Baldor via Nancy Tate, 29 maj, 2017

Baldor, 29 maj 2017

Via Nancy Tate

 

Det här är Baldor, igen, och jag vill lägga till ett nytt meddelande till dagens tidigare budskap. Det är inte särskilt långt, men det hänför sig till #2 av idag. Jag har kommit för att låta er alla veta att det kommer att komma en händelse som toppar alla andra händelser som hittills har hänt på den här planeten. När jag säger på den här planeten, så menar jag det bildligt, för det har funnits liknande händelser som den jag talar om, som har bestämt energin för den kommande händelsen, vilken kommer att ha en inverkan som är i resonans med dem i den Inre Jorden (Agartha). Den väntar på synkroniseringen som kommer att harmonisera rättvisa för ett fortsatt liv i ”gräddfilen”, inte bara i Inre Jorden, utan för första gången i historien, även på ytan.

Det är allt jag kommer att säga nu, för om jag säger mer kan det påverka soliditeten av det som kommer. Jag berättar det här idag, för det är en introduktion till alla de händelser som kommer att medföra en harmonisk övergång till många av de händelser som är på väg.

Det är dagens introduktion till nästa kombination av meddelanden. Kärlek finns i era hjärtan, och det kommer att märkas i era egna individuella uttryck när ni upplever de kommande händelserna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

You may also like...