“Första Vågen” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 31 maj, 2017

“Första Vågen” – GCR/RV Intel SITREP – Onsdag 31 maj, 2017

 

“Första Vågen” – GCR/RV Intel SITREP – onsdag 31 maj 2017

HSBC övervakar alla globala utbyten för de Kinesiska Äldre och återköper alla revalverade valutor från världsbankerna i Tier 1 i mer än 70 olika länder.

Utbytespaket med 800 # instruktioner är färdiga ikväll med utbetalningsoperatörer som nu väntar på att leverera, som vi förstår, någon gång mellan tidig onsdag morgon och torsdag kväll när marknaden stänger.

Detta är det optimala globala fönstret för frisläppning eftersom alla banker är öppna. Vi förstår också att frisläppningsprocessen nu är automatiserad. NPTB fattade beslutet att pressa framåt oavsett de indirekta skadorna.

Det finns dussintals avgiftsfria nummer, var och en är sin egen kod, som ska ges ut till privata växlingsändamål så att NPTB kan spåra varje möte genom ett av sex dussin call centers globalt.

Den dolda internationella samordningen och den massiva tekniska infrastrukturen som skapats bakom kulisserna är verkligen anmärkningsvärd.

Icke-medlemsbanker och valuta kiosker kommer också att delta i RV genom att ansluta kunder via särskilda 800-nummer som krediterar deras affärsenhet med ledningsgenerering, vilket sålunda ger dem en liten del av eventuella framtida inväxlingar.

Detta gjordes så att alla bankklasser (tiers) i alla delar av världen kunde delta i välsignelsen även om de inte gjorde utbyten.

Av de 12 500 globala utbytescentralerna på plats är nästan 7 procent på militära anläggningar som, vilka vi har hört, konverterar ZIM-valutan uteslutande till landets valuta.

Som tidigare sagt kommer ZIM: s internationella kurser att öppna till, eller något bättre än, nuvarande CNY-växelkurser.

http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?From=USD&To=CNY

Leta efter en privat global massrelease med en handfull nyckelpersoner som får ett auktoritativt försprång (30 minuter) för att varna de andra 5 miljoner ”första våg” -växlarna, vilket är uppskattat till 10% av förväntade 50 miljoner globala växlare.

Ni skall veta att onsdagen den 31 maj 2017 kl. 06:00 EDT börjar faktiskt följande dag, torsdagen den 1 juni 2017, kl. 00:00 ACWT i Chatham Islands, utanför Nya Zeelands nordvästra kust.

https://www.google.com/amp/www.independent.co.uk/travel/where-the-world-begins-and-ends-each-day-1527818.html%3Famp

Förvänta dig ett mycket snabbt utbyte med litet eller inget extra småprat med personal, som har utbildats för att få kön att röra sig och sätta upp alla på ett bekvämt sätt, men att lämna de flesta avancerade transaktionerna för sekundära förvaltningsmöten.

Det första inlösenmötet är bara för att verifiera kunden, verifiera valuta, växla valuta och placera kundens nya förmögenhet i digitala suveräna trustkonton, så att de snabbt och säkert kan återvända hem.

Om kunden vet och/eller vill förhandla om en högre suverän skattesats, kommer de att delta i det alternativet, om inte, kommer man inte ens att ta upp frågan huruvida det finns högre priser tillgängliga.

Inlösenpersonalen är i själva verket utbildade för att inte höja kurserna, bara ställa en rad frågor som identifierar individuella kundbehov och förväntningar beroende på expertis eller studier, och att sedan snabbt utföra de mål som förstås av båda parter.

Deras mål är att uppnå ditt mål och göra det på så kort tid de kan som professionellt ansvariga.

Så ha ett fast mål innan du går in i ditt möte, känn din skit och uppnå din dröm.

Sobeit.

Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling           www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...