“Miniatyrbild” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – onsdag 21 juni 2017

“Miniatyrbild” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – onsdag 21 juni 2017

 

 

Spelväxlingshammarna är på väg att falla över alla arenor av GCR/ RV-studier.

Nedan följer några miniatyrbilder av varje informationsområde, med undantag av någon allt för specifik detalj, för att inte förstöra en bra sak som faktiskt händer.

———

Geopolitik

Det finns så många slutliga GESARA-bitar som nu klickar på plats, på alla kontinenter. Det är svårt att sammanfatta det hela.

Saudiarabiens ledarbyte var chockerande. Verkligt chokerande. Den nyheten kom ut ur ingenstans och mitt i natten.

Bara en fungerande GCR / RV kunde ha fått det att hända.

Militär

Säkerhet fokuserar mot de super duper dåliga killarna (i rymden) och frälsare från sig själva (på marken) som alltid pågår.

GESARAs ”skada inte” -mandat gör att det enda riktiga protokollet för massförstörelsevapen och krigföring är att de inte längre existerar.

Svårt att tro? Tufft. Det är vad vi bevittnar. Dunfords dagliga jobb är att reducera militär kapacitet, mänskliga styrkor och överspendering.

Att döda för dödandets skull är över.

Regering

Vår återställda Republikregering är inte bara aktiv medan vi väntar, utan är redo att föras fram offentligt, eftersom Trump avbryts jäms med knäna varje timme av det förskansade Washington-träsket.

När kommer talmannen Ryan att bli utropad som Republikens president? Vi förväntar oss precis innan eller efter den 4 juli-helgen.

Händer RV:n före eller efter denna maktöverföring? Det är miljondollarfrågan. För om det är före måste den gå snart, och med snart menar vi ikväll eller imorgon.

Trump har en fredagsmorgonintervju som redan är planerad att sändas på Fox.

Finansiering

Kurser stiger, skärmar blinkar, utbytescenter militariseras, globala datorer synkroniseras, kvant satelliter brummar, statsskulden raderas… vad mer önskar du?

Jag vet, Yosef, bara ge oss siffrorna .

Tja, från hur det såg ut igår kväll kommer dina siffror i en hagelgevärstart på live-tv – via Nödsändningssystemet.
Det kan vara smart att förprogrammera dina DVR-enheter ikväll mellan timmarna 12-4am. (06.00-10.00)

Diplomati

Nordkorea, Venezuela, Kina, Kuba, Israel, Palestina, Syrien, Ukraina, Ryssland, Frankrike, Storbritannien … alla långsiktiga Republikpositioner hanteras av Ryans lojala karriärdiplomater (med Obamas smarta samråd).

Trump tar medvetet felaktigt ställning i allt – ju mer han grumlar det politiska vattnet, desto bättre blir hans amnesti-paket i utbyte mot hans avgång.

Media

De har flippat ur. De flesta i nätverksnyheterna och de senaste större tidningarna vet vad som händer med GCR/ RV. Och de kan inte säga ett ord utan riskera att bli kastade i fängelse såväl som att förlora sina valutautbytesprivilegier.

Precis i går kväll så sent som 02:59:55 EDT (09.00 svensk tid) var de ALLA förberedda att avleda massmedvetandet bort från GCR / RV-utrullningen.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                      www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...