”Wheeled” – ”Inrullad” GCR- Intel SITREP Måndagen den 24 juli, 2017

”Wheeled” –”Inrullad”

GCR- Intel SITREP

Måndagen den 24 juli, 2017

Det har bekräftats av någon som var behjälplig med att skriva hälso-/sjukvårdspropositionen, att RV (USN, återgången till en guldstandard) finns inbakad inom ’The American Health Care Act’, som man i morgon kväll ska rösta om i Senaten i USA.

Detta sker efter veckor av dröjsmål.

En majoritetsröstning till fördel för propositionen kommer att göra våra pengar guld-uppbackade, med President Trumps underskrift och det är varför han ens till en början placerades/tvingades dit.

När prepositionen väl är påskriven, avlägsnas Trump från sitt ämbete och RV tillåts bli frisläppt av Grandmother/Quan Yin.

Allting tekniskt, strukturellt och finansiellt betraktat är redo för att denna oändliga saga ska kunna nå sitt avslut.

Som en ytterligare följd av de upprepade dröjsmålen med godkännandet av hälso-/sjukvårdspropositionen (RV), avlägsnades den ledande kabal-obstruktionspolitiker John McCains vänstra öga genom grovt våld av en kinesisk General, som befinner sig här för att övervaka RV för de Äldstes räkning.

McCain tvingas nu tillbaka till Washington DC med hjälp av militäreskort, och blir bokstavligen inrullad i Senatens sammanträdesrum, för att få rösta till fördel för guldstandarden (hälso-/sjukvården).

Gott folk, jag skulle inte kunna hitta på det själv, det är så otroligt.

Gud är med oss.

Fråga nr 1: Hur lång tid tar det för att få Trumps underskrift efter Senatens omröstning? Jag har i andra inlägg läst att 1. oktober är tidpunkten då denna ”mardröm” ska ta slut. Vänligen bespara oss ytterligare väntan!

Svar 1: Onsdag.

Fråga nr 2: Man ska ha en omröstning gällande ’The American Health Care Act’ …är det den som ska implementeras efter att Trump är borta och Ryan (eller ?) officiellt svärs in?

Svar 2: Tisdag.

Fråga nr 3: Gällande McCain: AJ! Är det möjligt att hela det här grejen med hans ”hematom”, och som sände honom till sjukhuset, placerades där av en smocka i skallen, som skulle säkra att hans öga behövde tas bort … likaså med grovt våld? Bara undrar…

Svar 3: Se Harry Reid cirka 2015.

https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2015/10/10/the-long-strange-saga-of-harry-reid-and-the-exercise-band/?utm_term=.e7e3651c7939

Kommentar: Att döma av vad som har publicerats om allt som har skett och som pågår och som leder fram till RV Gesara/Nesara, ser det ut att finnas en mycket god chans till att hela den här saken skulle kunna fås igång med absolut fläckfri perfektion.

Sammanfattning: GESARA kräver att en nyligen vald President för USA av ett grundlagsenligt giltigt representerande organ för folket (Kongressen) röstar och undertecknar för att lagstadga guldstandarden/USN. Det är vad Grandmother väntar på. Inget mer. Trump får betalt bara om han skriver på RV/USN-propositionen. Trump blir hursomhelst borttagen från och med torsdag.

Fram tills detta sker får vi inte se någon RV. När det väl sker får vi se RV. Lätt som en plätt.

McCain stod i vägen. Hans våldsamma överfall användes till att ge honom ett budskap. Han vände på det för att få sig själv att ge ett sympatiskt intryck via hjärntumören, men var medvetna om att han på det här sättet skadades för att skämmas ut i kameran hela veckan och bortom.

Om det inte blir någon USN, finns det ingen militär i USA eller någon regering i USA när en minut efter 30 september 2017 infaller.

Detta är slutet, för till och med kineserna vill ha en kickstart för sin ekonomi – genom att kickstarta den globala ekonomin – månader inför högtidsperioden.

Slut med sparkandet på tomma burkar. Kabalen avlägsnas världen över och permanent, rätt inför vår åsyn.

 

“Wheeled” – GCR/RV Intel SITREP – Monday – July 24, 2017

 

Du gillar kanske också...