prognoser var felaktiga. Droppmetoden för desinformation fortsätter och fortsätter, och vi lutar oss bara tillbaka och godtar det utan att hålla dem ansvariga för sina falska nyheter. Låter inte detta som MSM: s (Main Stream Media) falska nyheter; att säga något i rubrikerna som om det vore sant, och när det är felaktigt, lägger de sin ansvarsfriskrivning i den komiska avdelningen några dagar senare?

För hur många år sedan fick vi veta att paymasters i Reno har fått sina pengar och att vi kommer att börja inväxlingar i helgen? Hur många gånger har vi fått veta att Renos flygplats är full av privata jetflyg som flygs in av valutahållare? För hur många år sedan fick vi veta att tiers 1-3 har växlat in och att vi är nästa? Sedan lade de till nivå 4A och 4B. Hur många gånger har vi fått veta att den och den VIP har löst in och hans medel kommer att vara tillgängliga på måndagen, maj 2017? Och senast … har det ryktats att vissa länder redan har löst in. Skitsnack! Datum och rapporter om frisläppande har alla varit lögner. Varför publicera dem och varför tro på de guruer som skapar dem? Är det inte galenskap? Om en falsk profet får rätt en gång, upphäver det alla lögner från tidigare? Jag tror inte det, Tim.

Det finns sanningar eller axiom som är framträdande i våra framsteg. Här är den viktigaste: INGEN HAR VÄXLAT IN ELLER LÖST IN, ENS MED SKR; ALLA GÅR ELLER INGEN GÅR.

När RVn händer, kommer vi alla att få meddelanden genom auktoriserade kanaler, inte från någon guru. Inga framtida måldatum för RV kommer att ges utom från någon fuskguru. Vi kommer bli överraskade och glada utan någon förvarning när det händer. INGEN inlösen eller utbyte kommer att slutföras om inte QFS har aktiverats, därför har INGEN QFS-aktivering, INGA INVÄXLINGAR ägt rum. Om du säger att någon har växlat in, bör nästa ord från dig hellre vara: QFS är nu aktiv. Rullande utbyten är en myt. ”Utbyten började i Hongkong och rör sig mot USA” – för 6 månader sedan? Tydlig lögn.

Ditt inlösenavtal kommer att ha information om hur du får tillgång till dina pengar i QFS. Utbyten och inlösen kommer endast att vara i guldbackade valutor och associerade med QFS. Ingen bank inom Centralbanksystemet kommer att göra utbyte eller inlösen på egen hand, de kan inte handla i guld-backade QFS-valutor. De handlar bara i fiatvaluta. Det kommer endast att bli auktoriserade HSBC-agenter som används för inlösen. När du växlar i en bank så måste den banken ha en auktoriserad anslutning till QFS för att kunna sätta in dina pengar i ditt eget personliga QFS-konto. Utan den auktoriteten är de bedrägerier. Fråga din bankir om han/hon har köpt utländska valutor för egen vinst. Om han/hon inte har det, tro inte på dem.

Banken tar din utländska valuta i utbyte, men du kommer aldrig se en summa av utbytta pengar på ditt bankkonto. Byte Fiat mot Fiat? Ingen QFS? Korkat! Bankerna är fördömda!

Geopolitisk information ger endast underordnad information som kanske eller kanske inte har någon betydelse för RVn:s timing. Vi är i krig mot Kabalen, verklig information ges på grundval av de behov som finns i skyttegravarna. Ge upp era förväntningar när det gäller vår tur att aktiveras. När det är vår tur kommer vi att meddelas via auktoriserade kanaler och inte genom någon guru, Bedrägliga Samtal, eller viktiga-wanna-be.

När du kör din bil, vrid inte på ratten förrän du når kurvan, om du gör det, säg hej till diket. Timing är allt.

Bli vana att inte veta och låt det vara OK. Låtsas inte som om Alliansen eller NPTB motarbetar oss med pengarna. Det är en dumhet. Det är fruktlöst att be dem skynda på eftersom barn dör utan vår hjälp. Om NPTB kan krita oss, och de kan de, tror du i en sekund att de inte är smärtsamt, fullt medvetna om allt ont som händer? Vill du få dem att släppa ut oss på slagfältet om fienden väntar på att döda oss och ta pengarna? De vill inte att vi ska ta en kula för the Gipper (ett Reagancitat). De behöver oss levande. Det är svårt att göra saker om vi är döda. De visa använder sina huvuden och är medvetna om misstagen av att använda känslor som en motivation till att göra någonting innan det är dags.

Denna GESARA/NESARA-process, denna viktiga tidpunkt i mänsklighetens historia, måste göras med militär precision. Allting mindre betyder katastrof. Vi är i Guds inspirerade händer så låt dem göra sitt arbete. Jag tror att vi har en paus tills Brexit, sedan fortsätter nedräkningen. Mycket står på spel innan dess.

Var tålmodig, pilgrim, vår tid och dag kommer, men den är inte här än. Förresten, hur framskrider dina humanitära planer?

Med vänliga hälsningar

Ron Giles
______________________________________________________

Alla artiklar, videor och bilder som publicerats på Dinar Chronicles har lämnats in av läsare och/eller handplockades av webbplatsen själv för informations-och/eller underhållningsändamål.

Dinar Chronicles är inte en registrerad investeringsrådgivare, mäklare, bank eller valutahandlare och som sådan bör ingen information på webbplatsen tolkas som investeringsrådgivning. Vi har inte för avsikt att och tillhandahåller inte ekonomiska, juridiska, skattemässiga, politiska eller andra råd till läsare på denna webbplats.

Copyright © 2019 Dinar Chronicles

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...